Здравейте, предстои ми интервю за шофьор във въпросната фирма, струва ли си да се започва въобще.
Изчетох коментарите и се колебая, всякаква информация би ми била полезна
Не Ви препоръчвам да се ангажирате с тази фирма.
Когато аз напуснах, от общ колектив 10 човека ( шофьори, складови работници, управител и офис ), 6-7 от тях изчакваха предисвестието си или възнамеряваха да го напишат след получаване на заплатата.
Накратко - Единствената цел на Мениджърите е да печелят колкото се може повече, давайки колкото се може по-малко, БЕЗ УВАЖЕНИЕ към служителите.
Не си заслужава.
Имат една счупена пакетна количка и трябва да бутат двама човека един пакет с чували от кучешка храна.
Това ми направи лошо впечатление като кандидат за работа.Както разбирате палетите ще бъдат много.
И аз се пробвах да бутам нищо,че бях на интервю.
Доста си е хамология.Поне съм наясно за себе си.
Не ги бива.
Парите са малко!
Тава е фирма която не уважава работниците си и клиентите си. Загиваща компания.
Просто ужасна фирма. Не се подлъгвайте хора.
Никога не започвайте работа във фирма "Профипет"ЕООД!Ако все пак сте решили да кандидатсвате бъдете готови за неуважение,абсурдно отношение към персонала,в същото време ниско заплащане,бавене на заплатите с около 1-2 седмици!Искам да изкажа своето разочарование от цялото ръководство на фирмата.Те са едни безмозъчни,невъзпитани същества,които не знаят как да се отнасят с персонала си и като цяло не знаят как се върти бизнес!Под всякаква критика е работното място,има червеи,хлебарки,буболечки...Ако искате хубава работа по-добре се насочете другаде...Ако искате некоректно отнношение,без стимулиране на служителите,без шанс за развитие,просто да си стоите и да гледате как някакви малоумни румънци ви мачкат като хлебарки,е това е правилното място за вас...Вместо да се компенсира това,че по цял ден сме заринати с изпражнения от животните,прибираш се и имаш един пръст прах на лицето,и някоя друга хлебарчица в дрешките,те правят така,че още повече да започнеш да не харесваш работата си...Като цяло на фирмата отдавна и се носи лоша слава като в рамките на 6-7 години са сменили 20 персонала,какво повече да кажа...Предпочитам животните да ни ръководят,със сигурност по-добре ще се справят!!!Дано информацията да ви бъде полезна,аз скоро ще се оттърва от тази жалка професия,но искам ако може повече хора да видят това за да знаят при какви хора започват работа...не се лъжете,имайте достойнство,не позволявайте лошо отношение на работодателя,защото той не е нищо повече от вас!!!