Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Алфа Екотрейд ООД /img/frontend/nomap.png"

Алфа Екотрейд ООД

Напишете мнение
5 3 0
3 точки от 23 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-10 от общо 23


настоящ служител

-41 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-4
Привилегии
-4
Фирмена сигурност
-4
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
-4
Колеги
-5
Работна среда
-5

Здравейте,
Аз работя като бизнес партньор към посочената фирма Дешели. Направи ми впечатление, че дадения потребител Сия изказва много абстрактни неща и не посочва никакви факти и нищо конкретно. Сега, аз лично на този етап от работата с Дешели съм доволен. Рабтоя си към тях, плащат си, има чат пат недоизяснени неща, но като цяло проблем с тях нямам. Говорил съм с техен персонал относно негативните коментари и работата им във фирмата, с хората, които съм говорил са доволни от работата си и изказванията на Сия не са забелязани и засечени да ги има от мен...Не знам какво се е случило в нейния случай лично, но това не са моите наблюдения и ми се виждат даже смешни...
 
По този повод реших да задам въпроси директно и реших да коментирам нещата публично... А етои въпросите:
 
За да има конкретика, а не просто голословни твърдения, споделете, кои основни човешки права Ви бяха погазени?
 
Сигнализирахте ли за това тежко нарушение съответните институции?
 
Имахте ли подписан трудов договор? Какво се случи?
 
Напуснахте или все още работите? Ако сте напуснали - как това се случи?
 
Създаде ли Ви някой проблеми при напускането?
 
Колко време работихте и заплати ли Ви се отработеното време?
 
Нека коментираме публично и открито Вашите отговори!


кандидат за работа

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Здравей те!
Имам интевю към тази фирма. Дайте повече информаця.


бивш служител

-12 точки

виж подробна оценка
Заплащане
1
Уважение
0
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-3
Потенциал
-1
Местоположение
-3
Колеги
2
Работна среда
2

Съжалявам,че ще ви кажа истината за "Дешели",но съм бивш служител като едва издържах месец там.Първо бях излъгана с условията и заплащането,второ на мен и целия кол център ни погазват основните човешки права,които в ЕС се гарантират и защитават от Европейски съд по правата на човека,трето-мафия с комунизъм в 2014г в европейска столица да съществуват по най-нагъл начин-това е възможно и реалност в "Дешели".
Ако все още сте млади като възраст и с все още с недобро образование,може и да ви хареса там и дори няма да разберете за тези груби нарушения от тях,в противен случай ще искате да изчезнат към Русия и да продължават според тамошното законодателство да пресъздават комунистически Китай преди няколко  години.
Ако се опитате да намерите някаква логика в повението им,някакъв смисъл в думите им,някакво резонно искане-не си губете времето.Комунизъм и мафия,не познават такива неща и продължават да съществуват без да се притесняват.За тях няма институции,закони,медии,обществено мнение,България не е в ЕС...ТЕ СА НАЙ-ДОБРИТЕ,НАЙ-УСПЕШНИТЕ И НЕПОБЕДИМИТЕ!!!


настоящ служител

44 точки

виж подробна оценка
Заплащане
5
Уважение
5
Привилегии
5
Фирмена сигурност
5
Натоварване
4
Потенциал
5
Местоположение
5
Колеги
5
Работна среда
5

Здравейте,
Казвам се Иво и реших да напиша и аз няколко думи за дешели. След като говорих с моята колежка Анелия и разбрах за безмислените атаки към Дешели въпреки, че съм личност, която не обича много да коментира подобни въпроси реших и аз да напиша нещо. Аз работя във фирма Алфа Екотрейд ООД от 4ри месеца. Мога да ви разкажа за моите впечатления. След като уговорихме заплащането и правилата си започнах работа най-спокойно при тях. Започнах като мърчандайзер (в кол център). Имам най-добра връзка с клиентите и знам и виждам до колко те са доволни. С чисто сърце мога да кажа че към 80% - 90% от клиентите са си доволни, но пак не можем да удовлеторим всеки. Стремим се максимално да сме полезни и продуктите, които предлагаме да са максимално качествени, но няма как да направим 100% удовлетворение, въпреки, че ни се иска. Персонала в Дешели наистина се подбира добре. Хората са разбрани и позитивни. Не всичко е идеално, разбира се.. както казах не може всичко да е на 100% идеално, например случва се наякой по ентусизариран човек да започне да раздава препоръки, малко проличащи на заповеди без да има тези правомощия. Това дразни, всички искаме да си свършим работата перфектно и като почне някои в ентусиазма да се изпуска не води на хубаво. Но като се повдигне въпроса както трябва хората са разумни, взима се решение, което да максимално добро за всички Атмосферата като цяло е позитивна, за тези 4 месеца не съм видял нито някои някакви интриги да прави, нито някакви сериозни клюки или проблеми да създава. Нещо, което много го има при доста фирми с повече персонал. Хората са си такива, но тука поне още не съм го видял.
 
Работното време е много гъвкаво, работим средно 6 часа на ден 6 дена в седмицата. Ако искаш можеш да си тръгнеш и по-рано или да дойдеш по-късно, разбира се ако имаш сериозни ангажименти. Ако по време на работа ти излезе нещо спешно, мениджърите те пускат. Нещата са гъвкави. Заплащането също не е лошо. Има твърдо заплащане + %. Парите до сега никога не са били забавени и се плащат на време. Осигуровките са на 4 часа, което мен лично ме устройва. Към твърдото заплащане и процента има и бонуси, които също те надъхват да се стремиш да продаваш повече. Правят се и тийм билдинг, за да можем с колегите да се сработим и разбираме по-добре. Лично на мен ми харесва да работя в тази фирма, доволен съм и бих я препоръчал и на мои приятели когато има свободни места.
 
П.С. Хора, ако сте недоволни от фирмата и целия екип, който сме доволни в крайна сметка от условията ви молим да не ни кливетите и да говорите лошо за нас, намерете си на друго място да работите щом тука не ви харесва. За какво ви е да пишете против фирмата в която ние работим и сме доволни ? Искате само да си излеете омразата ли ? Че не е на вашето... Аз съм иво, работя от 4 месеца тук и съм доволен!
 


настоящ служител

41 точки

виж подробна оценка
Заплащане
4
Уважение
5
Привилегии
4
Фирмена сигурност
5
Натоварване
5
Потенциал
5
Местоположение
4
Колеги
4
Работна среда
5

Здравейте,
казвам се Анелия и съм текущ служител във фирма Екотрейд ООД.
Работя тука близо година и 3 месеца. Повечето кандидати за работа във фирмата ще се срещнат с мен, защото работя в отдел човешки ресурси.
След като се зачетох в коментарите към фирмата реших и аз да напиша нещо.
Аз лично съм доволна от работата и заплащането във фирмата. Доволна съм и от управителите. За една година и повече съм видяла само хубави неща :) Не знам каква е причината, сигурно защото си върша добре работата и хората са доволни от мен. Но хората са много различни и аз разбирам, че няма как всеки да е щастлив във всяка фирма. Аз съм решила съвсем искрено да си изложна мнението.
Заплащане - то е различно за различните позиции, но аз като бях в кол центъра имаше основа + % за всяка проведена среща. Като работлив човек аз лично си печелих добри пари.
Работното време - което имам е гъвкаво. При нас има много студенти, които си съчетават работата с ученето и се справят чудесно. Доволни са както и аз съм доволна. В момента има две смени, сутришна и следобедна/вечерна.
Атмосфера - ако се работи с много хора, примерно 50 жени все има нещо, но по принцип средата е приятелска, позитивна, екипа е изцяло от млади хора...
Какво мен лично ме привлече в Алфа ЕкоТрейд ООД ? - привлече ме гъвкавото работно време, работата е динамична и приятна, представяш козметика от висок клас, което за момиче е много приятно, изкарване на добри пари.
Договор - Работя на договор след 3 дневен обучителен период, включени са осигуровки. Допълнително за осигуровките също мога да кажа, че са обаче на 4ч за всички. Има бонуси, но те не увеличават осигуровките.
Аз виждам, че има недоволни хора, но наистина работата с хора е много натоварваща и сложна. Не може на всеки да се угоди по всички въпроси. Но на работливи хора и на мои приятели/ки бих препоръчала фирмата за работа, бих препоръчала и козметиката, ако могат да си я позволят, защото наистина е качествена. Занимавам се повече от година и виждам какво е..
За да може служителите да се разбират по-добре и да се увеличи позитивната атмосфера се организират караоке горе долу всяка седмица. Фирмата наема актьори, които да идват при нас и да ни забавляват. Например наскоро идваха трима кумика "Нема кво", имало е инструктори по балет, фокусници с карти и т.н. Мениджърите се опитват да ни преповдигнат настроението.
Виждам много хора са недоволни и пишат коментари в този сайт. Хубаво..., но аз лично съм доволна. Аз лично си работя и нямам никакви проблеми. Който е недоволен да си търси работа другаде. Аз искам тук да работя! 
 


шубе го/я е и не казва!

-9 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
-5
Привилегии
0
Фирмена сигурност
-3
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
1
Работна среда
-2

Силно разочарована . Обещанията едни резултатите - пълна противоположност . На първо място отношението не е на ниво , за класата , за която претендират . Хигиената им е много слаба . Дават ти мръсна носена престилка с лекета по нея . Кабинетите , в които се работи вече са за ремонт , а изискванията са в тях да се продава козметика за 2500 лв. Всеки си работи с каквото и както му е удобно , а към новите служители изискванията са безброй . Имат изискване за дрехите  , за обувките , за начина на държание , което е невероятно като идея , която и аз подкрепям , но нека изискванията да бъдат за всички . Аз лично за 4 дни видях всички негативи и това ме разочарова и отказа да работя за фирма , която продава козметика от "класа" . Да кажем , че всичко до тук казано може да се преглътне , но това , че всички там са крайно неграмотни ме отчая тотално . За мен е немислимо да продаваш продукт без да се заинтересуваш и да извлечеш полезна и най - вече ВЯРНА информация . Отношението на по - висшестоящите е арогантно и пренебрежително . Сякаш си им длъжен за нещо , въпреки , че реално все още нямахме никакви отношения с тях . ( Нямаше подписан договор . ) Относно заплащането не мога да кажа нищо освен , това което е уговорено , но дали реално е така не мога да кажа . Още по време на "обучението" , което всъщност не беше такова , се осъзнах и си тръгнах.


бивш служител

41 точки

виж подробна оценка
Заплащане
4
Уважение
5
Привилегии
5
Фирмена сигурност
5
Натоварване
3
Потенциал
4
Местоположение
5
Колеги
5
Работна среда
5

Работата е подходяща за хора,които искат нещо повече от това да са сервитьорки или да работят в мола.Имаш шанс да се развиваш и да изкарваш добри пари,а през цялото време се забавляваш с колегите.Отношението е страхотно и останах с много добри спомени.Относно заплатата и аз съм имала много силни месеци,спечелих и ваучер за 100 лева- шопинг ;)


настоящ служител

40 точки

виж подробна оценка
Заплащане
5
Уважение
5
Привилегии
5
Фирмена сигурност
5
Натоварване
5
Потенциал
5
Местоположение
0
Колеги
5
Работна среда
5

Работя в компанивта от няколко месеца и съм доволна от всяка една гледна точка. Работя по 6 часа на ден, но често си тръгвам по-рано. Презентациите са много приятни и времето ти минава бързо. От гледна точка на заплащането са много коректни и никога не съм получавала по-късно заплатата си. Да, плащат ти каквото си изработиш и смятам, че това е най-хубавото. Ако искате работа, където да не правите нищо и да ви плащат това не е вашето място. Ако искате, обаче, да работите и да печелите пари от работа, която е доста по-различна, динамична и интересна от останалите... това е. Колкото повече се стараете, толкова по-добро заплащане може да очаквате. Най-високата ми заплата до сега е 1358 лева. за по 3-4 часа на ден :)))


бивш служител

45 точки

виж подробна оценка
Заплащане
5
Уважение
5
Привилегии
5
Фирмена сигурност
5
Натоварване
5
Потенциал
5
Местоположение
5
Колеги
5
Работна среда
5

   "Ако търсите сериозна и перспективна работа, това не е вашата фирма,..."
Автор на това ме развесели.
Ако си:
-без висше образование или си с процес на следване
-имаш акъл в главата
-искаш гъвкаво работно време
-възможност да искарваш над 1000лв
-изразяваш се  грамотно
-чистоплътен
-позитивен
-живееш в района на Ст. Град
то ТАЗИ РАБОТА Е ТОЧНО ЗА ТЕБ.
Но ако си въобразяваш, че ще ти плащат без да се трудиш това не е твоето място.
Казвам го съвсем отговорно, работих 9 месеца там и съм само с приятни спомени от ръководството и разбира се от колегите.
А.
 


настоящ служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Работа там вече 2 седмици стана и съм много доволна от обстановката. Шефовете са много добри и през цялото време стоят зад гърба на операторите и ги подкрепят. Самата работа понякога е измаряща заради хората, с които говориш по телефона защото има много негативни мнения, но като цяло тези които не са предубедени ти вдигат настроението страшно много. Има хора, които си работят там от месеци и не мислят да се махат точно поради факта че работния ти ден е 6 часа, но ти реално говориш по 3 часа най-много.Заплатата е от 350 лв нагоре в зависимост от постигнатите резултатии. Някои служители си изкарват и по 500-600лв, а може и повече и задължително ти изплащат всичко до стотинка.  Има майки, студенти и хора, които работят и на друго място и шефовете се съобразяват с тях и пишат графика им спрямо нуждите. Можеш да си сменяш смените и почиваш когато ти трябва. Събираме се играем танци, играем на игри с бонуси, пеем, смеем се и като цяло се сближаваме. Намерих много добри хора там и някои от тях ми станаха и приятели. Самата работа лично мен е научи на неща, които ще използвам и в бъдеще. Всеки има право на мнение и аз изразявам своето. Не е за всеки, но всеки може да се справи ако има желание и мотивация, а от там ти дават шанс. 

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?