Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

ТЮТЮН ФЕМИЛИ ЕООД /img/frontend/nomap.png"

ТЮТЮН ФЕМИЛИ ЕООД

Напишете мнение
5 1 0
1 точка от 2 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-2 от общо 2


бивш служител

-24 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
4
Потенциал
-5
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
-3

Потвърждавам първото мнение. Всичко е така, както е описал нещастният като мен човечец. И с разговорите между техен персонал на различните им обекти става ясно че при всички е точно така. Скоро ще ги гледаме в Господари на ефира, събрали сме се ударна група и мислим, че е редно да бъдат СРИНАТИ. Некоректни са и не плащат не само на персонала си, ами и на всичките си доставчици и фирми. Не случайно всички бягат като дявол от тамян от тях. Ревизиите се правят винаги преди дните за заплата. Винаги от външен нескопосаник /най-често кифла без мозък/. Да не говорим че плащат веднъж месечно и с петнайсет дни назад. Тоест две седмици работите без заплата изобщо, в случай, че видите ли внезапно напуснете....НИКОГА не се лъжете да ставате служител на тия помияри, най-млкото, защото пари няма да взимате. Абсолютни изроди са. Не ги е грижа, че при тях работят майки с по две, три деца и че тези дечица трябва да се хранят. Иначе си карат мерцедесите и не им пука. Бог ще ги накаже тия. То на децата всичко се връща, защото там най-боли.


бивш служител

-33 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-3
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
5
Колеги
-5
Работна среда
-5

Никога, ама НИКОГА не постъпвайте на работа в тази измамна ф-ма !!!!! Може да работите 100 месеца БЕЗ договор и никой няма да ви викне в продължение на тия 100месеца да потпишете такъв !!! Заплащането сравнение с часовете е Ужасно, да не говорим че бавят заплатите с по 2месеца, и трябва да се молиш за парите които си си изработил и дачакаш по 2 седмици докато я ти ги изпратят, я не !!!!! ХОра не се лъжете, найстина !!! Лъжат и с ревизии, измислят си космически суми !!!В цялата фирма са комплексирани и клюкарски бурсуци.. всички злорадстват и лъжат. НЕ СЕ ЛЪЖЕТЕ !!!!!! Другото, което е .. по дяволите не е хуманно да се работи на национални празници, ЗАКОН Е, но в тази ф-ма не обичат законите и всичко им е незаконно, не само че ще работите на празниците, които трябва да сте със семейството си, ами и ще отваряте в 7 нищо,че в София няма жив човек и всички празнуват...Ще ви разкрават по магазините като служебни балканчета. НИЩО НЕ И Е НАРЕД В ТАЗИ СКАПАНА ФИРМА. Заради нея съм на МИНУС вместо на ПЛЮС !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?