Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Тон Бонбон ЕООД /img/frontend/nomap.png"

Тон Бонбон ЕООД

Напишете мнение
5 2 0
2 точки от 29 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 21-29 от общо 29


настоящ служител

-45 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
-5
Колеги
-5
Работна среда
-5

В Мол Галерия Бургас на Коледа 24,25,26.12.2014 не се плаща двойна надница както е по КОДЕКСА НА ТРУДА.Управителя на тази фирма не признава Кодекса на труда.Вече съм се обърнал към Комисия по защита на труда в Бургас и НАП за проверка!Фирмата като цяло е мизерна и плаща мн ниски заплати малко над минималната!


настоящ служител

19 точки

виж подробна оценка
Заплащане
2
Уважение
-3
Привилегии
1
Фирмена сигурност
1
Натоварване
5
Потенциал
0
Местоположение
5
Колеги
3
Работна среда
5

Некоректно е мека дума, с която може да се опише отношението на ръководството на фирмата към служителите:
1. Трудовите договори не са сключени на реалните заплати- осигуровките са върху минималната, а остатъка от заплатата се дава на база устна уговорка между служителите и шефката.
2. Изключително злобно отношение към рабтещите там аниматори- държи им се лош език и са унижавани постоянно от Милена т.нар координаторка, която е с лабилна психика и се изкарва гнева постоянно върху персонала.
3. Упражнява се терор по такъв начин, че работещите там постоянно са унижавани и упреквани и съзнателно им се пречи да си ползват почивката.
Мога да продължа с още много неща, но мисля и това стига човек да си направи лични изводи.


настоящ служител

37 точки

виж подробна оценка
Заплащане
4
Уважение
4
Привилегии
4
Фирмена сигурност
3
Натоварване
4
Потенциал
3
Местоположение
5
Колеги
5
Работна среда
5

Здравейте!Веднага щом видях какво се пише тук, се изкуших да напиша няколко реда.Няма да си напиша името, защото наскоро разбрах, че застанеш ли с името си да изказваш мнение, загазил си ....Скъпи колеги (бивши,настоящи,бъдещи) НИКОЙ не Ви назначава на работа, за да се харесвате,обичате,създавате приятелсва и пр!!! Пиемете нещата така, на Вас Ви трябват пари, а на фирмата- служители! Ако се движите с тази нагласа, ще постигате повече успех, при намирането на работа!!!Аз съм служителка в Тон Бонбон от 10 месеца. До сега съм получила 10 аванса и 9 заплати. Заплатите са ми били точно толкова, колкото аз съм си избрала(според часовете).Студентка съм. На работа ВИНАГИ се съобразяват с желанията ни кога да работим ( това го няма НИКЪДЕ другаде) Отношението е очтиво! Говори се спокойно с нисък тон! Много забележки съм отнесла и всички са били основателни!Нооооо на някои хора не им понася критиката- ГОЛЯМ проблем!Колкото до Поля, тя е професионалист и с този си професионалисъм е стигнала далеч! Винаги отговаря на телефона си и винаги има решение за всяка ситуация! Застава зад гърба на служителите си, а това не всики шеф би го направил! рАботех на един от големите празници и Поля работеше редом с нас!За уважинието- всеки сам си избира, дали да бъде уважаван служител!За работната атмосфера и екипа- това не зависи нито от фирмата, нито от шефа, а само от колегите и тяхната нагласа!Аз работя в прекрасен екип с готини колеги, на работа ни е забавно, смените са леки и с положителен резултат!Радвам се, че работя в Тон Бонбон!!! Обичам работата си!


настоящ служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Просто ние хората сме така устроени, че трябва винаги да оплюваме, да правим мръсно на някого, да клеветим и почерняме. А каква е ползата ни от това...?Не мога да остана безучастна, тъй като съм служител във фирмата от години и прочетох много неща, които не отговарят на истината. По никакъв начин не искам да се явявам адвокат на г-жа Спасова или пък да печеля симпатии, с това мое мнение, просто не е присъщо за мен. Подразни ме факта, че хора, които са работели във фирмата изричат куп лъжи. За заплатата: всеки печели, спрямо това колко часа е работил.А теб като те мързи и идваш на работа за 2 часа и вече искаш да си тръгваш, нормално на края на месеца парите да не те удовлетворяват. За смените: имаме график с желания и всеки си пише как му е удобно да работи през идващата седмица. Нормално е при голям колектив да не може на 100% на всеки да му бъдат изпълнени желанията, но мога да ви кажа, че се стараят максимално колкото се може да ни угодят на всички. Аз като студентка за тези години не съм имала проблем. Винаги са се съобразявали с желанията ми, с лекции, с изпити и не само с мен, но и с останалите ми колежки, които са студентки. Колкото до работната атмосфера и колектива, това зависи изцяло от нас. Както ние си го направим. Вижте, всеки човек е индивидуална личност и всеки има своите желанич, стремежи за бъдеща професионална реализация, това, че просто фирма "тон бонбон" не е вашето място и представа за бъдеща работа, добре. Пробва ли сте, не ви удовлетворява, наапускате и толкова. Никой с нищо не ви задържа, нито ще ви направи спънка, но тези коментари са излишни просто. Особено, ако не отговарят на действителността. Защото тази работа на вас не ви харесва, но при друг може да е съвсем различно.Просто приемате, че не е за вас, не можете да се справите и до там. Хората предлагат работа, не задължават. Просто всеки е различен и всеки има различни мнения, но няма нужда да се оплюваме по- този начин. Не е достойно. Нека не се влияем от чуждите изказвания били те положителни или негативни.Създайте си свои.


40 точки

виж подробна оценка
Заплащане
4
Уважение
5
Привилегии
4
Фирмена сигурност
5
Натоварване
4
Потенциал
4
Местоположение
4
Колеги
5
Работна среда
5

Добро утро ! Изчитайки няколкото мнения тук ( и то подчертавам на вече неработещи кадри във фирмата) виждам че само у българина остава това отношение към някого, който до вчера ти е давал работа и някакво постоянство, а в момента в който напускаш, си готов да го залееш с целия негативизъм, който притежаваш. Ха, ами като има какво още да се научи човек, нека приеме грешките си и да си замълчи. Аз съм работеща във фирмата, която се оплюва вече 6 месеца и смея да твърдя, че половината, че и повечето от коментарите, са абсолютно неверни. Какво значи да имаш контакт с клиентите ?! Да не сте на приятелска сбирка? Все пак си там на работа, а и си там да работиш с ДЕЦАТА на въпросните клиенти. Заплащането - е, всеки си избира колко да работи и колко да получава в съответствие, ама нали по- лесно е да плюем. Експлоатция на кое ? Ако си във почистващата фирма на някой си мол как мислиш ще е ?! И там юркат, и там искат постоянство и какво ли не ПРИМЕРНО ! Ти все пак отиваш да работиш, не да си почиваш. А по повод викането от страна на координатори и преки началници - отново нищо подобно. Винаги отношението е било добро, дори предвид някоя издънка от страна на служител, е имало обосновка на забележката, подчертавам ЗАБЕЛЕЖКА, не викане :Х Все пак сме цивилизовани хора ! А, желанията за седмичния график - все пак говорим за право на избор от страна на персонал !! Къде другаде има такъв вариант ТИ да си дадеш мнение за смяната ?! И е повече от ясно, че при минимум 20 души колектив, няма как да се съобразиш с всичките 20 предложения, но са се правили и каквили не гимнастики за да се постигне коснесус.Колективността се постига от колектива. Ако вие като колектив не си го направите приятно и весело, няма някой друг да го стори! А и се очаква да сте забаааавни щом  сте на пост аниматор, или поне най- малкото усмихнати!!! Стига с тея помия и негативизъм на вече напусналия/уволнения/заминалия си персонал ! То говори само за вас самите какво отношение сте показвали, че и продължавате да показвате. Лек ден !И повече усмивки ! 


-13 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-4
Фирмена сигурност
3
Натоварване
3
Потенциал
-4
Местоположение
4
Колеги
-1
Работна среда
-4

За всеки който се колебае дали да почне работа там - недейте.Не си струва за 300лв заплата да работите на абсолютно всички празници,независимо дали са работен ден или не.Нямате абсолютно никакъв глас за това,как да ви се нагласят смените.Работната атмосфера е отвратителна - не се поощрява никакъв по-личен контакт с клиентите,винаги трябва да се държите с тях само като с формални лица,дори и те да ви питат "как си" нямате право да им отговорите нормално.Фирмата се възползва от това,че всички служители са жени и ги експлоатира по най-жесток начин.Бягайте от това място!


кандидат за работа

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Някой ходил ли е на  интервю вече да каже какви са усовията и къде ще се намира детския център, в коя част на града?


бивш служител

-29 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-4
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
0
Колеги
5
Работна среда
-5

Дъобър ден, аз съм бивш служител на ТОН БОНБОН  и ето така ще направя целият списък с негативни отзиви : - Ниска заплата - Ненавременно заплащане- Постоянен стрес - Неуважение - С рпаво на 10 минути почивка, през които ти звънят да те питатъ къде си и защо те няма- Работа на всички празници - Коледа, Нова година ( без изключение)        на 1ви януари съм стояла 6 часа в Щандът на Мола, без да мина 1 човек, а и как ще мине някой, НОва Година е !! - Съсипват те психически и физически          ( моя колежка в най - голямия студ я хвана да им нарежда СКЛАДЧЕТО с балончета, 40 кашона , да ги скъва и слага в пликчета , без парно , посред зима ) защото се били скарали с главната си декораторка , а и как няма да се скарат (тя също напусна) - посятоянно нови колеги , които идват да се обучават и постоянно стари които напускат - Шеф Поля , която пред теб е спокойно, която излива пумията си на координатор Милена - която после излива всичко на теб Напуснах заради скандал от страна на Милена , поради причината, е при тях всичко става в последния момент , а когато това стане и нещо в шандът го няма ти си виновен, дори и да си съобщил вече, че продуктът липсва.  И да ви казвам да не работите там , няма да има смисъл. Хора без работа ще има  винаги, а те ще я предлагат. Така че, сами си правете изборът .  Лек ден !


кандидат за работа

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Бях на "интервю" за оператор в арена за лазерни битки, във въпросната фирма и останах крайно разочарован.
Госпожата, която се представи като Поля се държа доста неприветливо. Интервюто протече като разпит. Задаваше ми странни и неприятни въпроси като:
Имаш ли си приятелка?
Какво искаш да работиш, след като завършиш? А защо?
Какво правиш като си на компютъра?
Кой ти е любимият филм?
Какво работят родителите ми?
Какъв ти е плана за да успееш в това, с което искам да се занимавам?
Как се виждаш след 10 години?
Последното, според мен е от някой филм! След това ми обясни, колко сложна е работата и как не знам с какво се захващам, защото през повечето време не съм я гледал в очите...
За заплата, работно време и трудов договор изобщо не стана дума, въпреки, че попитах. Изрецитира ми това, което пишеше в обявата, че била изключително подходяща за студенти и това беше. Естествено ме ми знаеше името и не ми беше прегледала CV-то.
Не препоръчвам да си губите времето с такива негативни и надменни хора. Като за човек работещ с деца в детски център не се усмихна нито веднъж. Надявам се атмосферата на работа да не е като на интервюто. Изобщо не изглеждаше като "най-веселата атмосфера"

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?