Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Тон Бонбон ЕООД /img/frontend/nomap.png"

Тон Бонбон ЕООД

Напишете мнение
5 2 0
2 точки от 32 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-10 от общо 32


бивш служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Сервитьор съм с над 20 години стаж и завършено професионално образование.В тази фирма ме накараха да се чувствам като пълен идиот.Отивам н интервю,чакам въпросната шефка Поля поне половин час.Както и да е дойде,поговорихме и реших да опитам.Отивам пробно,минава добре,работила съм все пак,заповядай ми казват наемаме те. И от там се почва унижение и експлоатация.Първо никой с никого не те запознава,работих шест месеца там без да познавам половината от колегите в сервиза,пък какво да говорим за тези в кухнята.Всеки момент някоя управителка или по стара служителка седи и те дебне нещо да сбъркаш за да иде да докладва на шефката.Прави ти се забележка за всичко,а нищо не ти се обяснява.Когато попиташ нещо ти се отговаря все едно си малоумна,и как може да не го знаеш това.Има една мърша води се управителка Анелия,тя е най-селското изпълнение във фирмата.Обижда,крещи,забележки на всяка крачка,позволява си да ти звъни в извънработно време да те навика за нещо.Като сервитьор в задълженията ти освен всичко влиза и да вдигаш три телефона,да приемаш заявки за вкъщи,резервации,да плащаш на доставчици,да опаковаш храната за вкъщи в най-засиленото работно време,да подреждаш масите за децата които се хранят в занималнята им,да приемаш поръчки от Глово и Тейкауей......и общо взето си Универсален войник за 1000 лева.Осигуряват те на 800.Да плащат ти ги на време ,но пък те изцеждат до дупка,и ако евентуално си свършиш всичките задължения на време,трябва да чистиш,търкаш,бършеш...изобщо нещо да правиш ,защото те гледат на камерите.От 9до 17h си на крак.Уж имаш някаква регламентирана почивка,но никой не ти е казал от кога до кога е.За 6 месеца,никой не ми даде шкафче да си държа дрехите,никой не ми даде карта за намаление каквато уж ми се полага.Подадох си молбата за напускане заради управителката Анелия,заради нея напуснаха много можещи и знаещи сервитьори.Тук прочетох и негативни мнения за управителката на детския център Милена.За нея не съм съгласна,да малко е сприхава ,но винаги е заставала зад нас.Анелия е тази,която си прави каквото иска,обижда,унижава,чувала съм я да нарича момичета малоумни,прости селянки и какви ли още не.Ако имате уважение към себе си ,не започвайте работа там.


кандидат за работа

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

За останалите хора , които обмислят да кандидатстват в тази фирма и като човек искам да споделя своите впечатления относно заплащането ( не съм работил във фирмата , споделям информацията , която ми беше дадена на интервюто) и относно изискванията. Първо във фирмата се търсят хора за дългосрочни отношения минимум година /две , защото се "инвестирало" много в аниматорите. Второ - заплащането за едно парти на аниматора е смешен процент от реалната сума , която е обявена в сайта и се изисква от фирмата (около 30% са за вас) , което е нещо недопустимо за импресарска услуга. Обикновено 30% се взимат от импресарската фирма, а не обратното. При положение, че цялата работа се върши от вас! С ваш личен автомобил! Мой личен съвет - не си губете времето да работите за жълтите стотинки , които дават на аниматорите! Уважавайте труда и времето си! Работата с деца не е лесна и изисква умения и търпение , нещо за което аз съм инвестирал в себе си , а не въпросната фирма. Успех на всички!!!


бивш служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Грозно отношение, пародия, заплащане по-лошо на малко места има, в никакъв случай не се подвеждайте да работите в този цирк. Глупостите, които са писани, че на момичетата не им се работи и затова не взимат пари не знам как са измислени, почасовото заплащане е изключително ниско, изискванията са много високи, шефовете са абсолютно не добре.


0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Здравейте, хора! Не пропускайте предоставената ви възможност! Не оставяйте късметът си! Нека не съжалявате след време за подминаването на този текст. Казвам се Димитър, на 39 г. от Карлово. Моят нюхт за сигурна печалба не ми изневери, когато ми се отдаде този невероятен шанс и сега боготворя този ден. След време, много от вас ще ме споменават с добро. Подробно описание за всичко, ще намерите в този сайт:
WWW.RABOTAIDOHOD.SIMPLESITE.COM
= = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = =
Допълнителни доходи, надомна работа, онлайн бизнес, работа по интернет


бивш служител

-18 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-4
Уважение
-5
Привилегии
-2
Фирмена сигурност
-4
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
5
Колеги
4
Работна среда
-2

Пълен цирк, само това мога да кажа.


бивш служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Здравейте! Аз съм бивш служител на "Тон Бонбон" и искам да изкажа разочарованието си от тази фирма. Накратко кандидаствах, обадиха ми се за интервю, като то се провеждаше в Рива център. Бях посрещната от Поля Спасова, която малко след като ме настани реши да изчезне и ме остави да чакам в неведение какво се случва. Та след дълго чудене дали да си тръгна тя реши най-сетне да се върне.Интервюто беше за мен леко смущаващо, защото всички въпроси ми бяха зададени, но никой от тях не беше свързан с работата, нито нещо подобно.Бяха ми задавани общо взето лични въпроси.Попита ме с какво се занимавам, а аз понеже рисувам ме помоли да й покажа някоя моя рисунка. Разбира се бях изкритикувана ,че не мога да правя светлосенки и че съм нямала техника. В един момент се обърках на уроци по рисуване ли съм или на интервю. Накратко си тръгнах неинформирана и нямах представа какво се случва.В крайна сметка започнах работа там, през седмицата не беше натоварващо толкова, да не кажа че изобщо някои дни нямаше работа. Събота и Неделя беше лудница, но като работиш на райони с колежките се оправяте. Обикновено да работиш по празниците вече не прави особено впечатление на никого, но да работиш на 1ви януари според мен вече е прекалено, като се има напредвид, че фирми като "Кауфланд" тогава почиват, а детския център е широко отворен по всяко време. Отделно заплащането ако беше на ниво е разбираемо да се прежалиш да работиш в почивен ден,но за съжаление не е така. Другото е, че си хабиш нерви, време, труд и усилия да забавляваш деца, от които някои (не слагам всички под общ знаменател) са агресивни и те бутат когато понечиш да ги заиграеш.А когато видиш че, не става просто се захващаш да подреждаш или да вършиш нещо друго и точно в този момент ще се появи Поля Спасова или някоя колежка от по-старите която се е взела за нещо повече да те навика, за това че не си вършиш работата както трябва и че едва ли не можеш да заиграеш едно дете и защо си там. Няма да забравя даже веднъж, че бях наречена "блъснат самолет" , а когато понечиш да се защитиш и да си изкажеш мнението за нещо ти си прекъснат от Поля и от този момент нищо не можеш да кажеш вече. Общо взето е пълна пародия там, всеки ден се измислят нови глупости, къде, къде по-банални и импровизирани. Няма организация и всичко се прави на момента. Искат от теб толкова неща да правиш за пари, които са по-малко от минималната заплата.Чувстваш се нещо от рода между клоун и сотаджия. Не знам на мен лично не ми хареса и не препоръчвам да се захващате, освен ако нямате железни и здрави нерви и не искате да носите доза лицемерие на лицето си по време на работа.


бивш служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Здравейте! Работих във фирмата няколко години докато бях студентка и смея да твърдя, че нещата не са такива, каквито тук се изкарват от хора, които са “работели” във фирмата и изричат куп лъжи.
Относно заплащането, всеки си избира колко да работи и колко да получава в съответствие, всеки печели, спрямо това колко часа е работил. А теб като те мързи и идваш на работа за 2-3 часа и вече искаш да си тръгваш, нормално на края на месеца заплащането да не те удовлетворява. Все пак е почасова работа и заплащането е на ЧАС! От твоя страна ако има старание и положителен резултат надника ти се ПОВИШАВА всеки месец. Все пак отиваш да работиш, не да си почиваш.
Относно желанията за седмичния график - все пак говорим за право на избор от страна на персонал, всеки си пише как му е удобно да работи през идната седмица. Като студентка на работа ВИНАГИ са се съобразявали с желанията ни кога да работим. И при минимум 20 души колектив, няма как да се съобразиш с всичките 20 предложения, но въпреки всичко се постига консенсус. Има я колегиалността!
По повод викането от страна на координатори и преки началници - отново нищо подобно. Отношението е очтиво! Говори се спокойно с нормален тон! Трябва да се научите да приемате конструктивни забележки! Поля и Милена са професионалисти и винаги имат решение за всяка ситуация! Застават зад гърба на служителите си, а това не всики шеф би го направил!
За работната атмосфера и екипа- това не зависи нито от фирмата, нито от шефа, а само от колегите! Аз работих в УНИКАЛЕН и ПРЕКАСЕН екип с готини колеги! И ми липсва работата в Тон Бонбон и колегите!!!


бивш служител

-33 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-4
Фирмена сигурност
-4
Натоварване
-4
Потенциал
-5
Местоположение
4
Колеги
-5
Работна среда
-5

Мнението ми за тази фирма е много отрицателно. Не знам от къде да започна.. Първо: в началото ме извикаха на интервю, а всъщност шефката не можах да я открия в деня на интервюто. Много несериозно отношение не само от страна на шефката и от страна на управителката МИЛЕНА. Няколко пъти така бях на "интервю", след това ми се говориха много неща, като например че ще ме обучават за "професионален аниматор" .. така бях 1 месец на обучение с един от аниматорите им и накрая станах какичка (чистачка), но не и аниматор. Пълна пародия, не ми се оцениха усилията.. загуба на време. Необучени аниматори, даже аниматори силно бих казала. Поне за 90% от аниматорите там става въпрос, а за "каките" дума да не става.
Понеже бях финансово затруднена и имам опит с деца приех като ми обещаха добро заплащане, но всъщност няма как да си правиш часовете през седмицата защото няма работа, това го разбрах впоследствие. Случвало се е някои дни да сме много "каки" и да няма работа за всички и колежките да те гледат на криво, доста често така гледат новите. Колежките постоянно са напрегнати винаги се усещаше някакво напрежение. Не ми се обясняваше нищо, като им задавах въпроси следваше мълчание, трябваше да повторя, да потретя за да получа отговор. Чувствах се унизена. Дори случайно разбрах, че ако стоя повече от 8 часа ми се полага безплатна храна. Но явно новите нямат право и не ми се даваше възможност да си изям храната. Така като след 12 часов работен ден без нито един път да съм ползвала тоалетна и с 2 минутна почивка за ядене ми се направи забележка от една колежка, която върши една и съща работа като мен. А те винаги намираха време да си похапнат остатъците от рождените дни. Никаква колегиалност, никакво човешко отношение. Никакъв контрол от страна на управителката и от страна на шефката!Заплащането е много ниско. Натоварването е голямо, особено през почивните дни. Като цяло не е примамлива работа нито заплащане, нито отношение! За да успееш и да постигнеш дори и най-малкото в тази фирма, трябва да си много нахален и голям непукист. Ако притежаваш тези качества, не се колебай... Успех на всички. Съвет от мен НЕ ЗАПОЧВАЙТЕ работа в тази фирма!


бивш служител

-25 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-4
Уважение
-4
Привилегии
-4
Фирмена сигурност
-4
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
1
Колеги
1
Работна среда
-1

Работих ,като аниматор в Тон Бонбон в Рива център.Натоварването е огромно,освен че наглеждаш децата и играеш с тях трябва също така да сервираш,отсервираш и чистиш.Общо взето правиш всичко за изключително малко пари.Отношението от колеги и управителна е ужасно.По време на работа ми прилоша превивах се от болки в корема и когато помолих да си тръгна ми казаха,''чакай 2 часа да свърши рождения ден''....взех си болнични и ми казаха,че не е трябвало те щели да ме пуснат в неплатен отпуск,защото с болничните било много разправия.Радвам се,че напуснах от там.


клиент

-5 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-4
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
4
Колеги
0
Работна среда
0

Цените са много високи. Един рожден ден за 500 лева с малко екстри, като например балони ... Дават се много пари за нищо. Има повече скучаещи от колкото забавляващи се, нали за това сме на детски център за да ни се забавляват децата. Какво забелязах аз: стари играчки, недезинфекцирани играчки, мръсни плюшени играчки, не добре изчистени маси. Също така скучаещи аниматори, единствено гледат да си правят рекламата. Едно единствено нещо се направи с децата и то е прословутият "бонбон" (отпечатък на детските ръчички) с рекламна цел. Дори обслужването беше надменно, това е в Рива център. Може би смяната на персонал е решението или повече контрол над тях. НЕ ПРЕПОРЪЧВАМ това място за забавление на деца.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?