Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Тон Бонбон ЕООД /img/frontend/nomap.png"

Тон Бонбон ЕООД

Напишете мнение
5 2 0
2 точки от 29 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-10 от общо 29


0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Здравейте, хора! Не пропускайте предоставената ви възможност! Не оставяйте късметът си! Нека не съжалявате след време за подминаването на този текст. Казвам се Димитър, на 39 г. от Карлово. Моят нюхт за сигурна печалба не ми изневери, когато ми се отдаде този невероятен шанс и сега боготворя този ден. След време, много от вас ще ме споменават с добро. Подробно описание за всичко, ще намерите в този сайт:
WWW.RABOTAIDOHOD.SIMPLESITE.COM
= = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = =
Допълнителни доходи, надомна работа, онлайн бизнес, работа по интернет


бивш служител

-18 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-4
Уважение
-5
Привилегии
-2
Фирмена сигурност
-4
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
5
Колеги
4
Работна среда
-2

Пълен цирк, само това мога да кажа.


бивш служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Здравейте! Аз съм бивш служител на "Тон Бонбон" и искам да изкажа разочарованието си от тази фирма. Накратко кандидаствах, обадиха ми се за интервю, като то се провеждаше в Рива център. Бях посрещната от Поля Спасова, която малко след като ме настани реши да изчезне и ме остави да чакам в неведение какво се случва. Та след дълго чудене дали да си тръгна тя реши най-сетне да се върне.Интервюто беше за мен леко смущаващо, защото всички въпроси ми бяха зададени, но никой от тях не беше свързан с работата, нито нещо подобно.Бяха ми задавани общо взето лични въпроси.Попита ме с какво се занимавам, а аз понеже рисувам ме помоли да й покажа някоя моя рисунка. Разбира се бях изкритикувана ,че не мога да правя светлосенки и че съм нямала техника. В един момент се обърках на уроци по рисуване ли съм или на интервю. Накратко си тръгнах неинформирана и нямах представа какво се случва.В крайна сметка започнах работа там, през седмицата не беше натоварващо толкова, да не кажа че изобщо някои дни нямаше работа. Събота и Неделя беше лудница, но като работиш на райони с колежките се оправяте. Обикновено да работиш по празниците вече не прави особено впечатление на никого, но да работиш на 1ви януари според мен вече е прекалено, като се има напредвид, че фирми като "Кауфланд" тогава почиват, а детския център е широко отворен по всяко време. Отделно заплащането ако беше на ниво е разбираемо да се прежалиш да работиш в почивен ден,но за съжаление не е така. Другото е, че си хабиш нерви, време, труд и усилия да забавляваш деца, от които някои (не слагам всички под общ знаменател) са агресивни и те бутат когато понечиш да ги заиграеш.А когато видиш че, не става просто се захващаш да подреждаш или да вършиш нещо друго и точно в този момент ще се появи Поля Спасова или някоя колежка от по-старите която се е взела за нещо повече да те навика, за това че не си вършиш работата както трябва и че едва ли не можеш да заиграеш едно дете и защо си там. Няма да забравя даже веднъж, че бях наречена "блъснат самолет" , а когато понечиш да се защитиш и да си изкажеш мнението за нещо ти си прекъснат от Поля и от този момент нищо не можеш да кажеш вече. Общо взето е пълна пародия там, всеки ден се измислят нови глупости, къде, къде по-банални и импровизирани. Няма организация и всичко се прави на момента. Искат от теб толкова неща да правиш за пари, които са по-малко от минималната заплата.Чувстваш се нещо от рода между клоун и сотаджия. Не знам на мен лично не ми хареса и не препоръчвам да се захващате, освен ако нямате железни и здрави нерви и не искате да носите доза лицемерие на лицето си по време на работа.


бивш служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Здравейте! Работих във фирмата няколко години докато бях студентка и смея да твърдя, че нещата не са такива, каквито тук се изкарват от хора, които са “работели” във фирмата и изричат куп лъжи.
Относно заплащането, всеки си избира колко да работи и колко да получава в съответствие, всеки печели, спрямо това колко часа е работил. А теб като те мързи и идваш на работа за 2-3 часа и вече искаш да си тръгваш, нормално на края на месеца заплащането да не те удовлетворява. Все пак е почасова работа и заплащането е на ЧАС! От твоя страна ако има старание и положителен резултат надника ти се ПОВИШАВА всеки месец. Все пак отиваш да работиш, не да си почиваш.
Относно желанията за седмичния график - все пак говорим за право на избор от страна на персонал, всеки си пише как му е удобно да работи през идната седмица. Като студентка на работа ВИНАГИ са се съобразявали с желанията ни кога да работим. И при минимум 20 души колектив, няма как да се съобразиш с всичките 20 предложения, но въпреки всичко се постига консенсус. Има я колегиалността!
По повод викането от страна на координатори и преки началници - отново нищо подобно. Отношението е очтиво! Говори се спокойно с нормален тон! Трябва да се научите да приемате конструктивни забележки! Поля и Милена са професионалисти и винаги имат решение за всяка ситуация! Застават зад гърба на служителите си, а това не всики шеф би го направил!
За работната атмосфера и екипа- това не зависи нито от фирмата, нито от шефа, а само от колегите! Аз работих в УНИКАЛЕН и ПРЕКАСЕН екип с готини колеги! И ми липсва работата в Тон Бонбон и колегите!!!


бивш служител

-33 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-4
Фирмена сигурност
-4
Натоварване
-4
Потенциал
-5
Местоположение
4
Колеги
-5
Работна среда
-5

Мнението ми за тази фирма е много отрицателно. Не знам от къде да започна.. Първо: в началото ме извикаха на интервю, а всъщност шефката не можах да я открия в деня на интервюто. Много несериозно отношение не само от страна на шефката и от страна на управителката МИЛЕНА. Няколко пъти така бях на "интервю", след това ми се говориха много неща, като например че ще ме обучават за "професионален аниматор" .. така бях 1 месец на обучение с един от аниматорите им и накрая станах какичка (чистачка), но не и аниматор. Пълна пародия, не ми се оцениха усилията.. загуба на време. Необучени аниматори, даже аниматори силно бих казала. Поне за 90% от аниматорите там става въпрос, а за "каките" дума да не става.
Понеже бях финансово затруднена и имам опит с деца приех като ми обещаха добро заплащане, но всъщност няма как да си правиш часовете през седмицата защото няма работа, това го разбрах впоследствие. Случвало се е някои дни да сме много "каки" и да няма работа за всички и колежките да те гледат на криво, доста често така гледат новите. Колежките постоянно са напрегнати винаги се усещаше някакво напрежение. Не ми се обясняваше нищо, като им задавах въпроси следваше мълчание, трябваше да повторя, да потретя за да получа отговор. Чувствах се унизена. Дори случайно разбрах, че ако стоя повече от 8 часа ми се полага безплатна храна. Но явно новите нямат право и не ми се даваше възможност да си изям храната. Така като след 12 часов работен ден без нито един път да съм ползвала тоалетна и с 2 минутна почивка за ядене ми се направи забележка от една колежка, която върши една и съща работа като мен. А те винаги намираха време да си похапнат остатъците от рождените дни. Никаква колегиалност, никакво човешко отношение. Никакъв контрол от страна на управителката и от страна на шефката!Заплащането е много ниско. Натоварването е голямо, особено през почивните дни. Като цяло не е примамлива работа нито заплащане, нито отношение! За да успееш и да постигнеш дори и най-малкото в тази фирма, трябва да си много нахален и голям непукист. Ако притежаваш тези качества, не се колебай... Успех на всички. Съвет от мен НЕ ЗАПОЧВАЙТЕ работа в тази фирма!


бивш служител

-25 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-4
Уважение
-4
Привилегии
-4
Фирмена сигурност
-4
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
1
Колеги
1
Работна среда
-1

Работих ,като аниматор в Тон Бонбон в Рива център.Натоварването е огромно,освен че наглеждаш децата и играеш с тях трябва също така да сервираш,отсервираш и чистиш.Общо взето правиш всичко за изключително малко пари.Отношението от колеги и управителна е ужасно.По време на работа ми прилоша превивах се от болки в корема и когато помолих да си тръгна ми казаха,''чакай 2 часа да свърши рождения ден''....взех си болнични и ми казаха,че не е трябвало те щели да ме пуснат в неплатен отпуск,защото с болничните било много разправия.Радвам се,че напуснах от там.


клиент

-5 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-4
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
4
Колеги
0
Работна среда
0

Цените са много високи. Един рожден ден за 500 лева с малко екстри, като например балони ... Дават се много пари за нищо. Има повече скучаещи от колкото забавляващи се, нали за това сме на детски център за да ни се забавляват децата. Какво забелязах аз: стари играчки, недезинфекцирани играчки, мръсни плюшени играчки, не добре изчистени маси. Също така скучаещи аниматори, единствено гледат да си правят рекламата. Едно единствено нещо се направи с децата и то е прословутият "бонбон" (отпечатък на детските ръчички) с рекламна цел. Дори обслужването беше надменно, това е в Рива център. Може би смяната на персонал е решението или повече контрол над тях. НЕ ПРЕПОРЪЧВАМ това място за забавление на деца.


настоящ служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Мнението ни за тази фирма е отрицателно , и не я препоръчваме за работа .
Във фирмата работят доста зле обучени хора , също така има и психично-зле хора като Милена - управителката на Детския център която с непрофесионалното си и смешно държание и отношение към персонала и някои клиенти създава доста отрицателна и лоша обстановка в детския център и ресторанта .


настоящ служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Без коментар


клиент

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Професионално отношение..останахме аз и нашите гости много очаровани..децата се забавляваха с аниматорите,които си вършат работата отлично..всичко беше прекрасно и вкусно..благодаря ви приятели!!!

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?