Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

МиБМ Експрес ООД https://www.google.com/maps/api/staticmap?key=AIzaSyDTo5pSNCbE0DW8tvZj8hGdttXLKd2WO4M&size=255x160&zoom=13¢er=София,проф. Цветан Лазаров 117&markers=София,проф. Цветан Лазаров 117

МиБМ Експрес ООД

Напишете мнение
5 2 0
2 точки от 10 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-10 от общо 10


0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

За кой град са отзивите
Моля инфо за Габрово и Бургас


бивш служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Некоректни,неадекватни,бавят пари и не плащат обещаното. Селска фирма - и писма да разнасят йм е много. Не знам от къде си изкарват парите


бивш служител

-33 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-1
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-3
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
1
Колеги
-5
Работна среда
-5

1. Заплащането е ниско спрямо натоварването което има във фирмата, обещания за "нарастване" на заплатата след изпитателния срок, неподлежи на коментар.
2. Уважението от колегите и от менидмънта - дикакво или докато имат полза от теб, няма дискусия за проблемите и решението им, налага се мнението на 1-2 шефове и неподлежи на обсъждане дори и да е грешно като подход (а то в повечето случаи е грешно ), всява се умишлен хаос за да се тупат в гърдите че видите ли нещата нестават така както искате, а както се каже.
3. Привилвгии - никакви, няма ваучери за храна, няма плащане на извънреден труд, няма бонуси ако недай си боже си бил болнични, не че бонусите са огромна сума, нямаш и обедна почивка.
4. Сигурност никаква нито от към охрана,нито от към това да бъдеш уволнен ако не правиш това което ти се каже поне докато си в изпитателен срок.Нямаш и сугурност във раздрънканите има коли който не се отрмонтират когато е нужно, и се молиш като грешен дявил да бъде закарана в сервиза, да ти се даде крушка за фар или чистачки, пълно малумие.
5. Колкото до работата нямаш време да дишаш не толкова защото има много пратки, а защото районите за обслужване са ужасно големи и физически предвид и пътната обстановка е трудно да се покрият.В други фирми това се прави от 3 или 4, но тук си сам, и гониш срокове, и клиенти.
6. Потенциал - никакъв шанс за развитие каквото и да правиш колкото и да си добър, почваш на едно място и там си оставаш докато ти писне.
7. Местоположението е горе долу добре ако разполагаш със собствен автомобил, ако си пеша ти трябва поне час време преди работното ти време за да си точен.
8. Относно колегите мнението в много разтегливо, има готини и точни хора на които може да се разчита за всичко, но има и такива (80 % ) дето само и единствено се стремят да те натопят.
9. Какво да кажа за работната среда ужасна и под всякаква критика, всеки с претенции, клюки, инсиноации, лъжи, дебнене, неподчинение, и какво ли още не.

С две думи ако сте решили да работите за тази фирма или трябва да сте дебил или просто не започвайте, много бързо ще се разочаровате от всичко което се случва там.
УСПЕХ


бивш служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Изключително лошя фирма! Нито да си клиент, нито да си работник в нея! Заплащането е малко за работата която се върше. По високо поставените хора в тази фирма в началото се държат прилично и любезно и после започват с по неприятно поведение. Не препоръчвам тази фирма за нищо!! Единстево ако нямате никакъв друг вариянт за работа и имате нужда от каквито и да е пари, тогава отивайте. Ема и добри колеги, но тези които са от повече време там, са си повярвали твърде много и си позволяват твърде много! Не те обучават както трабвя, но когато не направиш нещо както трябва си носиш последствията. Единствения + е,че събота и неделя се почива и на националните празници. Не се вързвайте на лъжите и любозностите които ви подмятат мениджърите. Изобщо не започвайте там работа. Всеки месец започват нови хора и след месец и половина напускат поне по 2ва!!! И все пак на тези които решат да започнат работа в МиБМ експрис - УСПЕХ!!!


бивш служител

-22 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-4
Уважение
-4
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
0
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
1
Колеги
2
Работна среда
-2

Ще пиша за логистика в Дружба 2 в София и наблюденията ми от работата като складов служител във фирмата.Така не знам даже от къде да започна то положението е отчайващо, не случайно постоянно се търсят нови хора и никой не се задържа дълго! Ще започна с управлението на фирмата,ако може това въобще да се нарече управление! Пълен безпорядък цари в тази фирма постоянно идва някакъв ,който е шеф и все нещо не е доволен, кара се със служителите и другите управници под него.Няма абсолютно никакво отношение и уважение към работниците.Свикнали са да им се върши работа без да им пука за работниците,ако някой напусне ще се намери друг будала .Натоварването е ужасяващо особено през периода на декември месец един човек работи като за трима.Когато има много стока всичко бутат по лентата и момчетата да се оправят не се съобразяват с нищо.Изключително ниско заплащане за тежката физическа работа ,която се върши.Постоянно се налага да се остава извънредно без да се палаща ,ако се заплаща пък е подигравателно.При наличието на повече пратки за обработка мястото е толкова тясно ,че човек не може да се завърти понякога дори.Друго на което да се обърне внимание почти всеки ден има липса на материали за работа трябваше аз да си губя времето да търся палета из цялата фирма вечно нещо липсва и не е наред!Наемта буквално всеки без интервю без нищо ЩО ЗА ФИРМА Е ТОВА .Няма никакво обучение отиваш и започваш веднага ,а после ония ,,най-големия '' като се появи и се почва с мрънкането това защо е така,онова защо БЕЗ КОМЕНТАР То не става така имат претенции за работата ,а няма нито обучение ,натоварването бих казал на моменти смазващо някои колеги в натоварения период са работили по 11 -12 часа и за тези смешни пари пълен АБСУРД . Едно от малкото положителни неща са колегите на които много съчувствам!


бивш служител

-31 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
5
Потенциал
-5
Местоположение
-5
Колеги
-1
Работна среда
-5

Ако искате да се трошите краката за 260 лева на месец, да мъкнете като хамали, да не получавате осигуровки и да се занимавете с идиоти тази фирмаь е точно аз вас


настоящ служител

-19 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-3
Уважение
-5
Привилегии
-2
Фирмена сигурност
-2
Натоварване
-5
Потенциал
-4
Местоположение
0
Колеги
3
Работна среда
-1

Вие сериозно ли, господине(жо) от Ръководството. 2017 година говорите за 470 лева заплата. Вие наясно ли сте че във София, квартира за под 400 лева не можете да намерите, да не говорим за сметки и изхранване. Защо парадирате със това все едно е скандално, това което мислят бившите колеги.

За хората които смятат да почват във тази фирма:

1. Заплащане - ако на интервюто за работа ви увещават как едва ли не ще взимате над 1000 лева с бонуси и извънредни не се лъжете. Това е без данъците, отдръжките, глобите и тнт.

2. Уважение - боже какво говорите. Мнението на управителя за служителите е че не е Негова работа да Ви познава по име, длъжност, способности. Не Го интересува вие какво искате да постигнете или дали искате да се развивате. Относно ръководителите на отдели е кажи речи същото. Гледат да не общуват с Вас стига да не е свързано с нещо, което трябва да свършите. Конструктивните идеи се отхвърлят на първо четене, само защото не са го предложили Те а някой по "Низш" служител. Не дай си боже да Ви се наложи да отсъствате или да искате полагаемата Ви се отпуска, защото първо ще минете през тест от 100 въпроса : за какво Ви е отпуска, налага ли Ви се в действителност, имате ли основателна причина да искате отпуска, не можете ли да не излизате точно в момента и тнт.

3. Привилегии - за 8 часа работа НЯМАТЕ привилегията да почивате, но пък имате привилегията да работите извънредно без да Ви се заплаща. От време на време имате привилегията на работни облекла, но само ако си ги изисквате. Нямате привилегията на карта за градски транспорт. Нямате привилегията да се развивате в този бранш, защото на каквато позиция почнете, на тази ще напуснете със сигурност, така че без празни надежди. Ако работите нощно време - НЯМАТЕ привилегията на безплатни освежаващи напитки. Нямате привилегията на храна по което и да е време, а ако си вземете само да не ви видят, защото нямате право на почивка. Ако се порежете по време на работа ... нямате привилегията на аптечка.

4. Фирмена сигурност. - Нямам особенно мнение по въпроса. В централата има охранителна фирма която се състои от пенсионери и кълна се всеки път когато влизам или излизам от фирмата, всеки път някой спи вътре. Истинска безопасност.

5. Натоварване - оо по тази тема колко може да се изпише. Физическата натовареност на колегите куриери и логистици е извън предела. За пример ще дам хладилник Самсунг тежащ 80-100 кила много често трябва сам на ръка да се разтоварва във склада и после от куриерите при клиента. Въпреки че излишно пише на опаковката че трябва да се носи от 2-4 човека. средното тегло на куриерските пратки е между 5 и 40 килограма. Така че ако си падате по фитнеса, няма да ви се наложи да ходите извън работа. Но това си има и "Добра" страна. За няколко години ще си прецакате кръста, гърба и ходилата.

6. Потенциал - Вие може и да имате потенциал, но никой не ви го търси и никои не иска да Ви го развива. Което само по себе си означава че нямате развитие дори и да имате потенциал.

7. Местоположение. - според това къде кандидатствате за работа. Без мнение.

8. Колеги - честно казано колегите са пичове и на фона на цялата мизерия това е единственото хубаво нещо. Не ме разбирайте погрешно, персонал се набира от кол и въже - бивши затворници, хазартни типове, пияници, темерути, но слава богу те не се задържат много много.

9. Работна среда - според това къде кандидатствате. Без мнение.

И така приятели ако решите да се присъедините към Нас, наистина трябва да имате много ниска оценка за собствения си труд. Но ако сте закъсали и нямате други оферти - работа като работа.


представител на управлението

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Искам да уточня нещо на предходно писалата госпожа/ца. На интервюто правилно са ви казали колегите, че заплатата е 600 лева и тя е точно толкова, но след удържане на осигуровките нетната сума е 470 лв. Фирмата осигурява на цялата заплата и това Ви е било обяснено, а и след година и половина работа при нас би трябвало да го знаете отлично. Не искам да влизам в детайли относно другите Ви оплаквания всеки има право на собствено мнение.


бивш служител

-22 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-3
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
1
Колеги
3
Работна среда
2

Фирмата е голяма и има потенциал, но е управлявана много зле. Работния процес е зле организиран, от което произтичат много грешки и забавяния. Няма уважение към служителите, според шефовете всеки е заменим. Има абсурдно предизвестие за напускане от 3 месеца и въпреки това текучеството на персонала е голямо. Заплатите на служителите не са увеличавани от години и са смешно ниски за натовареността, на която са подложени. И освен това няма никакъв потенциал за развитие. Така че моят съвет е никой да не започва работа в тази фирма, най-малкото което после три месеца не можеш да напуснеш.


бивш служител

-35 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
-5
Колеги
0
Работна среда
0

Никога ама НИКОГА не почвайте в тази проклета фирма! От тия нещастници по- зле няма ;) Парите са зле, професионалното ниво е под всякаква критика, а организацията е толкова слаба, че с думи немога да я опиша...  Шефовете искат от вас максималното, а плащат колкото да не се каже, че не сте взели пари. Жална им майка на пичовете които искат да почнат там. В началото всичко изглеждаше ОК но после разбират колко голяма грешка са направили както и аз самия ;) ПЪЛНИ БОКЛУЦИ !!! И  ръководната част е много по зле от изпълнителната !!!

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?