Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Уисдам ЕООД /img/frontend/nomap.png"

Уисдам ЕООД

Напишете мнение
5 3 0
3 точки от 3 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-3 от общо 3


настоящ служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

здравейте може ли да попитам как мога да стана админ на wink.bg мн хора има правят глупости и си показват някои работи има хора обиждат направо стана гадно в сайта ако може да ми кажете как да стана админ и всичко ще свърши моля ви искам да съм част от сайта мн ми харесва на мен и другите само псуват а това ми писна 


настоящ служител

35 точки

виж подробна оценка
Заплащане
3
Уважение
4
Привилегии
2
Фирмена сигурност
4
Натоварване
4
Потенциал
5
Местоположение
5
Колеги
3
Работна среда
5

Прочетох пълните глупости, написани от друг (неуспял да се впише в изискванията на фирмата) потребител, което ме мотивира да дам своята оценка за фирмата и фирмената култура на Уисдам ЕООД.
Няма да коментирам размера на заплащането, защото то е индивидуално, съобразно задълженията и способностите на служителя. 
Уважение: От страна на собственика нито веднъж не съм ставал свидетел на грубо и неуважително отношение към който и да било служител. Напротив, изключително внимателен и възпитан човек е.
Привилегии: Все още малко са фирмите, които предлагат безплатно на служителите си кафе, чай, бульони, газирани напитки, натурални сокове и всякакъв вид сладки неща (десерти, вафли и т.н.). Редовно се организират посещения на кино или други културни събития (за сметка на фирмата). Провежданите тиймбилдинги са обикновено на атрактивни места из цялата страна - Банско, Девин, Белоградчик... при възможно най-луксозни условия.
Фирмена сигурност: Това е фирма, която никога нито един ден не е закъснявала с изплащането на възнагражденията на своите служители.
Ангажираност: Като във всяка фирма от IT бизнеса ангажираността може да бъде от свръхнатоварена, до лежерна, съобразно задачата, която се изпълнява. Все пак не съм бил свидетел на поставяне на неразумни срокове за каквото и да било.
Потенциал за развитие: Дали ще се развива или не зависи от всеки индивидуално. Чисто структурно има старши програмист има и програмисти. Няма обаче програмист и по-програмист и най-програмист. Има пълна свобода на идеите - ако имаш, споделяш я и след преценка се работи по нея.
Местоположение: Офисите са в централни райони с удобен транспорт.
Колеги: това е субективна оценка според характера на човека. В бизнеса хората се събират за да работят заедно, а не да се харесват. Естеството на работа е такова, че екипността е задължителен елемент при изпълнинието на всеки проект.
Работна среда: бих я определил като луксозна бизнес среда. Мебелировка, дизайн на помещението, ако щете и украса - всичко е на ниво над средното. Съжалявам, че на един писал преди мен слънцето от южното изложение му е светело в очите, но е имал избор да смени мястото, да пусне щорите или външния сенник и да си създаде удобствата.
Що се отнася до мен, и на базата на предишен опит в други фирми ще дам изцяло положителни оценки за тази фирма.


кандидат за работа

-16 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-2
Привилегии
-3
Фирмена сигурност
0
Натоварване
5
Потенциал
-5
Местоположение
3
Колеги
-4
Работна среда
-5

Пазете се от тази фирма, защото ще си загубите времето и ще бъдете измамен!
Интервюто за работа протича сякаш кандидатстваш за позиция в Google или IBM.
Обявата за работа НЕ съответства с това, което ще ти дадат.
Обстановката е супер стресираща. Всички са изнервени, а по-старите колеги се държат грубо.
Технологиите, които ползват са морално остарели. Нищо ново няма да научиш. По-вероятно е да те върнат назад.
Начинът, по който работят е ужасен и ще ти усложнят живота. Не ти позволяват да работиш по свой начин.
Сега ще ви разкажа как протекоха дните ми в "Уисдам ЕООД".
Уговорих си интервю за работа, с управителя на фирмата Сребрин Ватралов, на 17.07.2012 в 11 часа.
Той закъсня с повече от час, защото беше забравил. Супер несериозна работа!!!
Дадоха ми 3 задачи, които направих за седмица. Уговорихме се, че ще започна от 30.07.2012 на 1500лв заплата.
От първия работе ден се включих в разработването на сайта wink.bg. Оправях бъгове и добавях нови функционалности.
Бях ентусиазиран и мотивиран. Направих доста неща, за които НЕ ми беше платено в последствие.
Пожелах да видя и да подпиша трудов договор. След 5 дни, на 03.08.2012, ми беше връчен трудов договор, който нямаше нищо общо с това, което пишеше в обявата за работа и с уговорената заплата.
Попитах ги, да не би да се объркали нещо?!? Те ми отговориха, че ще започна на минимална работна заплата за посочената професия. Беше около 600 и няколко лева. Това щяло да бъде пробен период от 3 месеца.
Казах им, че няма да стане и си тръгнах.
След няколко дни се чух с управителя Сребрин. Попитах го дали ще ми плати за времето, което прекарах в офиса. Той ми отговори, че ще ми се обади на другия ден за да ми каже.
Така и не се обади. След 3 дни му се обади и го попитах пак. Той ми отговори, че за сега нещата ще останат така и няма да ми плати нищо.
Много внимавайте с тази фирма! Ако кандидатствате при тях, искайте да видите трудовия договор предварително.
Не започвайте работа, ако не сте подписали трудов договор. Внимавайте за условията, които са описани в него, защото те нямат нищо общо с обявата за работа.
Законът в България гласи, че преди да започнеш работа, работодателя трябва да подпише договор с теб.
През дните, от които започвах две от момчетата напускаха. Направи ми впечатление, че повечето от колегите бяха изнервени. Постоянно говориха за ниските заплати. Споделяха, че искат да се махната.
Условията на труд бяха лоши. Компютрите бяха разположени точно срещу слънцето. Това е супер вредно. Слънчевите лъчи греят цял ден в очите ти, преуморяват те и увреждат зрението ти.
Има блиндирана врата и се влиза с магнитни карти. Отчита се кога си влезнал и кога си излязъл. Приличаше на един малък затвор.
Колегите споделиха, че имало глоби ако закъсняваш.
Колегите се бяха разделили на малки групи. Дори и да имаше тийм билдинги, никой не е искал да ходи на тях. Усещаше се напрежение помежду им, сякаш се мразеха.
Това са моите впечатления от няколкото дни работа в компания "Уисдам ЕООД".
Много внимавайте с нея, защото вероятно ще си загубите времето и ще бъдете излъган.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?