Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

С - Нет - Оод ЕООД https://www.google.com/maps/api/staticmap?key=AIzaSyDTo5pSNCbE0DW8tvZj8hGdttXLKd2WO4M&size=255x160&zoom=13¢er=Плевен, Данаил Попов, 18&markers=Плевен, Данаил Попов, 18

С - Нет - Оод ЕООД

Напишете мнение
5 3 0
3 точки от 2 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-2 от общо 2


представител на управлението

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Аз съм собственика - Страхил Тодоров Тодоров се казвам. Никога нито един клиент не е бил нагрубяван! Никога и служител не е бил засяган лично! Дейността бе кабелна телевизия и ТВ канал. Но заради плевенските престъпни "слуги" на РУМЕН ПЕТКОВ, фирмата ми БЕШЕ ОГРАБЕНА И УНИЩОЖЕНА! ПРБ 20г. не иска да установи това...
Това което е написанно няма как да е вярно! Никога не сме имали дейност като описаната.А фирмата спря дейността си преди 7-8 години!
Името и е сгрешено от администрацията на тези в ТР. То е "С-НЕТ" и е ООД. Но неграмотните са написали "С-НЕТ ООД" ООД... Както и да е, номерът ЕИК е един и същ. Това е техн.грешка, която скоро ще поискам да променят.
Айде привет на БГ Работодател!

С УВАЖЕНИЕ, управител и собственик на неработеша вече фирма, Страхил Тодоров


кандидат за работа

4 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-1
Уважение
-1
Привилегии
-1
Фирмена сигурност
-1
Натоварване
4
Потенциал
1
Местоположение
1
Колеги
1
Работна среда
1

Честно казано не останах с добри впечатления нито от фирмата, нито от човека който ми водеше интервюто. Първо през цялото време говореше супер надменно, колко са велики как знаят много, че всичко им е на VMware и Cisco, но най ме обиди когато без нито да ми е дал тест или да ме разпита какви са ми способностите и знанията ми заяви "Ти едва ли като студент заваршил преди 1 година, с малко стаж ще можеш да се справяш с тази работа.", е тогава вече почнах да го контрирам с въпроси. Първо го попитах дали цялата платформа им е на Windows, той ми отговори с Да, което още тогава ме отказа да работя там (понеже се развивам в Linux администрация и мрежи), след това го попитах дали тези (толкова велики системи според него) те ги интегрират, на което отговора му беше Не и ми обясни, че служители в ИТ трябвало да намират оферти от фирми за да изградят каквото и да било. След няколко дни ми се обадиха, че ще се въздържат за сега от моята кандидатура, може би и парите които им поисках там им се видяха много, но да - като стана ясно за задълженията които бих изпълнявал на този пост наистина са много.Моя съвет, не ходете там, ще останете разочаровани.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?