Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Дианел ЕООД https://www.google.com/maps/api/staticmap?key=AIzaSyDTo5pSNCbE0DW8tvZj8hGdttXLKd2WO4M&size=255x160&zoom=13¢er=Русе,Христо Ботев 40&markers=Русе,Христо Ботев 40

Дианел ЕООД

Напишете мнение
5 1 0
1 точка от 2 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-2 от общо 2


бивш служител

-20 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-4
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
3
Колеги
3
Работна среда
3

Мога само да потвърдя думите на колегата от предния пост. 
ако искате да работите във фирма в която нямате лично време то това е дианел еоод. заплата 400-430лв + 10лв командировъчни на ден, като се има напредвид какви стокови разписки се пишат нямам думи, колегите са готини ама комуникацията много куца, а управителя не си оценява кадрите, а като се има напредвид че 1-2 лижат гъза на управителя само те са добре от към заплащане.
Често се налага да работиш на открито дори и в дъжд и началника ти казва как трябва да го направиш, че вали няма значение.
СЪВЕТ НЕ ЗАПОЧВАЙТЕ РАБОТА ВЪВ ТАЗИ ФИРМА ТОВА Е ПАРОДИЯ НА СЕРИОЗНА ФИРМА И САМО ЩЕ СИ ЗАГУБИТЕ ВРЕМЕТО ТАМ!


бивш служител

-29 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-4
Привилегии
-4
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-3
Местоположение
1
Колеги
1
Работна среда
-5

Пародия на сериозна фирма
+ Заплатите се дават редовно (по карта) и на време , но за сметка на това оскъдните командировачни се плащат със сериозно закъснение (минимум месец закъснение).
- Организацията на работа е напълно хаотична - планува се някъква задача, подготвяш се и в последния момент всичко се изменя или има нещо което ръководителят или шефа е пропуснал да ти каже като се предполага, че разполагаш с кристално къбо и се допитваш до него :)
- Лична безопасност - не се разполага с каски, обезопасителни колани  и т.н. но често се налага да се качвш със стълби, скелета, на вилките на мотокари или подобни (по закон е абсолютно забранено) , по информационни табла ( с височина понякога над 8 метра), козирки на сгради, фасади за настройка на различни ел съоражения или за полагане на кабели. Въпреки че уведомяваш прекия си ръководител или началник ти обясняват как трябва да се качиш и "като не ти харесва има и други кандидати за работното ти място".
- Лично извън работно време - почти няма такова - обикновенно се тръгва в командировка преди началото на работния ден за да може да пристигнеш на обекта на време, след което работиш до колкото се може по-късно (след работно време) и към  21-22 часа се насочваш към хотела.
- Много командировки в отдалечени дестинации предимно в сряда, чевъртък  за да може евентуално да се прибереш в събота когато не ти въврви надник, или да работиш извън работно време за да може да се прибереш в събота. 
- Заплащане на изванреден труд - ДА само по договор, никъде на се отчита колко часа има положен извънреден труд. Шефа ти обяснява докато пътуваш как си почиваш и т.н. Не ти разрешават да спреш работа след края на работният ден но за сметка на това НЕ СЕ ЗАПЛАЩА ИЗВЪНРЕДЕН ТРУД и ти натякват че вземаш голяма заплата!
- Семейство и приятели - НЯМА ШАНС - започвайки работа във фирмата, ръководството започва да си мисли, че не си на работа със регламентирано работно време, а си се венчал за фирмата :)
 

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?