Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Ексус Маркетс ЕООД /img/frontend/nomap.png"

Ексус Маркетс ЕООД

Напишете мнение
5 2 0
2 точки от 58 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 51-58 от общо 58


бивш служител

-7 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-3
Привилегии
-4
Фирмена сигурност
-2
Натоварване
5
Потенциал
-5
Местоположение
5
Колеги
1
Работна среда
1

Аз работих там 2-3  дни и е пълна лудница!
1- цял ден си там,ставам в 7,тръгвам към 7 и 30 и се прибирам към 19 часа!
2- изпълнителния директор всеки ден заявява (надменния софиянец) това че работното време ви е до 6 не значи,че трябва да си тръгвате!
3-аз като бях на вашо место седях до 9 и звънях!
Почивките са добре 4 почивки за целия ден.Но с тази заплата не искат с минимум инвестиции максимум печалба,въпреки че всички свързвар фирмата сс Global Markets  и аз си мисля че има нещо общо.
Има дрескод,какъв дрескод бе ами ако нямам пари за костюм А?? първата заплата ти отива там,но в случая аз имах и ми казват вратовръзка ....добре целта е да намериш клиенти,които да си направят акаунти,добре съгласен съм казвам си 312 лв и бонусите и ето ти 2000лв заплата .... ОПА ... НО
Ако някой инвестира 5000 $ ти зимаш 50 лв от тях(50 лв каквоооо),ако някой инвестира 100 бона супер 4 процента бомба,джакпот 2000 приблизително са за теб !! .... НО,тук имаме едно голямо НО,намираш клиенти супер,инветират добре,трупаш заплата още по-хубаво,а то на другия месец тея клиенти вече не са твои,а фирмени и ти започваш от нулата.
За да имаш полза от натрупаните клиенти то те трябва да изгубят на борсата за да може пак да си заредят акаунта,ето тогава ти пак взимаш процент,но колко хора могат да направят инвестиция от 100к,че ти да вземеш една перфектна заплата...... а това за клиентите ако имаш 2< ти одържат 20 процента е вятно и МНОГО ГЛУПАВО!!!! .... малко че примерно си осигурил клиент с инвестиция 100к ами те ти взимат 20 процента!!!
Добре почваш работа звъниш туко виж ти се усмихнал късмета и намираш голям клиент и по време на разговора,малоумно се увеличава телевизора на 100 и ти неможеш да говориш,клиентите не те чуват ... следователно ти ги губиш(трябвало да се случва нещо важно,защото програмата на телевизора е на английски ).... според мен тази работа е за по малък град,но там бизнесмените немогът да идват на срещи,което е лошо,но с 312 лв заплата не е за софия (ток,вода,телефон,квартира 600 лв, ами кога ще излезнеш навън за развлечение с 312 лв,вярно може да вземеш мн голяма заплата,но на другия месец си пак на нулата.
АЗ СЕ ОТКАЗАХ .... !


клиент

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Днес ми се обадиха по телефона от тази фирма. И бях възмутен от това, че ми губят времето. Предложиха ми да влагам пари в техния сайт и да играя на борсата с нефт. Глупости на търкалета. Те като се печели толква много, защо не си открият сметка и да печелят, вместо да досаждат на честните хора. Нямам думи те хората за глупаци ли ги смятат? Колкото до коментара за полета на незнам си кой, че можело тези пари да се дадат за заплати на работниците. Във всичките фирми, в които съм работил, тези които са мениджъри летят и харчат пари за момичета да ги забавляат. Като в същото време съкращават хора понеже фирмата била в криза. Да не говорим за жалките заплати, които дават и все гледат в чуждата паница да не би да забогатее някой от подчинените им. Аман от дребни души и техните подчинени раболепници, които се водят, че са добри специалисти. В същия момент аз трябва да ходя по интервюта и да обяснявам, защо подобни кретени(говоря за IT фирми, в които съм работил) са ме съкратили, защото нямат пари за любовници.


настоящ служител

-7 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
-5
Потенциал
0
Местоположение
3
Колеги
0
Работна среда
0

абсолютно същите неща ги говореха вчера на обучнието ако може така да се нарече.това което ми стана странно е че:
1-2ма младежи ,единия на 20 единия на 24 са managers
2-на интравюто раздадоха листове на които трябваше да напишем какво знаем за капиталовия пазар,кой е най-големия капиталов пазар и колко е курса за еврото и долара спряму лева и на всички въпроси аз отговорих грешно ,да не говорим че и понятие си нямах какво е капиталов пазар,а те ми се обадиха на следващия ден за да ме поканят на обучение.
3-когато отидох на обучениезаварих група от 10 човека сред които имаше и младежи които са завършили бизнес и разни такива,а аз нямам все още никакво висше а получавах равен шанс за работа с тях
4-освен че не търсят опит ,не търсят нито английски нито образование което в днешно време е странно
5-да не говорим че след интрвюто казаха който желае да работи във фирмата да напише на листа:ами след като сме на интервю значи искаме или може би след като ти кажат 300 лв заплата си се отказваш (на нас казаха 300)
6-когато ни казаха с точност какви са парите които се взимат при затваряне на сметки ,казаха че ако имаш по малко от 2 клиента ти одържат 20% от иначе голямата заплата.
това което ще кажа аз е че бях навита въпреки всички странности и малкото пари,но когато видях мненията тук и попитах познат които е по навътре с нещата ,той ми отговори че те са легална пирамида,и не си заслужава да ходя.каза че той също е ходил при тях на интрвю преди години но тогава са се казвали глобал маркетс.явно доста хора ги съдят и имат неуредени сметки и за да започнат на "чисто" преименуват фирмата.
извода:хора ,винаги споделяйте плановеза съжаление не видяхме нито едно мнение на някой който е работил там,а само на "шефа" който естествено няма да си оплюе фирмата и да каже "Да ние експлоатираме хората и сме пирамида" .те си с някой запознат ,за да не си губите времето с глупости.аз съвем случайно споделих на колежка и тя ми показа този линк към страницата,което пък ме наведе на мисълта да попитам и запознат човек.
 


представител на управлението

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

 
Иса този отговор на всички онези, които са писали за този сайт за exxus пазари. специално за Добрев, името ми е Нир и аз съм изпълнителен директор на тази фирма. Току-що идвам от Ню Йорк и ако не го вярвам, че са повече от добре дошли да дойдат в офиса и говори с мен. всичко, което казвате е вярно, да плащаме 312 лева за заплата и да ви даваме стари телефони на Nokia да използват, за да се обадя на клиенти. но наистина ли очаквате от мен да даде на всеки човек iphone 5 jsut, защото те са дошли да работят за мен? говорим за "Макдоналдс" и как те плащат повече, но нека ви задам един въпрос, ако този месец служител на "Макдоналдс" продава повече картофи, отколкото той продаде миналия месец се правят повече пари? отговорът е НЕ! говорим за Google и как те плащат за починал заплата за членовете на семейството, нямам съмнение в съзнанието ми, че никога не WIL бъдат наети на Google, тъй като ви липсва мотивацията и знанията на своите продукти, за да допринесе за компания като Google. Предлагат бонуси да хора, които идват и искат да успеят, хората, които са гладни за различен начин на живот. нали казват, че ще бъде лесно? НЕ! нищо в живота не е свободен и никой няма да ти дам пари за нищо. очевидно липсва диск и мотивация и решителност да успеят. хората, които работят в тази фирма са много щастливи и да направи много пари, тийм билдинг, където аз вземам всички в един клуб или всички ние отида да видя един филм заедно, винаги се случва. Да, предлагаме BMW за всеки, който може да донесе в определена сума пари, но хей Добрев, ако имате достатъчно, за да си купи BMW, без да работи тук, отколкото поздравления, но някак си се съмнявам, че дори да карам собствената си кола изобщо. всеки, който иска да работи тук могат да дойдат и да видят сами. не се колебайте да ми пишете и аз ще реагира. Аз призовавам да дойдеш тук работят за мен и да даде 110% от себе си и след това да ми кажеш, че не виждаш резултатите.
 


кандидат за работа

-10 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Здравейте, 
Съвет - двете левчета, похарчени за градски транспорт са излишни. Всичко, описано от Добрев е 100% истина. Всичко е една голяма измислица, работното време е от 8 до 6 - 10 часа?! 300 лв нетна заплата :Д Провеждащият интервюто момък сподели, че следващия месец ще вземе заплата 40 000 лв?!?! океееей... Някои хора искат с трици да хванат маймуни... и като видях, че има заинтересовани млади хора... и ми стана лошо. Тия въпросни мениджъри, говорещи на развален английски, бяха най-арогантните типажи, които съм виждала,оглеждаха ни все едно сме стока на битака... както и да е, съжалявам, че изгубих час и 2 лв от живота си... не го правете и вие : )


кандидат за работа

-35 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
-5

Напълно съм съгласен с написаното от Добрев! Хора, не си губете времето с тази измислена фирма. "Мениджърът" им разбира от подбор на персонал, отношение, контакт и управление, колкото баба ми от фейсбук :D Сериозно, отношението им към кадидатите за работа в тази иначе толкова преуспяла и велика фирма е просташко, неадекватно и арогантно. Най- интересното е,че те май наистина си вярват и се вземат на сериозно. Парите, които предлагат са смешни (312лв.), с обещание,че ще изкараш големите пари от мега яките бонуси...десетки хиляди:D Повечето от кандидатите си тръгват по време на самото интервю, защото се усещат,че замирисва много на гнило. И наистина...не си заслужава да се занимава човек с тях!


кандидат за работа

-3 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-4
Привилегии
-4
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
2
Местоположение
4
Колеги
0
Работна среда
4

За всички, които са кандидатствали и са били извикани на интервю в тази уж мега еродирана фирма -> тук ще намерите доста обстойна и неподправена с красиви думи информация, която ще ви помогне да решите дали е нужно да си губите времето. 
Първо,извикали са 15 човека за интервю. Още като влязохме на конвеир толкова хора  започна да ми миреше на...абе знаете на какво.След 10 минути самохвалебствени слова колко са велики партньорите им, решиха да сервират умопомръчителната основна заплата от 312лв. (чисто)(party). Човека наблегна и на 12-те лева все пак това са доста пари. Но...хей...хора не се отчайвайте и не мислете, че 20-те години учене на езици и висше са без абсолютно никакъв смисъл. It's bonus time, baby. Вижте...можете да спечелите бмв петица айфон 5 и какво ли още не. Десетки хиляди долари бонус..."Брей" -казах си аз ето как ще стана милионер 300лв +50 000$ бонус= на 50 200$ ихаааа. (до толкова каза, че е достигнал презентатора ни хихи)
След това ни казаха, че шефът им е дошъл от Ню Йорк... Помислих си, че ако бяха спестили пари за билета , можеха да платят заплати на около 10тима човека(ако не и повече). Триста и 12 лева, хора. Уауауа Мкдоналдс плащата повече. МАКДОНАЛДС! Чистачката ми в училище взимаше повече.
"В началото не се обезсърчавайте, започва се трудно" Естествено...защо да се обезсърчавам?? ще мина през енергото, ще мина през Софийска вода ще мина през Глобул и ще им кажа: Хей, хора вижте работя в Ексус и там началото е трудно...вие ще разберете и няма да ме отрежете от нищо, нали?
"Тестът" им е нещото поради, което в момента ви пиша драги търсещи си работа хора. И най вече един въпрос: Как ще продадете лед на ескимос?
Първо ми дойде отговора:ще го ударя в топките, ще изчакам да посинеят и когато вече ескимоса е в пълна агония ще му обявя е*аси цифрата за 2 кубченца.Изключително много ме дразнаят такива въпроси, които уж са много "креативни" и с уловка хахаооха , а всъщност са дебилни до безподобие . ВИЕ СЕРИОЗНИ ЛИ СТЕ? 3     1      2лв?!?!?!?
Дрескодът е костюм с вратовръзка и костюм с пола за жените. Е...ако нямах костюм, поне щях да знам къде ще отиде първата ми заплата и половина.
Моят скромен съвет към тази мега ултра гъзарска фирма с прекрасния си офис и яката си рецепционистка е следният: Хората не са нискорискова инвестиция! Искате с нулев риск - максимална печалба...е съжалявам, но няма как да стане.В предишната ми работа заплащането беше тройно и започвахме с 3 месеца изпитателен срок в полза на 2-те страни тоест и те можеха да ме махнат когато поискат и аз мога да се махна когато поискам, но поне знам, че ще получва това , което съм си изработил дотогава. Това е правилния подход. С 300лв може да стимулирате баба ми Веска да ви търси корпоративни клиенти(макар че и тя не е е сигурно дали ще се навие)По това как една фирма третира служителите си може да се даде отлична оценка за това каква е самата фирма.(Гугъл например, плащат половината от заплатата си на починал служител на неговите близки). Сами си преценявайте за себе си.Повдига ми се от такива хора, които само дават напразни надежди и велики обещания на отчаяния българин. Аз няма к'во да губя и след  като си завърша висшето се махам завинаги от тук, става ми жал за хора, които всъщност са дошли с надежди и очаквания имат семейства и деца, а вие само им губите времето.


0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Някой може ли да сподели някаква информация за фирмата? Виждам, че е нова от 2012... Нищо не пише за нея в интернет... Видях тяхна обява днес и ми стана интересно.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?