Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Ексус Маркетс ЕООД /img/frontend/nomap.png"

Ексус Маркетс ЕООД

Напишете мнение
5 2 0
2 точки от 58 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 41-50 от общо 58


-12 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
1
Потенциал
2
Местоположение
5
Колеги
5
Работна среда
-5

Айде да ударим и ние едно рамо на бившите и потенциално бивши служители на фирмата. Да започнем с интервюто което е така неуважение към самия кандидат, груповото посещение не е начин да обясниш на всеки един какво се прави.След приключване на интервюто влиза един с костюм и казва следното на висок глас все едно си някакъв отпадък, името му е Мариян Панчев и се взима много навътре. Постоянно си оправяше ризата и сакото с което бе и то в рамките на няколко минути.Та този господин не му знам проблемите с хората, но не може да вика все едно се познаваме от 10 години и да ти мачка самочувствието. Всеки кандидат може да не одобрява този начин на интервю, но все пак има и такива на които не им пука. Та да кажем нататък започнахме работа ихо ахо договора дойде на време какви ли не изисквания и за какво ... До момента във фирмата има направени над 120 трудови договора което само по себе си може да подскаже до каква степен може човек да издържи на тази позиция. Обстановката е няколко маси както се казва за въпросния телевизор от някакви листове принтирани от екселски таблици което се води уж информация от търговския регистър, но явно не е само от там тъй като доста от телефоните са лични и не би трябвало да са публикувани там. Другото което е хората както има изказване на един човек да тормоза на клиентите е голям защото въпросния Мариян Панчев вика на служителите си искам си парите! Та кой е той, че да вика искам си парите това не са негови пари и никога няма да бъдат поради простата причина че той не може да ги изкара по начин по който хората ги изкарват с честния си труд. Кой е господин НИР е не мога да разбера тъй като и това бе написано вътре, постоянно се говорите на iPhone 5 който цената му в момента е около 1290 лева в mobile shop на сайта mobilebulgaria.com.Да продължим с телефона има определен таргет който таргет е сложен на него май е 100 000 $ което означава, че трябва не той "Панчев",а служителите или кандидат шараните да му ги донесат като ползват собственото си име и се обаждат на хора които изобщо не им е до този вид бизнес. Другото е че на обявата се пише за 8-часов работен ден? От 08:15 до 19:30 колко часа са според Вас потребители на сайта БГРАБОТОДАТЕЛ? До кога ще има такива условия и кой може да упражни контрол точно над тези фирми които не спазват работното време което са обявили, а камули да го напишат на документ наречен трудов договор.
 
Към госпожа или госпожица Цветелина Далчева, как пишете мнение в 12:41 след като служителите нямат право да ползват телефони и достъп до интернет ? Почивката вие регламентирана от Мариян Панчев...
 
Към фирма Ексус не спазвате елементарни условия на труд като уважение към персонал, клиенти, бъдещ персонал и бъдещи клиенти. След като не желае човека който е написал коментара си да го безпокоите КОИ сте ВИЕ, че да му званите през ден два на телефона ? Това е психически тормоз който лично аз не бих поел да изтърпя и ще си търся правата ако ми се звани за пари с измислени лихви които не се дават никъде.Ако толкова беше реално това нямаше да има банки, а само такива компании или фирма в случая като Ексус маркетс че даже е ЕООД.


настоящ служител

40 точки

виж подробна оценка
Заплащане
4
Уважение
4
Привилегии
3
Фирмена сигурност
5
Натоварване
5
Потенциал
5
Местоположение
5
Колеги
5
Работна среда
4

  Тези думи са обръщение и отговор към хората,прекарали "цели" тридесет минути ( толкова продължава интервюто за позиция оператор-контактен център ) в офиса на Exxus Markets, и към бившите служители с приблизително една седмица "трудов стаж" във фирмата.
   По мое лично мнение,предполагам ще се съгласите и Вие,един от големите проблеми на човека в световен мащаб е неинформираността и по-точно незаинтересоваността.
   Дейността,която упражнява Exxus Markets,протича в една доста динамична,рискова,бих казала дори агресивна среда.(Не случайно в американските филми наричат хората,работещи в тази среда,"акули".).Този тип работа е за тези,които се амбицират от идеята,че заплатата им зависи от техните качества и се формира спрямо постигнатите от тях резултати,а именно уверени в своите възможности хора,които са в пъти по-продуктивни,работейки под напрежение.И нека не Ви учудва фактът,че мениджърите са на възраст от 20-25 години.Те са от този тип хора,които се доказват и отличават със своя хъс и амбиция,качества,присъщи в по-голяма степен на младото поколение,склонно да рискува,пък дори и това да ги прави арогантни и надменни в очите на някои от Вас.
   Условията ясно се описват при провеждане на въпросното интервю.Всеки сам рашава за себе си дали това е работа,с която може да се справи.За това Ви моля да изказвате мнения,позоваващи се на Вашия личен опит.(какъвто няма как да придобиете през,пак казвам,30-минутния си престой в офиса)Не Ви устройват условията...Ваше право е,разбира се!Но изказвания от сорта на "престъпна организация","мафия" и други безпочвени твърдения звучат някакси несериозно.Обвинения като това,че лъжем нашите клиенти,говорят именно за споменатите в началото неинформираност и незаинтересованост.
    Съгласявам се,че по този начин проведените групови интервюта не гласуват заслуженото за всеки кандидат уважение.Причината е дефицитът от време,с което разполагат мениджърите, и желанието им да дадат възможност на всеки от Вас,проявил интерес към дадената позиция.
    Изказвания като "ниско образовани кадри" са обидни и абсолютно неверни!
 


бивш служител

38 точки

виж подробна оценка
Заплащане
3
Уважение
5
Привилегии
5
Фирмена сигурност
5
Натоварване
5
Потенциал
0
Местоположение
5
Колеги
5
Работна среда
5

Здравейте! Знаете ли... прочетох мненията и разбирам всяко едно от тях. И всеки е прав за себе си. Прав е бившия служител, който е работил там 3 дена и се е отказал. Да, плаши те, че не си сигурен дали това е работата за теб и е по-лесно да си кажем негативите. Разбирам и приятелите на кандидатстващите- нормално е да имате лошо мнение на база разказите от близките ви. Разбирам и мениджърите- защитават работата, която вършат. Какво мисля аз ли? Аз съм бивш служител. Бивш, но не защото работата е кофти. Нямам оплаквания нито към заплащане, нито към отношение, нито към каквото и да било. И който и да е да иска да говори с мен, добре е дошъл. Вижте, само едно е нужно да знаете (говоря за хората, на които им предстои да кандидатсват в Ексус). Отидете, вижте за какво става въпрос с Вашите очи. Не разчитайте на коментари. Изградете си собствено мнение, но на база факти! Аз работих в Ексус месец. Махнах се само и единствено поради една причина- знам чужди езици, обожавам ги и ми е по-хубаво да ги използвам. Това е! Ако не беше така, щях да пиша от гледна точка на настоящ служител! Като отидете много бързо ще прецените дали това е работата за вас. Виждате какво правят успешните колеги и си правите равносметка дали можете да сте като тях. Ако не- здраве да е. Ако можете да се научите- прекрасно! Вие сте човека! Ако сте тих/а и скромен/а ,и не можете да се превърнете в напорист/а, то да- не се опитвайте. Всеки един от останалите има шанс.
   Давам ви пример. Сетете се за лятната ваканция това лято. Отидохте на море, нали?! Прекарахте седмица. Хотелчето, в което отседнахте, ви хареса много! Но бяхте там една седмица, за да ви хареса. А какво да кажат останалите, които бяха в някоя неприятна малка виличка? На вас не ви хареса, може би?! Но пак- прекарахте една седмица там, за да си изградите мнението. Надявам се сте ме разбрали правилно!


кандидат за работа

-25 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-4
Уважение
-5
Привилегии
-3
Фирмена сигурност
-1
Натоварване
-1
Потенциал
-1
Местоположение
-1
Колеги
-5
Работна среда
-4

Хора, НЕ ХОДЕТЕ ТАМ!!! Поне ако искате да си запазите достойнството, което всеячески се потъпква от мениджъра (завършил археология). Ще бачкате от 8:00 до 18:00 за 290 лв. в стая в която ти викат като идиот и цял ден оглушаваш от УВЕЛИЧЕНИЯ НА MAX ТЕЛЕВИЗОР. Част от минималната заплата се удържа в края на месеца, ако не успееш да покриеш target - а за месеца. НЯМА ДА ВИ ОБУЧАТ, а директно ще ви ХВЪРЛЯТ да досаждате на хората по телефона. Мениджърите на EXXUS са за ЗАТВОРА!!!


клиент

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Каква е тази фирма досаждат ми за някакви инвенстиции на акции.
Не можеш да се отървеш от тях.
В тази загубена държава няма ли някакъв контрол.
Ще се обърна към компететните органи.
Мирише ми на измама.
Тия за каквини имат някакви милионери.
Тези не разбраха ли, че тук търговията с акции малко хора могат да си го позволят.


кандидат за работа

-1 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
3
Привилегии
-3
Фирмена сигурност
-2
Натоварване
3
Потенциал
-5
Местоположение
5
Колеги
0
Работна среда
3

Здравейте, днес бях на интервю за пръв път в тази фирма. Направих проучване в собсетвеният й сайт. Нищо особенно. Можеха да дадат по-подробна информация.Презентаторът, звучеше добре. Всичко беше ок, обаче защо обявяват заплата от 300 лева без твърд процент? Ами ти обясняват някави сложни лихви, върху евентуалните 5 000 000$, които трябва да накараш някой, да се хване на кукичката, и да се изръси. Днес се хване, ами утре? И защо да продавам кубчета на ескимос, като мога да дам и краставици на краставичар? Защо трябва да дам луди пари за костюм, те такова нещо като пари за дрехи не са ли чували като бонус? Ваучери за храна - такова нещо няма!? Работно време - до колкото разбрах - лавираха по въпроса - уж от 8:00 до 18:00? С три почивки от по 15 минути? И не на последно място отношението към интервюираният трябва да е индивидуално, не групово. Хората са личности, а не стадо.Сори, не ми хареса, въпреки сградата и вежливото им отношение, и топ локацията.


бивш служител

34 точки

виж подробна оценка
Заплащане
1
Уважение
4
Привилегии
3
Фирмена сигурност
4
Натоварване
4
Потенциал
4
Местоположение
5
Колеги
5
Работна среда
4

Здравейте на всички
Аз съм бивш служител в фирмата.10 дни работих там и не съжалявам. Но работата не е за всеки, които може да говори по телефона и да може да привлича клиенти е за него.Парите не са много, но къде ти дават много пари. 
Колегите и шефовете са печени.
Които иска да опита.Аз не съм за там.  
Весели празници на всички!!!!


кандидат за работа

-40 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
0
Колеги
-5
Работна среда
-5

Имам да Ви кажа няколко неща господин Нир Несиказахтефамилията. Първо идването ви от Ню Йорк не е особено голямо събитие. Дори е тъпо това да е първата ви реплика. Второ, груповите интервюта показват абсолютна незаинтересованост от човека явил се на интервю и липса на отношение. Трето, когато пускате обява бъдете така добри (вие и всички останали работодатели), да давате изчерпателна информация във връзка с обявата за работа! Така ще бъдат избегнати много недоразумения, неточности и разгневени хора, дошли с надеждата да си намерят добра работа. Обявявайте заплатата, колото и смешна да е тя (както е във вашия случаи), за да могат хората да си преценят има ли смисъл. Всички започваме от ниско стъпало и се катерим нагоре стига да имаме желание. Тия неща са ясни на всички ни. Не си мислете, че сме малоумници. Четвърто, Google translater не е най-точната програма за превод. Направете си труда следващия път да използвате секретарката си или някой, който говори достатъчно добре английски и български за да ви преведе и без това малоумно написаното и арогантно писъмце. Това отново е проява на изключителна арогантност и липса на бизнес етика. Пето, "хей Добрев" и разни други такива обръщения са обидни, което води до извода, че ви липсва и възпитание. Шесто, как разбрахте, че на тези хора им липсва мотивация и желание да печелят "големите пари"? От груповото интервю може би? Седмо, не, аз не съм кандидат з аработа тъй като слава богу имам такава и то добре платена. Никога при никакви обстоятелства не бих дошла да работя за такива хора като вас. Причината да си загубя 15 минути от времето е факта, че притятеля ми беше на интервю при вас и беше крайно изумен от "сериозната компания" за която се представяте, изумен от арогантното поведение на служителите ви защото те са мениджъри (каквото и да значи това във вашата фирма) и ужасно разочарован, че си е загубил 1 час от времето за пълни глупости, които можехте да му спестите..... Абсолютно безобразни сте.
До г-н Николов. Първо, магистърската ви степен изисква и правилен правопис ако не се лъжа. Както и мениджърското място, което заемате. Как станахте Мениджър на екип и какво значи това. Хуабв бонус ли получихте този месец, като похвала за защитното мнение и подкрепата към г-н Нир. Не си правете труда да ни обяснявате колко е прекрасна фирмата, в която работите. You sucks! Това не ви е Америка хора. Нито Борсата на Уолстрийт така, че айде да се правим на маймуни един друг. Желая ви успех с лъгането на хората. Подвеждате, а това не е хубаво. И няма да ви се размине както се сещате. Един път компанията е хваната. Пак ще стане така.
Засрамете се поне малко и си свиите перките. Не се бутайте между шамарите.
 
Хубав и успешен ден.
 


настоящ служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

 Привет на всички, които са писали, които четат и за в бъдеще ще си формират мнение от написаните коментари по повод работата в компания Ексус Маркетс. Казвам се Красимир Николов, на 36 години, завършил съм "Финанси" (магистър) и съм мениджър екип във фирмата. Незная как сте добили впечатленията си от интервюто за работа, от двата или трите дни престой във фирмата и правите генерални заключения. Както става ясно от написаното по долу,никой не е бил подведен относно трудовото възнаграждение, условията за работа още от самото начало и всеки сам е взел решение да ли да започне или не. Да, този бизнес не е лесен и се радвам че го осъзнавате, в повечето компании от този бранш няма твърдо заплащане и всичко зависи от качествата, упоритостта и желанието за работа. Бонус системата се формира от три типа заплащане и всички, които се справят с работата го знаят отлично. Не пиша, за да ви опровергавам,а за да може хората които искат, търсят развитие и добро заплащане  да избегнат тази предубеденост от написаните коментари.
За всички вас искам да кажа, работим при изключително добри условия, в модерен офис, професионална среда сред колеги които харесват работата си, подържат приятелски взаимоотношения и съпричастност в трудовия процес. Всеки който иска може да се свърже с мен на тел. 0892 497 645 или на среща в офиса.
Успех!


бивш служител

-25 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
-5
Местоположение
0
Колеги
-5
Работна среда
-5

Петров, добре си направил, че си се отказал ( явно не съм само аз ). Такива големи стъклени корпорации се градят като се хващат шарани. АЗ СЪЩО СЕ ОТКАЗАХ и слава на бога - супер АРОГАНТНО отношение от страна на мениджъра и на ''по-старите кучета'' в офиса, които си мислят, че са хванали Бог за шлифера. Аз също съм бил мениджър и никога не съм си позволявал да се държа с новите служители като с идиоти 1-ви клас! Телевизора се увеличава на 100, за да симулира някакво действие пред клиента, а после като излезнеш за почивката си все едно ИЗЛИЗАШ ОТ ДИСКОТЕКА. За по-новите - ДЕРЗАЙТЕ, защото още първия ден ще ви направят на маймуна!!!

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?