Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Ексус Маркетс ЕООД /img/frontend/nomap.png"

Ексус Маркетс ЕООД

Напишете мнение
5 2 0
2 точки от 58 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 21-30 от общо 58


кандидат за работа

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Здравейте на всички,
 
Моето мнение ще изглежда на някои малко старичко, защото е от близо 2 години назад във времето, но си позволявам да го напиша чак сега, Защото вчера имах възможността отново да се срещна с тях, но по друг повод.
 
Първо ще се опитам да бъда максимално обективен по отношение на това, което ги интересува хората в този сайт като потенциални бъдещти служители и след това ще си позволя няколко изречения и за това което ми е направило добро и лошо впечатление или неща, които според мен са добри или не дотам добри като практикав тази Компания.
 
Относно заплащането да 300 лева е трудовото възнаграждение, и да бонуси към тази заплата при определени условия. Относно уважението, има относително такова към служителите. Привилегии - служебен телефон и бази данни, с които трябва да извършвате своята работа. Фирмена сигурност - това ще го изложа в последните си думи. Ангажираност на трудов договор за 8 часа, но се работи малко певече. Потенциал за развитие безспорен, колеги може да се каже. Местоположение - добра локация, работна среда - вероятно и това ще остане за накрая.
 
Сега вече лични впечатления и някои коментари отнсо дейността и мнения. Работата ти се състои в това от разпечатана база данни със собственици на фирми да се осъществяват изходящи обаждания с цел привличането им като трейдъри с мегастарата вече МЕТАТРЕДЪР - 5. Обучението ти се състои в точно 1 час и бец да си подписал какъвто и да е договор започваш да мачкаш по безброй пъти тормозени от предишни канздидат служители потенциални клиенти, хубавото е поне, че не е през твой телефон.
Сега за обещаната среда - намирате се 15-20 човека в една зала без кабинки помежду ви, без компютър пред вас, и засилен докрайна степен телевизор, крещящи и определено арогантни колеги с нагло поведение звънящи на други клиенти и псуващи на метри от теб при поредната "греда", а през това време ти се опитваш макар и малко в разрез с политиката да проведеш нормален разговор с потенциален клиент.
Относно самата фирма, когато аз бях там тя се представяше като маркетингов партньор на чешката хайскай, с управител чех, сега доколкото разбирам се представят за американци, интересно след някои и друг ден като какви ще се явят.
Това и за фирмената сигурност се отнасяше by the way. Същевременно от всякъде вклучително и в КФН е ясно, че тази компания е без лиценз за подобна дейност така, че за каква сигурност говорим може би.
Иначе: неотричам възможностите за добри доходи, защото при маржин търговия винаги може да има много добри печалби - факт. Добрите предпоставки за развитие - ако си нагъл и кон с капаци, може и да станеш началник на икип.
Кратък коментар: Ако си нагъл, непукист и не искаш да се държиш професионално, същевременно ти се работи в несигурна и нерегламентирана среда вероятно е твоето място.
Ако си професионалист и държащ на своите качества и търсещ наистина някакво истинско развитие и самоосъвършенстване, това със сигурност не е твоето място.
Всеки да прецени за себе си!


бивш служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Камелия, моето момиче, как по дяволите си издържала 9 месеца на подобна работа?? Аз още на първия ден офейках. 
Ще кажа на всички, които не знаят за какво става въпрос: НЕ СИ ГУБЕТЕ ВРЕМЕТО!!!
Поканиха ме на интервю, половин час след като кандидатствах. Не подбират, канят всички кандидатствали. На интервюто ми казаха, че се работи с клиенти, а като попитах за заплащането ми казаха, че "ще съм доволен". Това беше преди година, тогава все още бяха любезни...
Специално за тяхната работа си купих: риза, вратовръзка, обувки, защото много държали на облеклото. След което ни сложиха всички в една стая, раздадоха ни телефони, разпечатаха списъци със имена и телефони на различни хора и започваш да звъниш подред. ЗА КАКВО ПО ДЯВОЛИТЕ СА МИ ТЪПАТА РИЗА, ПАНТАЛОН, ОБУВКИ И ВРАТОВРЪЗКА, KATO ЩЕ ГОВОРЯ САМО ПО ТЕЛЕФОНА????? Предлагаш на хората да си свалят някаква програма Meta Trader и да търгуват с акции, стоки, валути. Сами можете да си представите отговорите по телефона... "Ааааааа така ли, еми добре, е сега веднага ще вкарам 2000лева(защото толкова мисля, че беше минимума) и ще започна да се занимавам с нещо с което не разбирам..."
 
 


шубе го/я е и не казва!

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Здравейте, не съм запозната много с дейността на фирмата, но май и няма да се запозная. Как е възможно някой да ти вика и да бъде груб с потенциалните си служители. Извинявайте но дали най-добрият начин да накараш някой да работи добре е да му крещиш.... не мисля. След прочетеното дотук мисля че това не е работа за мен. И искам да допълня че не е нужно да си човек с голямо самочувствие, и да си работокохолик, за да можеж да прогресираш. Да не споменавам факта че хората с прекалено голямо самочувствие са без покритие. Всеки е ставал свидетел на подобно нещо. За хората които работят във фирмата, явно тази стресова среда им харесва. А колкото до въпросният г-н Панчев, за да е 89 -набор значи сега завършва висше, т.е. направете си извода сами за себе си..! За сегашните служители останете си със здраве и успех от мен !


кандидат за работа

-10 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
-5
Местоположение
5
Колеги
0
Работна среда
0

Кандидатствах при тях. На първото интервю бяхме около 15 човека в една статия - обясни се как се работи, с какво, смени и т.н. Всичко подробно и любезно. За заплащането се каза, че е над средното за София, но ще ни се каже конкретна сума, ако продължим по-нататък, има и бонуси. Попълнихме тест. На следващия ден ми се обадиха, да ми кажат, че съм одобрена и ме канят на обучение. Когато попитах все пак за заплащане и за договор, казаха, че мога да го сключа по-всяко време, а за заплащането ще обяснят на обучението.Отидох след 2 дни. Този пътбяхме  около 20 човека в залата. Влезе нелюбезен и неадекватен мъж, който викайки и държейки се агресивно започна да ни обяснява за нова фирма, която навлиза на българския пазар т.н. (т.е. може би това беше така нареченото обучение) Когато го прекъснах и го попитах все пак за заплащането и за договора, той ми каза цитирам "Напуснете веднага!". Излязох си. Таково отношение е недопустимо към когото и да е било. Просто се чудя на останалите хора, които останаха ?! Толкова ли не ценят себе си и труда си?


клиент

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Прочети това и вземи решение за какво става въпрос:
http://www.fsc.bg/Saobshtenie-otnosno-deynostta-na-drujestva-Eksus-Markets-OOD-i-Aston-Markets-OOD-news-3550-bg
 


бивш служител

39 точки

виж подробна оценка
Заплащане
4
Уважение
5
Привилегии
0
Фирмена сигурност
5
Натоварване
5
Потенциал
5
Местоположение
5
Колеги
5
Работна среда
5

Ексус Маркетс ЕООД  е сравнително млада и бързо развиваща се фирма на българския пазар,която предоставя много  добри възможности на младите хора да намерят своето място в социалната йерархия. Кандидатствала съм в много други фирми,където отхвърляха кандидатурата ми заради липса на опит,изградени трудови навици или липса на определени, за заеманата длъжност професионални умения. Изключително благодарна съм на Г-н Мариян Панчев -управител на Ексус Маркетс ЕООД ,за гласуваното доверие ,в частност към мен и към всички млади хора,които искат и  търсят възможност да изявят уменията и способностите си.
Имах удоволствието да работя сред екип от добронамерени,позитивни,амбициозни,винаги отзивчиви и интелигентни колеги.
Наложи ми се да напусна,защото трябва да се готвя за изпити и ми е трудно да съвместявам ученето с работата.
След като се дипломирам ,на драго сърце бих се върнала ,надявам се,че ще ме приемат отново :)
Отправям към Ексус Маркетс  хилядите си благодарности за доброто и коректно отношение.


бивш служител

-16 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-3
Уважение
-5
Привилегии
-4
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
5
Потенциал
-5
Местоположение
5
Колеги
0
Работна среда
-4

Не се подлъгвайте да започнете работа н тази фирма.Ужасно отношение,ниско заплащане и след една седмица вече си с увреден слух.Цялата работа се състои в безкраен тормоз по телефона на нищо неподозиращи хора.Това си е телефонен тормоз в пълния смисъл на думата.Нищо не можеш да научиш за форекс търговията.Просто званиш и повтаряш едно и също до припадък.В края на деня трябва да напишеш колко контакта си събрал и т.н.Ако не покриеш нормативите следва едно бясно викане от страна на Панчев.А тоя Панчев не знае на кой свят се намира.Да намериш клиент е все едно да падне метеорит.Пада,но сами си направете извода колко често.Най-големият бъзик е ,че ако някои клъвне,то на срещата с потенциалния клиент,мениджъра Панчев проваля всичко.Както се държи с подчинените си така се държи и с клиентите.Моят съвет е въобще да не отивате там.Ще полудеете и ще си загубите времето.


бивш служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Здравейте!Искам да искажа и аз мойто мнение.Казвам се Камелия и повечето писали тук бивши служители ме познават много добре,защото аз работих в тази фирма 9 месеца и се радвам,че имах тази превилегия.
1.Фирмата не е пирамида и е стриктна и винаги лоялна към сжоите клиенти и към своите служители.
2.Колегите са невероятни и имате не само шефове които да ти помогнат по всяко едно време със своя професионализъм,но и с разбирателство и приятелство.
3.Набира се много персонал,защото фирмата се разраства и трябва персонал.
Искам да кажа,че съм много доволна,че работих там защото деиствително като постъпих както повечето незнаех много за капиталовите пазари,но за времето прекарано в Ексус научих адски много и се срещнах с много интерени хора и големи проферионалисти в тази сфера.Така че които иска да се пробра изобщо да не се замисля и да пробва,а на място сам ще реши дали работата е за него или не,а не да чете коментарите на хора които не са запознати с деиствителноста.


38 точки

виж подробна оценка
Заплащане
3
Уважение
4
Привилегии
3
Фирмена сигурност
5
Натоварване
4
Потенциал
5
Местоположение
5
Колеги
5
Работна среда
4

Хайде да си поговорим сериозно,  Anonymous Organisation two и Анонимчо признайте си за коя конкурентна фирма работите и колко ви плащат за да пишете неща който нито са верни нито ги разбирате даже?
1. Фирма Exxux  не е пирамида. Фирмата не оперира със средства на клиенти. Фирма  Exxux Е МАРКЕТИНГОВ ПАРТНЬОР на  Safecap Investments Limited която от своя страна притежава сървърът на он лайн брокера Markets.com. 
2. Поради това че не оперира с парични средства на клиенти на фирма Exxus не и нужен лиценз от Комисията за Финансов Надзор за инвестиционен посредник. Брокерът markets.com от своя страна има лиценз от Кипър и още няколко Европейски държави. Ако вие двамата ,платени драскачи, не знаете България е член на Европейският Съюз и е подписала едни търговски споразумения който дават право на всяка фирма с лиценз в някоя европейска държава да опера на територията на всички държави в Съюза.
Дечковци преди да започнете да хетърствате и да плюете е хубаво да вземете да прочетете малко и да научите нещо за да изглеждате само смешни а не  жалки и неграмотни както е сега.
3. Относно Колегите и трудовите договори. Договорите ни са трудови а не граждански . Дава се равен шанс на всеки. Много хора са минали през фирмата но и много работят в момента и все повече ще се назначават поради разширение на дейността. Именно за това непрекъснато се набира персонал. Повече екипи с много повече хора в тях .Всеки подписва договор който му дава право да напусне веднага ако прецени че няма да се справи. ТОВА НЕ Е РАБОТА ЗА ХОРА БЕЗ АМБИЦИЯ И С НИСКО САМОЧУВСТВИЕ!!!  Работи се зверски много но и парите който можеш да вземеш са много добри. Трябва само да имаш смелост да си ги вземеш.
4. Да работи се по телефона, да почти всички нямат никакво познание за пазарите когато започнат.НО АКО ЧОВЕК ИСКА ДА СЕ НАУЧИ ЗАПОЧВА ДА ЧЕТЕ И СЕ УЧИ. Има достатъчно информация в Интернет, винаги може да се питат мениджърите, директора или по опитните колеги да обяснят какво и защо се случват в момента с пазара. Просто трябва да поискаш  и ще ти се помогне да научиш нещо ново и да се развиеш. Ако си мързелив и искаш просто да си седиш на бюро, да спиш и да не вършиш нищо ТОВА НЕ Е РАБОТА ЗА ТЕБ!!!
5. Телевизора!! Ако не е този телевизор АЗ НЕ МОГА ДА СЕ КОНЦЕНТРИРАМ!! Шумотевицата помага на това да се откъснеш от светът наоколо и да се концентрираш само върху работата си и разговора с човека отсреща. Просто трябва време за да се свикне да се прави това. Ако си умен ще се възползваш и от информацията която непрекъснато върви на екрана.
 6. Господин Панчев! Хора престанете да ревете срещу г-н Панчев. Който не го е питал той не е получил помощ и информация от него. Да вика много и понякога е повече от неприятен. Замислете се за бога защо го прави? Нали се сещате че над него има други хора, на него му се крещят и му правят живота неприятен когато служителите във фирмата не са си свършили работата. Крещи но в това има смисъл защото понякога само така можеш да накараш хората да се измъкнат от летаргията, да се концентрират и да си вземат заплатите който искат. Колко то вас,  който пишете тук и го плюете са го виждали в действие с телефон? Аз съм го виждал и започне ли той да говори аз обикновено седя и го слушам. Имам какво да се научи за работаа с клиенти. Не го четкам и не му се мазня. Който ме познава знае че това никога не го правя.
Дечковци ( Anonymous Organisation two и Анонимчо) Нямате честта да ни познавате и да сте работили с нас. Вместо да седите и да си разлагате мозъците тук елате пробвайте да видите за какво реално става дума. 
Към хората който се чудят дали да дойдат на интервю или да започнат работа , елате, пробвайте се ако прецените че не е за вас винаги можете да си вземете документите и да напуснете. Никой няма да ви се сърди или да създава проблеми за това че сте се отказали. Всеки сам прави преценка с какво иска да се занимава и как иска да се развива.


0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Пак ли ВИЕ ВЕ. Ексус Маркетц се подвизава без име в сайтовете за работа което не е правилно. Колко ще се криете, а да имате и нови договори което ме учудва. Няма ли фирмата да прекрати практиката за събиране на данни на клиенти по начин който нарушава законодателството и това много добре се знае от собственика или собственниците.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?