Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Страдивариус България ЕООД /img/frontend/nomap.png"

Страдивариус България ЕООД

Напишете мнение
5 2 0
2 точки от 3 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-3 от общо 3


бивш служител

-16 точки

виж подробна оценка
Заплащане
3
Уважение
-4
Привилегии
-2
Фирмена сигурност
2
Натоварване
-5
Потенциал
-1
Местоположение
1
Колеги
-5
Работна среда
-5

Работих като продавач-консултант в Страдивариус в мол Сердика и не мога да опиша с думи какво е положението там. Отдавна няма добри мениджъри в този бранд, а тези които даваха всичко за магазина бяха принудени да напусна, защото е много по- важно с кого си си "гъст", а не как си вършиш работата.Новото поколение мениджъри не знаят как да различат потенциала в един човек, какво остава да го използват, а и не виждат смисъл в това. Ако сте студенти се примирете, че такова нещо като съобразяване с програмата ви, няма да има.Работата е тежка и въреки уговорката да си тръгвате в 22:30, преди 23:00 няма да ви пуснат. Важно е да разберете, че вие там не сте хора, а още един чифт ръце, които да сгъват и разнасят дрехи. Екипите са изградени изцяло от жени и не знам , заради това ли, но интригите и връзкарството съпровождат всеки работен ден. Аз бях на 4ри часов работен ден, но това да не ви обърква, че наистина ще работите на толкова- първият месец да, но след това ако имате една 4ка на две седмици е щастие. Последният месец, в които работих там имах общо 34 часа, вместо 20те, които трябва да изработя, но допълнителните часове не се плащат , а УЖ се изчисляват и пускат повече почивка за следващия месец, иначе казано няма как да проследите дали ще ви пуснат повече почивка или не. Често се случва в почивните дни да звъннат и да те извикат на работа , защото "нуждите на магазина са на първо място винаги!!!!".
Отдавна не храня лоши чувства към Индитекс като цяло, но искам да предпазя хората, които ще попаднат в същата ужасна ситуация като мен. Не ви препоръчвам да си пускате CVто там, въпреки че заплащането е добро, не си струва всички тези нерви и това постоянно да си нащрек дали няма да ти звъннат в двата дни почивка, които имаш.


0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

И аз търся малко повече информация за фирмата, виждам че имат пусната обява за deputy store manager но не знам дали да кандидатствам


кандидат за работа

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Някой може ли да даде някакво мнение за фирмата... отношени на работодатели, условия за работа, коректност? 

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?