Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Ивесто Къмпани ООД /img/frontend/nomap.png"

Ивесто Къмпани ООД

Напишете мнение
5 1 0
1 точка от 4 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-4 от общо 4


бивш служител

-20 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-4
Уважение
-2
Привилегии
-4
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
-2
Колеги
4
Работна среда
3

Фирмата работи ли още? Дори Миро я е отценил зле :) Спомням си преди години верно беше така. Ниски заплати, дневни командировъчни не се плащаха, дори колеги след мен работили се оплакваха, обещали им едни пари, а давали други. От друга страна колегите бяха Ок.Това за комунизма е жегнало г-жа Тошкина, тя се явяваше новото синьо. Фирма като за Пазарджик, имаше закъснение на заплатите, но ги даваха по-късно. Фирма с приятни емоции както и с лоши моменти... като всяка една в България.


представител на управлението

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Уважаеми Г-да, аз съм един от управителите на фирма Ивесто Къмпани ООД. Все пак реших да отговоря на нападките описани по-долу в този форум. Написаното е тенденционно и злонамерено. Всички дългосрочни служители на фирмата, който допринасят с работата си, са подобаващо възнаградени. Ние имаме служители от 8-10 години. Ако тези хора, бяха недоволни, нямаше да са по позициите си толкова години. Не се задържат, хора, който не умеят, не желаят и не знаят, как да работят и не се справят. Такива хора и ние не желаем. Повечето кандидати идват на интервю и поне 20-30% от казаното е лъжа, която откриваме в първите седмици на работата им. Разбира се тези хора си отиват. Явно пишещите тук са от същите тези хора. Долу пишещите, така и не са разбрали, че те са били на пробен период и не са постигнали пълното си възнаграждение. Злобата на неуспелите се излива в написаното тук. Хейтърите, явно не ги лови сън и по нощите използват всяка възможност да омаскаряват и да пишат злобни и неверни неща. 
Ние желаем да развиваме кадрите в нашата фирма и сме лоялни към хората, които работят коректно и дългосрочно. Работата ни е специфична и ние не желаем текучество. Въпреки подбора на персонала, качествените служители с желание за работа и съвест са рядкост в Пазарджик и единствения начин е да назначаваме, проверяваме и ако човека се докаже да развиваме служителите. На неуспелите препоръчвам да се вгледат с себе си и собствените си качества и недостатъци и да търсят съдбата си и професионалното си развитие на друго място. 
Отхвърлям твърденията, като неверни. За желаещите отговор от мен по конкретни теми, моля пишете ми на: [email protected]


бивш служител

-39 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-3
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
-4
Колеги
-2
Работна среда
-5

Права е бившата служителка! Ако искаш да си без пари кандидатствай в ИВЕСТО! Някой хора от управата си мислят, че са още в ерата на комунизма - заплатата на нов служител е чисто 260 лева, с много обещания за светло бъдеще. Когато започнеш да мизерстваш ти увеличават заплатата от 20 до 50 лева т.е. след 2 години работа там може да получиш 310 лева. Дано Ви е станало ясно за каква мозерия говорим


бивш служител

-40 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
0
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
-5
Колеги
-5
Работна среда
-5

Здравейте, виждам, че първото мнение ще бъде написано от мен. Искам да се обърна към всички хора, кандидатстващи за работа в тази фирма. НЕ ГО ПРАВЕТЕ. Това е една от най-некоректните фирми в Пазарджик. Първо на интервюто ви казват една заплата, която няма нищо общо с това, което ще взимате. Когато отидете на работа и попитате кога ще си вземете заплатата, колегите ви се смеят и бързо обясняват, че и Господ не знае точно. Всички естествено са в лошо настроение, защото не са си получили заплатите за няколко месеца назад. Ако изобщо се задържите известно време, заплатата ви може да се увеличи с 20 до 50лв, но естествено ще си платите затова. Задълженията и отговорностите ви се утрояват, бясната управителка ви крещи постоянно, защото не спират да й се обаждат хора, на които дължи пари и тя все пак трябва "да си го изкара" на някой. Освен това постоянно се пускат заповеди за извънреден труд, който се плаща заедно със заплатата (след няколко месеца). Да не споменавам, че освен управителката, двамата й синове и мъжа й имате около десетина други "шефове" и всеки от тях ви се обажда през половин час да ви дава нови и нови задачи. Аз изтърпях няколко месеца, но повярвайте ми не си заслужава.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?