Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Kaufland Bulgaria / Кауфланд България /img/frontend/nomap.png"

Kaufland Bulgaria / Кауфланд България

Напишете мнение
5 2 0
2 точки от 1481 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-10 от общо 1481


настоящ служител

-45 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
-5
Колеги
-5
Работна среда
-5

http://www.stimme.de/heilbronn/nachrichten/region/region/Nach-Berichterstattung-Kaufland-kuendigt-Konsequenzen-an;art87698,3559944....................................................http://www.stimme.de/heilbronn/nachrichten/region/region/sonstige-Zeitenwende-bei-Kaufland;art87698,3634334..............................................http://www.cafe-future.net/gastro/branchennews/pages/Kaufland-Gastro-Tochter-faellt-Umstrukturierung-zum-Opfer_36739.html.......................................................http://de.reuters.com/article/deutschland-schwarz-gruppe-lidl-kaufland-idDEKBN0OY1LN20150618..................................................http://www.freiepresse.de/LOKALES/ZWICKAU/WERDAU/Kaufland-in-Crimmitschau-schliesst-Ende-2017-artikel9801591.php......................................................http://www.augsburger-allgemeine.de/landsberg/Kaufland-verlaesst-das-Lechland-Center-2017-id35988177.html.........................................................https://www.onlinehaendler-news.de/e-commerce-tipp/28313-26-01-2017-rewe-baut-abhol-service-aus-kaufland-errichtet-erste-abholstation-walmart-entlaesst-200-e-commerce-mitarbeiter.html........................................................................................................................................................................КАУФЛАНД ЗАТВАРЯ ПРЕЗ СЕПТЕМВРИ
27 яну, 2017· С Dennis Salge · в локално
Понижаване на града Минден

Закупуването на земя на пътя Linde свързва в края на септември, отдаване под наем на горния Marktpassage тече от 31 януари 2018-та На 86 служители и работническия съвет бяха информирани в сряда. Последният ден на продажба в събота, 30 септември 2017 г. С цел да се намери социално приемливо решение за работниците и служителите, Кауфланд ще работи заедно с работническия съвет план за социално обезщетение.

Клонът е открит през септември 2010 г. в проход Горна Market. Това беше по това време в процес на обновяване и скоро след това бе счупи. работи за реконструкция затова никога не са били напълно завършени и които са в горния етаж от известно време се прави бизнес. С цел да се предостави на клиентите с модерен и атрактивен клон и да го стартирате икономически в дългосрочен план, сайтът ще трябва да бъде широко модернизирани и преструктурирани обяснява говорителката Кристина Кауфланд Axtmann в съобщение за пресата. На фона на бизнеса на този сайт, компанията е решила да не прилага тези мерки и да се откаже от сайта. Със затварянето на Кауфланд магазин в Linden улица в центъра губи последните продавачите на храна.

Още през есента на миналата година Кауфланд директор на фирмата Патрик Kaudewitz бе обявила планове за персонализиране на модернизация и намаляване на персонала на повече от 600 места, компанията по-ефективни и продуктивни. Клоните са да имат нов дизайн с по-модерни лампи, мебели и рафтове да се върна, за да привлече повече клиенти в магазините.

Петър Lausmann, старши PR мениджър на компанията Jones Lang LaSalle (JLL), която управлява горната Marktpassage за Cerberus, са заявили, че биха желали да се направи с покупката на земя в горната Marktpassage нататък. Но JLL уважаваме решението. В бъдещите дискусии с други наематели, тъй като ще отидат за все още е в горната част на магазините Marktpassage ще бъде обсъден. Други планове за търговска част зависят от продължаването и завършването на преговорите между собствениците и потенциалните предприемачи от споменатите Lausmann. (NH).............................................................................................................................................Кауфланд затваря през 2017 г. - служители са кисели
31 август 2017, магазин Кауфланд затваря Vorwerkstraße в Ной-Улм. Персоналът ядосан и разочарован, защото представителите са показали никакви перспективи продължаване на трудовите отношения в компанията.
JKL | 17.09.2015
В магазина Кауфланд в Vorwerkstraße мебели Малер включва как компанията потвърди във вече. Но това се случва само на 31 август 2017 г. Това съобщи в сряда Томас Gürlebeck и от синдиката Верди. Служителите бяха информирани в магазина преди две седмици. Миналия четвъртък след това се състоя среща на персонала. "Хората са ядосани и разочаровани", съобщава Gürlebeck. Също така, тъй като представителите на Кауфланд имаха 50 служители, показан без перспектива за продължаване на трудовите отношения в компанията. "Това е чист сарказъм", заяви говорителят на съюза. Защото там е наистина повече магазини в околността: а MEMMINGER в Ной-Улм улица и един в Frauenstrasse в Улм.

но Gürlebeck също вижда положителен аспект в настоящата ситуация. "За нас е добре, че затварянето вече е обявен за началото на работниците и служителите. Сега имаме време и наистина много начини да работят за служителите. "За Gürlebeck очаква трудни преговори между работническия съвет и на компанията, базирана в Donauwörth. "Ние се фокусираме върху този, който не е социално приемливи решения от страна на работодателя да дойде."

Кауфланд естествено до нейното приключване по-малко от две години, ще получи продажбата в магазина в изправено положение. "Те се страхуват, че сега клиентите стоят настрана и те не могат да се съберат до края", каза Gürlebeck. Ето защо, Верди съюз сега също е на обществеността. "За клиентите гласуват с краката си."......................................................................https://www.pressreader.com/germany/heilbronner-stimme-stadtausgabe-kraichgau-stimme/20161013/281505045736014..........................................http://www.stuttgarter-zeitung.de/inhalt.prozess-vor-dem-arbeitsgericht-samstags-gehoert-mama-dem-kaufland.7a8ec2ef-66e3-49b0-b3f4-9abdc8a481d1.html........................................................http://www.nw.de/lokal/kreis_herford/herford/herford/21549697_Kaufland-schliesst-Markt-an-der-Kiebitzstrasse.html


клиент

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Става дума за Кауфлан Сливен1,от доста време спрях да пазарувам,наскоро го посетих и останах разочарована и ще ви кажа защо,по принцип рибата се вмирисва от към главата тоест г-н Петров като управител на филиала хич го няма. До преди година не сваляше тел. от ухото си сега пък е разсеян и като че ли нищо не го вълнува магазина е на самотек всвки си прави каквото иска служителите са неурентирани а на него не му пука.Ало управата спите ли не четете ли този сайт?Направи ми впечетление, че много кадърни хора са напусна ли,.Защо ли?Ще ви кажа моето лично мнение,защото Кауфланд не си държи на хората няма кой да застане зад тях.Г-н Петров слезте на земятя оставете любовния живот настрани и си гледайте магазина!


клиент

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0


кандидат за работа

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

21.03.2017-Младши юрисконсулт/Стажант-"Нашият екип залага на мотивацията и ангажимента на всеки един от нас. Ние предлагаме възможности, успехи и бъдеще",
заплата от 600 лв. бруто на месец,мотивационно писмо.........?!!!


бивш служител

-45 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
-5
Колеги
-5
Работна среда
-5

...и нали не си правите илюзии,че работите отиват към по-добро.....трябва да се знае и проумее от всички,че тези хора.....като започнеш от върха на пирамидата до управител на филиал са наясно.......кристално ясно какво правят в настоящите и бъдещи дни....ЛАПАНЕ КАТО ЗА ПОСЛЕДНО И ЗАПАЗВАНЕ НА СТАТУКВОТО........Пример:От 01.03.2017г..........сеч на персонала..........минус 10-20 души на филиал.............намаляне на часовата ставка.........и т.н. и т.н.От вчера
17.03.2017г.....започваме на нова сметка..............търсим хора за работа,пример:Ръководител Подбор на персонала

Ние сме много успешна международна търговска компания – силни, динамични и коректни. Нашият екип залага на мотивацията и ангажимента на всеки един от нас. Ние предлагаме възможности, успехи и бъдеще.

Предпочитате да работите в екип и цените стабилността, откритостта и надеждността? Това означава, че тук сте на правилното място! Предлагаме Ви работа в едно от най-важните направления в Кауфланд – Човешки ресурси. Тук Ви очакват атрактивно заплащане, открити принципи на ръководене и професионално развитие.


Вашите отговорности:
Като Ръководител Подбор на персонала Вие ще отговаряте за дейността по набиране на персонал за всички централни звена на Kaufland, филиалната мрежа и централния склад, съобразно плана за подбор и настоящите потребности. Ще отговаряте за внедряването и оптимизацията на процесите по привличане и подбор на персонал, дефинирани в организационните ръководства, както и за проактивно търсене на кандидати чрез социални мрежи, форуми и др., ще провеждате интервюта с кандидати, както и ще участвате в международни проекти свързани с подбор на персонал. Длъжността е пряко подчинена на Директор направление „Човешки ресурси”.

Вашият профил:
Висше образование
Много добро владеене на немски език
Минимум 3 години опит в сферата на подбора и привличането на кандидати
Опит в подбор на кандидати чрез ползване на социални медии (LinkedIn, Facebook и т.н.);
Отлични компютърни умения – Word, Excel, PowerPoint
Аналитичност, гъвкавост, високо развито чувство за отговорност

Ние Ви предлагаме:
Атрактивно възнаграждение
Интересни и отговорни задачи
Работа в динамичен екип
Отлични възможности за кариера и развитие
Подкрепа, доверие и признание

Моля изпратете ни следните документи:
автобиография и мотивационно писмо
актуална снимка

Вашата кандидатура ще бъде разгледана при пълна конфиденциалност. Само одобрените по документи кандидати ще бъдат поканени на интервю.

Личните данни, които доброволно предоставяте, се обработват в съответствие със Закона за защита на личните данни за целите на осъществяване на подбор.

За контакти:
Бисерка Янева
Кауфланд България ЕООД енд КО КД
Направление Човешки ресурси
Тел.: +359 887 799838
ул. Скопие 1А
1233 София
Стани част от нашия екип!...................."както и за проактивно търсене на кандидати чрез социални мрежи, форуми и др............подбор на кандидати чрез ползване на социални медии (LinkedIn, Facebook и т.н.)"...........................................до там я докараха!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!фейсбук?????????????2!!!!!!!!!!!!!!.....................ами те хората които искахте да ПРИНУДИТЕ да се преместят в друг филиал,в същото населено място си подадоха молбите за Н А П У С К А Н Е бе КРЪГЛИ 0000000000000000000000........................ЩЕ ОСТАНЕТЕ С ПО 20 човека на магазин..........помнете..........Хубав ден!,нали така?


настоящ служител

-21 точки

виж подробна оценка
Заплащане
3
Уважение
-4
Привилегии
0
Фирмена сигурност
-4
Натоварване
-5
Потенциал
-4
Местоположение
0
Колеги
-2
Работна среда
-5

Скъпи колеги, от приятел който живее в Германия знам че в най-скоро време тази фирма ще фалира по подобие на Карфур. Имало статии в Германия че фирмата в Германия работила на загуба и ние в България трябва да им избием разходите. Ставали много големи промени там. Всичко това ще рефлектира и върху нас. Едни от готвените промени са без служители на информация, без имбис, витрината ще бъде намалена на половина, касите ще бъдат намалени, като ще има плащане без касиер само с карта, това намалява персонала на магазините наполовина. Позиции като техник, персоналистка и гпф вече няма да има, ще намалят фришемениджъри и регионални. По този начин ще избиват загубите от Германия, пишело в статии в германия че започвала голяма чистка в цялата фирма като вече започнали от там и продължават по всички държави. Идеята им е да работят максимално малко хора за да покрият разходите. Вече не се издържа с напъна да се зарежда стока до 10 часа, масово хората не издържат и един по един напускат, като това е целта на хората от централата. Събудете се и не работете в тази фирма, по добре сега се махнете, както мен ( вече си подадох документи за друга работа), след известно време ще ви изхвърлят и вас като хората от Карфур . Не давайте да ви унижават така както го правят шефовете в момента , изтискват и последните ни сили и после ни казват вече не се нуждаем от теб. Аз работя от 2 години във фирмата , но вече си казах КРАЙ помислете си и вие


клиент

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Здравейте,случайно разбрах,че има и сайт на който можем да изкажем мнение,освен страницата на Кауфланд Сливен във Facebook.На вниманието на всички РОДИТЕЛИ! Охраната в Кауфланд ИЗДЕВАТЕЛСТВА над МАЛОЛЕТНИ деца! 13 годишно момиче заедно с нейна приятелка отива да вземе мляко и бисквити за бременната си майка. Момичетата се заиграват и се сбутват до един от регалите. Охраната ги обвинява в кражба. Започва идздевателството над тях! ЕДИН час ГРУБО ги преджобват и разпитват БЕЗ ПРИСЪСТВИЕ НА РОДИТЕЛИ. След като НЕ НАМИРАТ НИЩО, тормоза продължава! Не им вярват. Без тяхно присъствие изсипват чантичката на едното момиче, намират 3-те и лева (за мляко и бисквити) и употребяваното и вазелинче за устни( подарък от приятелката й, за рожденият и ден). Момиченцата ПЛАЧАТ В ИСТЕРИЯ, че нищо не са направили и ЗАКЪСНЯВАТ за вкъщи. Отказват да ги пуснат, докато не заплатят употребяваното вазелинче, за да вземат парите, които са намерили в детето. Децата плащат НАСИЛСТВЕНО вазелинчето, стока която дори не е част от асортимента на Кауфланд. Прибират се с час половина по-късно по домовете си разтроени и с нарушени човешки права! Без мляко и бисквити за бременната майка, която е изпаднала в ужас къде е дете й час и половина.
БЪЛГАРИ , НЕ ПАЗАРУВАЙТЕ от КАУФЛАНД.
ГАВРЯТ се с ДЕЦАТА на България!


кандидат за работа

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Някой може ли да каже как е в ИТ отдела някакви мнения коментари?


клиент

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Важно!След "Карфур" и "Пикадили" тръгна към фалит,ще ги последват ли "Кауфланд","Лидъл"и"Билла"....времето ще покаже................,а може и вече да се е случило само ние да не знаем.БЪЛГАРИТЕ ЩЕ БЪДАТ РОБИ! Западният КОЛОНИАЛИЗЪМ Свали Маската: 4 държави ще Грабят цяла Европа!На 6 март, канцлерът на Германия Ангела Меркел, на среща на новия „ЕС-елит“ във Версай, където присъстваха само ръководителите на Германия, Франция, Италия и Испания, заяви, че тези 4 държави + още няколко като тях от Евросъюза са икономически готови да вървят напред и да задълбочават сътрудничеството помежду си. Така и ще правят занапред, без да обръщат внимание на останалите членове на ЕС.

И, разбира се, без да се съобразяват с широко рекламираните доскоро от самите тях „принципи“ на единство, солидарност, справедливост, взаимопомощ и прочие брюкселски салати.

Тази среща на практика изгони източноевропейските държави от западния клуб. Все едно да отидеш на гости у съседа си, а той да ти каже, че си много оръфан и беден, и не може да те пусне в къщата си. И че единственото място, което може да ти предложи е в обора, при добитъка.

Ще останете ли вие в такава къща? Няма да останете, разбира се.

А всъщност отдавна пробутваната ни от Германия, Франция и Италия, „идея“ за „Европа на няколко скорости“, на която й дойде реда да бъде приета официално, означава точно това: Ние, държавите от Източна Европа, занапред да бъдем не просто в задния двор на Запада, а в неговия обор. Там да се мъчим като грешни дяволи с най-лошите условия на труд и с най-мизерните заплати в света. А изсмукваната кървава печалба, чрез тази робска експлоатация на източните колониални хора, да бъде разпределяна между 3 – 4 държави в Западна Европа. Които да просперират на наш гръб.

По-несправедлива, по-алчна, по-коварна и подла, по-зловещо адска система за геноцид над източноевропейските народи от тази, досега никой още не беше измислял. Но какво друго очаквате от днешния берлинско-глобалистки „елит“? Неслучайно нашият народ казва, че сега Германия направи с Европа това, което и Хитлер не можа да стори!

Но без изобщо да се свенят от своето безочие, политиците на Запада- Меркел, Оланд и сие, говорят, че ЕС неминуемо трябвало да се раздели, защото имало държави, които напредват и други, които изостават в развитието си.

Кой, обаче е виновен, че мощните икономики на България и другите източноевропейски страни буквално рухнаха само за две десетилетия? И защо, когато бяхме съюзници на Съветския съюз, по индекса на човешко развитие на ООН България беше на 27-мо място в света, а сега сме на 146-то място от 150 страни?

Всички сме наясно, че няколко страни от Западна Европа заедно със САЩ и в съюз с олигарсите по места, зверски ограбиха и разрушиха всичко, което беше построено от народите на Източна Европа през годините на социализма.Всички сме наясно, че голямото разширяване на Евросъюза след 94-та г. беше неолиберален, неоколониален и имперски по своята същност проект, чиято цел бе да унищожи държавите, да пороби народите, да изсмуква природните им богатства и безмилостно да ограбва труда на хората от бившите социалистически страни.

Истината е, че ние още от началото бяхме нужни на това глобалистко изчадие ЕС само като колонии и роби.

Ако продължим разсъжденията си, ще видим, че в рамките на ЕС вече ОФИЦИАЛНО се утвърждават няколко вида държави: Един елитен клуб на богатите, в който влизат Германия, Франция и Италия. И който очевидно ще е т. нар. „първа скорост“. След тях са страните около Германия и Франция – Белгия, Австрия, Холандия, Дания, Люксембург и Испания. Които ще са втората скорост. И накрая ще сме всички останали. Включително и България.

За нас, естествено, е отредена ролята не на „бели“ хора, както непрекъснато грачат нашенските соросоиди. А на белите роби, които ще блъскат денонощно за мизерни заплати, а печалбите от нашия труд ще влизат в касите на западния елит и на нашите олигарси. Които не са нищо друго освен местни марионетки и регионални слуги на глобалната западна олигархия

Има и още нещо: Като си разпределят ежегодно ограбените от източноевропейците чрез различни перфидни похвати пари, трите „елитни“ държави и техните сателити ще се развиват много по-бързо и ще забогатяват все повече за наша сметка. А за нас, останалите, европроекти и евросубсидиране, колкото и мизерно да беше, вече няма да има. Защото, по думите им, сме нямали капацитета да участваме в „сложните“ европроекти.

Тоест, както ние от Skandalno.net сме казвали и в предишни статии, посветени на тази тема, само след година финансирането на страните-роби окончателно ще спре. А медийната пропагандна машина на четирите големи икономики в Европа ще надуе балона колко сме мързеливи, прости и невъзприемчиви за новостите. Че не можем да усвояваме високите технологии. И затова сме най-бедни и най-изостанали. А дори „безкористната“ помощ от развитите страни на Запада, не е могла да ни вкара в пътя.

Затова президентът Радев реши да се противопостави на „идеята“ за „Европа на няколко скорости“. Но едва ли някой от Транснационалните корпорации, управляващи Запада, ще го чуе.

И най-важното: На нас, българите, не ни трябва и никога не ни е трябвала милостиня от Брюксел.

ТРЯБВА НИ СУВЕРЕННА ВОЛЯ ЗА СВОБОДНО РАЗВИТИЕ НА БЪЛГАРИЯ! БЕЗ ГЕРМАНО-ФРЕНСКИ ДИКТАТ!

Затова ние от Skandalno.net от години повтаряме, че така наречената евроинтеграция е огромна лъжа. Че Евросъюза, създаден от Мега корпорациите, ЦРУ и Сорос има за цел да унищожи и пороби европейските държави. Че трябва да напуснем колкото може по-бързо ЕС и НАТО. И да станем членове на Евразийския съюз.Нека се обединим, братя! Защото ние не сме роби! И сме горди потомци на най-древната европейска цивилизация! И последното, което ни отива е да сме в ролата на жертви! Затова нека всеки ден настояваме нашите политици да осъществят СЪЮЗ С РУСИЯ. Защото само Русия има икономически и геополитически интерес от силна България на Балканите. Затова тя е единствената велика сила, която иска и може да ни помогне да се избавим


-35 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
5
Потенциал
-5
Местоположение
-5
Колеги
-5
Работна среда
-5

Къде отиде Мишев управител от Х. Димитър София? Май са го изгонили а?

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?