Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Й. Христов И Партньори - Йордан Крумов Христов ЕТ https://www.google.com/maps/api/staticmap?key=AIzaSyDTo5pSNCbE0DW8tvZj8hGdttXLKd2WO4M&size=255x160&zoom=13¢er=София, Лозенец, ЛОЗЕНЕЦ, 24-34, вх. В, ет. 4, ап. 46&markers=София, Лозенец, ЛОЗЕНЕЦ, 24-34, вх. В, ет. 4, ап. 46

Й. Христов И Партньори - Йордан Крумов Христов ЕТ

Напишете мнение
5 3 0
3 точки от 1 мнение
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-1 от общо 1


бивш служител

3 точки

виж подробна оценка
Заплащане
1
Уважение
1
Привилегии
1
Фирмена сигурност
-1
Натоварване
3
Потенциал
1
Местоположение
1
Колеги
-2
Работна среда
-2

Фирмата е точно тип семейно предприятие, начело с никак неуважаемите .....!
Дотук добре, но вътре роднинските връзки са страшна работа! Този братовчед, този племенник, тази по други линии се сродява с мъжкия пол/отдел качество и на всичко отгоре в процеса на интервюта непрекъснато се подчертава, че на роднинските връзки не се гледа с добро око!!!;-) това изобщо не е така, но карай, да вървим!
Има и други красиви моменти - за цялото време, в което бях там на работа, не се сетиха по никакъв начин, че са длъжни да ми издадат длъжностна характеристика. за увеличение на заплатата какво да говорим - имахме уговорка за това, но схемата за това беше само предмет на спекулация - при два чужди езика,при повишаване на квалификацията ми, при незнам какво си и т.н. сигурно съм единствения, на когото заплатата дори беше НАМАЛЕНА!!! принудиха ме да напусна и след мен си тръгнаха толкова много хора, че им се наложи да обявят позициите си дори за ръководители - студенти и въобще хора без какъвто и да било опит. ровеха се в личния ми живот и всякаква измет докладваше всяка сутрин на ...... какво съм казал някъде си за тяхната фирмичка. просто съм отвратен от самия факт, че съм работил за такива отпадъци!

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?