Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Варекс ООД /img/frontend/nomap.png"

Варекс ООД

Напишете мнение
5 4 0
4 точки от 1 мнение
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-1 от общо 1


настоящ служител

35 точки

виж подробна оценка
Заплащане
4
Уважение
5
Привилегии
4
Фирмена сигурност
4
Натоварване
3
Потенциал
3
Местоположение
4
Колеги
5
Работна среда
3

Работя вече две години във фирмата и съм много доволен. Забелязах, че много хора се оплакват от бавене на пари и заплати. До сега в тази фирма е нямало такова нещо. Счетоводството е "бяло", осигуряваш се колкото си изкарал. Плащат се извънредни и командировъчни ... Екипа във фирмата сме около 25 човека (сервизните кадри) от цяла България и не се пестят средства  за обучения. Миналата година ходих на командировка във Финландия на обучение..
Има и много добра колегиалност. Ако имаш нужда от помощ при даден проблем си на един телефон разстояние и всеки с каквото може помага. Сравнително млад екип сме (от 20 до 35 години).Получаваш и много човечно отношение и от управителите на фирмата.Приятно е да работиш във фирма, в която се отнасят с теб с уважение. Машините които се продават са много високо технологични и са интересни за подръжка. Работата е разнообразна. Това е моето мнение, ако се двуомите да започнете работа във фирмата (в частност сервиза, така като мога да дам мнение в средата която работя) ще останете доволен.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?