Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Ренус България ООД /img/frontend/nomap.png"

Ренус България ООД

Напишете мнение
5 1 0
1 точка от 2 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-2 от общо 2


-41 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-4
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-4
Натоварване
-5
Потенциал
-4
Местоположение
-5
Колеги
-4
Работна среда
-5

Некоректна фирма


бивш служител

-29 точки

виж подробна оценка
Заплащане
2
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-3
Местоположение
2
Колеги
-5
Работна среда
-5

Уважаеми кандидат спедитори а също и настоящи такива,и през ум да не ви минава да се забърквате с тази фирма.Освен неуважение, обиди и подло отношение от страна на ръководството друго няма да видите.Освен ако не считате за нормално да работите без трудов договор а когото след месеци работа най-сетне ви го дадът с задна дата, отговорностите и заплащането не са това за което сте кандидатствали.Лошата организация,липсата на сигурност ,абсолютната некомпетентност на много от ръководните служители са само малка част от минусите в тази фирма.Тя не е коректен партньор нито към служителите си нито към своите партньори-транспортни и спедиторски фирми на които винаги дължи пари.А това да ви излъжат за трудовото възнаграждение е повече от нормално за Ренус.То брутна и нетна заплата са едно и също за тях така че ако все пак ви кажат няква добра цифра то ще е бруто.
С две думи лъжи,лъжи и пак лъжи.Не се хващайте на приказките за голямата международна компания понеже по кухи и безпочвени немогат и да бъдат.Хората биват лъгани и уволнявани за щяло и нещяло с една дума тази фирма е ПАРОДИЯ.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?