Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Глобъл Комюникейшън Нет АД /img/frontend/nomap.png"

Глобъл Комюникейшън Нет АД

Напишете мнение
5 2 0
2 точки от 4 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-4 от общо 4


бивш служител

-30 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-3
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
0
Колеги
3
Работна среда
-5

В "Глобъл Комюникейшън Нет АД" или още ГКН, GCN и т.н. могат да постъпват на работа само хора ентусиасти, които имат много пари и искат да ги инвестират в екскурзиите на шефа си (и приближените му) до Испания, Гърция и т.н. В GCN могат да кандидатстват и хора, които имат завършено висше образование (с диплома) по оцеляване без изплащане на заплата с месеци наред (горе-долу 4-5 месеца), имат много приятели и роднини, които да им дават безлихвени заеми (които могат да не връщат), за да може ръководството на фирмата да си гледа кефа и да се гаври със служителите си.
Подгответе се и поне първите 1-2 седмици (а може и повече) да поработите здраво за фирмата без договор (за да не се занимават с излишна бумащина, ако си тръгнете вече "очарован" от светлото бъдеще във фирмата).
Защото пари във фирмата има, но те се дават за всевъзможни други неща, но не и за заплати на служителите!
п.с. И да не забравя - трябва да сте лоялни, съвестни, да притежавате сертификати от Microsoft, CISCO, VMWare, LPI ... и т.н. за да можете да работите здраво в името на Big Boss (very gros).
Ами да ... няма човечеца да умира от глад, като вас я.


бивш служител

-28 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
0
Потенциал
-5
Местоположение
0
Колеги
2
Работна среда
-5

Коментарът на Петър описва много добре случващото се в компанията. Средната заплата на договор е ниска за бранша, а на практика е 0 лв, защото такава не се изплаща. Безхаберни собственици, лошо управление, пълна анархия в техническия център след масовите напускания, скандално отношение към служителите....съчувствам на останалите и съжалявам тези които ще започнат там.....


кандидат за работа

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Може ли някой да ми каже каква е средната запалта за компанията.


бивш служител

-14 точки

виж подробна оценка
Заплащане
1
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-3
Потенциал
0
Местоположение
4
Колеги
4
Работна среда
-5

Бягайте надалеч от тази фирма. Заплатите закъсняват с по 3-4 месеца. От ръководството се оправдават че нямало пари, но пари има за какви ли не работи - OMV карти (за да могат някои слижители - връзкарчета да си пътуват с личните и служебните коли до тях и да не се набутват с пари за път), за плащане на рушвети за да разберат кои служители са пуснали оплакване срещу фирмата в държавните институции и т.н. Ако искате да си получите заплатата трябва да се помолите на някой шеф или заместник за да си я получите. В случай че напуснете заплатите ви не се изплащат с месеци и единственият начин да си ги получите е да пуснете жалба срещу фирмата, която ги изплаща след като бъде заплашена от блокиране на банковите сметки по съдебен път. Условията на работа са ужасни - няма тоалетна хартия и сапун в тоалетните, няма пари за тонер и хартия - материалите се печатат във фирми, където се предлагат такива услуги. Шефа въпреки "липсата на пари" си строи вила в Испания и прекарва най-редовно времето си там - без да му пука че служителите му няма какво да сложат на масата си вкъщи и карат на вафли, бисквити и минерална вода от "банята" до метростанция "Сердика". Използва се повсеместно пиратски софтуер по всички компютри. Сарварите и мрежата са в окаяно състояние и в цялата фирма цари хаос и безхаберие. Всички служители от техническа поддръжка и системна администрация или са напуснали или се готвят да напускат. Вследствие на това клиентите на фирмата търпят множество сривове на предлаганите услуги или тяхното лошо качество. Служителите, които са приближени на шефовете редовно крадат, разпечатват си материали за лична употреба и играят игри по цял ден, гледат филми и т.н., а другите - простите трябва да бачкат като луди за да им изкарват хляба на тези търтеи.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?