Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Акватрейд ООД /img/frontend/nomap.png"

Акватрейд ООД

Напишете мнение
5 3 0
3 точки от 2 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-2 от общо 2


бивш служител

29 точки

виж подробна оценка
Заплащане
4
Уважение
5
Привилегии
5
Фирмена сигурност
2
Натоварване
4
Потенциал
5
Местоположение
0
Колеги
2
Работна среда
2

Перфектно местенце за работа но трудно се постъпва доста ме проверяваха.


бивш служител

-5 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-4
Уважение
-5
Привилегии
-3
Фирмена сигурност
-1
Натоварване
5
Потенциал
1
Местоположение
1
Колеги
-1
Работна среда
2

Акватрейд ООД - ето това е пример за една от най-измамническите фирми в гр. Разград.
Начало - На интервюто, управителят г-н Ивайло Иванов, на пръв поглед нормален човек Ви убеждава как виждате ли ще получавате не много висока заплата в порядъка на 400-450лв при нормални условия и работно време за различни дейности в неговата фирма. Не минава много време докато сам не осъзнаете, че работите неща, които нямат нищо общо с това, за което сте нает. Акватрейд извършва много богата гама от дейности, така че не се очудвайте, ако управителят ви накара да миете някое помещение, да работите като хамалин, сервитьор на някое кетъринг събитие или нещо подобно за да се изкара някой лев, при положение, че фирмата се занимава основно с продажба и обслужване на компютърна техника.
Трудов договор - Това си е привилегия в тази фирма. Повечето от служителите нямат никакъв трудов договор.
Заплащане - Забравете за това което г-н Иванов ви е наговорил. Едва ли някога ще получите пълната Ви заплата. А за да получите някъкви пари, трябва лично да се молите на управителя да ви даде някой лев, колкото да не умрете от глад (най-често ви се подхвърлят 30-40лв ей така, като не се знае кога ще получите остатъка.)
Уважение – Цари пълно лицемерие и двуличност във фирмата. За фирмен колектив не може и да се говори. Ако един ден сте приятен на шефовете, то в следващият може да бъдете прилично напсуван от тях или набеден в измишльотини, които съзнанието на г-н Иванов може да сътвори (като за пример, че му дължите някъкви пари, че не сте си свършили задълженията коректно и поради това ще претърпите някъкъв тип наказание.)
Привилегии – Никакви. Работите си като роб и постоянно ви мрънкат на главата за щяло и не щяло. Управителят има приятното качество да си измисля всякъкви щуротии с които да ви спира нормалният работен процес и да ви натоварва психически. За заплащане на извънреден труд не може и да се говори. Случва се да работите много пъти извън регламентираното работно време, през официалните празници, и на никой не му дреме за това.
Фирмена сигурност? – Това нещо не съществува в Акватрейд
Натоварване – Грешка е да показвате пълните си качества, тъй като управителят гледа да ви използва както може, независимо от длъжността, която заемате.
Отношение на фирмата към своите клиенти – С моят кратък престой във фирмата, установих, че фирма Акватрейд, работи с някои сериозни фирми в Разград и региона, които очакват насреща сигурност и надежност. Какво получават всъщност? Биват забавяни, подлъгвани с най-различни извинения, не вдигането на телефонът е честа практика, както за управителят, така и за неговите асистенти. Голяма грешка е да се дават пари предварително, тъй като не се знае кога ще получите това, за което сте заплатили и дали въобще е същото за което сте се договорили.
Развитие – Тъпчите на едно място, докато не ви писне да работите БЕЗПЛАТНО.
Колеги – Всякакъв тип. Лицемери, дразнители, хора които имитират дейност. Има и такива които съвестно си гледат работата макар всичко. Не се учудвайте ако управителят започне да Ви настройва срещу колегите Ви. Това е често срещана практика.
Работна среда – Що годе добре пригоден апартамент за централен офис, както различни „офисчета” в близки градове.
 

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?