Интересното е, че кадрите от ЧР са малко неподготвени. Живея и уча в чужбина и имаше период в който исках да видя какви възможности предлагат за чужбина и конкретно в града в който живея. Проверих на сайта им, че имат офис и наемат хора за там. Писах ел. писмо на ЧР да разпитам за позициите и дали търсят хора, а тя ми каза, че такъв офис няма. След още 3 писма тя отказваше да повярва, че на сайта им пише, че имат офис в този град - след като приложих и снимка от сайта спря да ми отговаря. Беше доста странно.
Не стават. Отказах се още на първата стъпка в интервюто пролича че имат вътрешно фирмени неуредици и че нямат специалисти и по начина по който се провеждат интервютата за кандидатстване на работа при тях е невъзможно да привлекат добри софтуерни специалисти.
Подробна оценка от Анонимчо
Фирма с 450 служители (според сайта им) и няма кой да даде повече информация?! Да не би да имат и друго име?
Подробна оценка от Анонимчо
Подробна оценка от Сиси
Някой може ли да изкажа мнение за фирмата? :)
Подробна оценка от дивна
Тази компанийка не си създава свои кадри,а краде от Такс бек и през цялото време я плюе.Освен това хвърля много услилия да изглежда като най-добрия работодател,а това изобщо не е така.