Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Демеа ЕООД https://www.google.com/maps/api/staticmap?key=AIzaSyDTo5pSNCbE0DW8tvZj8hGdttXLKd2WO4M&size=255x160&zoom=13¢er=София,Район р-н Възраждане, Квартал ЗОНА Б-5, бл. 6, вх. Б, ет. 17, ап. 166&markers=София,Район р-н Възраждане, Квартал ЗОНА Б-5, бл. 6, вх. Б, ет. 17, ап. 166

Демеа ЕООД

Напишете мнение
5 1 0
1 точка от 2 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-2 от общо 2


представител на управлението

-26 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-4
Уважение
-2
Привилегии
-3
Фирмена сигурност
-3
Натоварване
-2
Потенциал
-3
Местоположение
-3
Колеги
-3
Работна среда
-3

За въпросната фирма мога да кажа само че в моемнта пак си е сменила името (марката само остава) и може би старата е обявена в несъстоятелност.Заплати  не очаквайте но работа много очаквайте.За съжаление там главно отиват хора без образование и в тежко положение ,които са и добре дошли за управлението.За европейско отношение към служителя,привилегий и т.н да не се и мисли.


бивш служител

-39 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-4
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-4
Натоварване
-5
Потенциал
-3
Местоположение
-5
Колеги
-3
Работна среда
-5

За тези хора нямам думи.Работих в холдинга МИХ като цяло и имах вземане даване с тази под фирмичка.Идейте им за бизнес граничат с мотиката на село.Хора с образование не мисля е има ,ил иако има то не  епо различно от средно.Ако не са честите смени на името и обявяването на несъстоятелност на старата фирма досега да е отдавна фалит  и хлебозаводите разпродадени.Някога бяха много добре особенно в Варна но поради некадърността на сегашните селски управления на заводите,липсата на маркетинг какъвто и да е прави това мястто изкл/чително неприятно за работа освен за много отчаяни хора.Заплата около 500 лв за позиции шофиор и кажи речи всички позици са на тази заплата.Бонуси НЕ.На интерв/тата масово се лъже и в последствие нещата не са така какато са казани.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?