Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Тунадор ООД /img/frontend/nomap.png"

Тунадор ООД

Напишете мнение
5 3 0
3 точки от 3 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-3 от общо 3


бивш служител

24 точки

виж подробна оценка
Заплащане
3
Уважение
4
Привилегии
-3
Фирмена сигурност
-2
Натоварване
5
Потенциал
2
Местоположение
5
Колеги
5
Работна среда
5

Aз също съм офорчена от отношението на тези хора и "бързите" решения, които взимат.Наистина имат склонност да те хвалят колко си красив,добър,по-добър не са й виждали,засипват те с комплименти и един ден просто ей така ти звънват по телефона и ти казват,че не си на работа. Заплащането беше редовно,но нямаше общо с обещаното.Казваше се една твръда сума и те убеждават,че работиш и за процент,но накрая не получаваш дори и обещаното ,камо ли бонус.


бивш служител

7 точки

виж подробна оценка
Заплащане
2
Уважение
-4
Привилегии
-3
Фирмена сигурност
-3
Натоварване
5
Потенциал
3
Местоположение
4
Колеги
5
Работна среда
-2

Здравейте, от днес съм вече бивш служител на фирмата, защото си позволих лукса да забременея. По закон имат право да ме освободят, защото съм на изпитателен срок, но е адски грозно и жалко от служител най-добър да станеш бивш, защото на някой не му се плащат 2г. и 7м. осигуровки от сорта на 20-30лв. Бях на позиция супервайзор- отговорник на обект, бях хвалена многократно и считана за служител номер 1, изпълнявах старателно задълженията и отговорностите си, седях извънредно, за да изчистя качествено, давах от моите пари за таксита, за да вкарвам пари в банката, която ми беше далече.Като отношение не мога да се оплача, но започваш при едни условия, а в последствие се променят и стигаш до една...... смешна заплата. В много отношения обаче са били много коректни към мен, заплащането е редовно, когато съм имала нужда от нещо, не са ми отказали и винаги са ми гласували доверие.Но това днес ме вбеси, да ти кажат по телефона, след изкарана смяна, че не могат да си позволят да ти плащат осигуровките и от утре си освободена. Стана ми обидно, че за благодарнност за всичко, което дадох и направих за фирмата и нашият щанд заслужих това. Специално за тези щандове са 3-ма шефове и искам да кажа, че  Стела и Вальо за мен са супер коректни, но друг дърпа конците. Успех на всички, които си търсят работа и дано фирмата бъде по-коректна със следващите си служители и най вече служителки в детеродна възраст.
Обидена!


бивш служител

-22 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-2
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
5
Потенциал
-5
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
-5

Уважаеми дами и господа,
пиша за тази фирма, защото от нея и нейните собственици пострадаха много хора включително и аз.Започвайки работа всичко е много '' розово '' и всичко  е  ОК,но с времето истината откъм монтажи и график излиза на яве :) и лошото е, че човека насреща сте вие -''офис координатори '' и всички негативи  от недоволни клиенти ги отнасяте вие.ЗАДЪЛЖИТЕЛНО СИ ИСКАЙТЕ КОПИЯ ОТ ВСИЧКИ ДОКУМЕНТИ КОЙТО СТЕ ПРИНУДЕНИ ДА ПОДПИСВАТЕ ! Защото след време ще сте : пасиви,невярващи във възможностите на фирмата служители и ще ви освободят по взаймно съгласие,ощетени с няколко заплати и изрязани комисионни ,защото не носите печалба на фирмата ..... та с две думи ако може да избирате ЗА НИЩО НА СВЕТА НЕ ЗАПОЧВАИТЕ РАБОТА  АКО ДЪРЖИТЕ НА СЕБЕ СИ И НА ДОСТОЙНСТВОТО СИ .НЕ ЧАКАЙТЕ ПРИЗНАНИЕ И БЛАГОДАРНОСТ ЗА ПРОПУСНАТИТЕ ОБЕДНИ ПОЧИВКИ- В ТЯХ СЕ ВЪРШАТ СЛУЖЕБНИ ДЕЛА.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?