Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Май Мол, My Mall /img/frontend/nomap.png"

Май Мол, My Mall

Напишете мнение
5 3 0
3 точки от 4 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-4 от общо 4


0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

"Проява на изключителна наглост е да коментира с такава злоба хора, от които е видял само добро."

Ти може да си видяла добро, но аз не знам добро ли е да не си от града, да пръснеш пари, за да отидеш на работа и накрая да не ти платят и то с интрига, че ще тестват друг програмист, а такъв е нямало, така е трябвало само да си мисля. Не е ли проява на изключителна наглост това да изхарчиш последните си пари, за да работиш, и накрая да те изгонят и да не ти платят? Това, че ти си била добре, означава само, че е имало двойни стандарти към служителите, защото познавам и знам, за такива, които изобщо не са доволни. Относно това, че съм момченце, тийнейджър със злоба - виждал съм много неща по фирмите, но такова като в МОЛА:)) нямаше никъде. Не ти прави чест да говориш така, нито тийнейджър бях, нито като момченце съм се държал, това че изглеждам младолик е физическа черта.


бивш служител

29 точки

виж подробна оценка
Заплащане
3
Уважение
5
Привилегии
1
Фирмена сигурност
2
Натоварване
3
Потенциал
5
Местоположение
2
Колеги
5
Работна среда
3

Напуснах по свое желание, но докато работех там се чувствах много добре. Заплатата е нормална, но отношението към всички служители е страхотно. Никога не е имало проблем да отсъствам при нужда или да си тръгна по-рано. Винаги работодателите са подхождали с разбиране. Винаги са ми давали аванси, когато съм имала нужда. Изобщо не съм съгласна с коментара на програмиста. Той беше едно момченце, което висеше в фейсбук и доколкото помня не се справи с нито една задача.
Проява на изключителна наглост е да коментира с такава злоба хора, от които е видял само добро. Може би просто като тинейджър смята, че всичко на този свят му се полага само защото се е родил.


шубе го/я е и не казва!

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

А за другите позиции освен за програмист някой може ли да каже мнение как стоят нещата?


бивш служител

-14 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-1
Привилегии
-1
Фирмена сигурност
0
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
5
Колеги
0
Работна среда
-2

Кандидати за работа програмисти:
В никакъв случай не започвайте работа в тази фирма като програмисти. В отдела програмистите са стажанти, които са завършили техническо образование и са наети във фирмата и ЕС им плаща заплатите, програмистите и на понятие си нямат от програмиране. Момчетата, които си имат на понятие и които ще Ви бъдат колеги ще са най-много 2-ма, на които са възложени цялосните задължения. Работата е ужасна. Няма да можете като програмисти да пишете собствен код, а постоянно ще Ви дават системи с готов код, който трябва да модифицирате, а как да модифицираш нещо, което е със 300 файла и модула само Вие ще си знаете.
Когато започнете работа ще Ви предложат граждански договор, ще Ви използват месец, два, в които УЖ Ви тества и накрая недай си боже, ако не Ви харесат ще Ви кажат чао, дори БЕЗ да Ви платят за дните, в които сте работили, а ако имате късмет и са Ви харесали, представете си ще получите минималната работа заплата за първия месец :).
Към днешна дата 04.07.12г. тяхното момче за ВСИЧКО със сайта и т.н. е напуснало и пак търсят, момче за всичко, което да затрупват и да тромозят за 400 лева на граждански договор. Ако нямате техническо образование забравете за трудов договор в тази фирма.
 
Клиенти:
Не се доверявайте на онлайн мола. Като клиенти, които искате да си продавате продуктите чрез тях, не очаквайте всичко да светне и да започнете веднага с продажбите. Това, което ще получите е субдомейн и една готова система, която да Ви продава продуктите, която дори не знам дали е лицензирана(shopping cart мисля, че се казвате). Минималния им план e 90 лева месечна такса за това удоволствие. За тези пари ще си намерите фирма, която да Ви напише уникална страница, която според мен много повече ще Ви продава стоката.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?