Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Барсело ЕООД https://www.google.com/maps/api/staticmap?key=AIzaSyDTo5pSNCbE0DW8tvZj8hGdttXLKd2WO4M&size=255x160&zoom=13¢er=София,Район р-н Възраждане, ЛАВЕЛЕ, 8, ет. 2&markers=София,Район р-н Възраждане, ЛАВЕЛЕ, 8, ет. 2

Барсело ЕООД

Напишете мнение
5 2 0
2 точки от 1 мнение
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-1 от общо 1


бивш служител

-17 точки

виж подробна оценка
Заплащане
3
Уважение
-5
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
-5
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
-5
Работна среда
-5

Ако цените себе си имате малко достойнство, то ви съветвам изобщо да не си и помисляте да ходите там.Отношението на ръководството е съпроводено с постоянни обиди и унижения пред останалата част от екипа.Явно целта е да се почувствате като нищожество и абсолютно некомпетентен за да може да ви манипулират както те си знаят.Ако не си интригант и натегач, не ти е там мястото.Ако показваш знания и си разбираш от работата си нарочен,защото там водещи са завистта и злобата и ще направят всичко възможно да те злепоставят.
Не може да се говори за организация и комуникация между отделите. Целта е 'Прецакай другарче, за да блеснеш пред шефа'
А относно храната за персонала- има сериозна възможност най-малко да си развалите стомаха, защото дават бракувана и с изтекъл срок храна.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?