Не работете във Фрамар. Абсурдно заплащане, да не говорим че не плащат осигуровките в пълен размер. Всеки ден се измислят нови правила за работа, които са меко казано скандални. Колегите нямат елементарни фармакологични познания, срам за професията!
Идеалното работно място за хора без образование, които се толерират, ограничени и дребнави хора с големи амбиции! Не препоръчвам на колеги, нямат работа в тази Дрогерия/Аптека.
Идеалното работно място за мързеливи, ограничени и дребнави хора без амбиции!
От една година работя в тези аптеки. Не препоръчвам, търся си друга възможност. Неадекватно за сектора заплащане и осигуровки върху по-малка сума.Имат малко персонал и често се налага да се работи извънредно. На магистър фармацевтите това не се заплаща, а се компенсира.Не е натоварено, няма клиенти поради високите цени.Но има много друга работа, която трябва да се върши, често безсмислено, както и много строги, но неефективни и глупави правила и куп изисквания.Микромениджмънтът важи с пълна сила.Стандартите на работа повече пречат на нейното осъществяване.Има много отдели и хора, които си придават голяма важност, но не си вършат работата. Отношението на ръководството е пренебрежително и шефовете са недостъпни, както и не се третират всички служители справедливо и с уважение.Няма възможност за кариерно развитие, дори обратното, продават се основно хранителни добавки и фармацевтичните ни познания изостават.Уж има дистанционни обучения, които са задължителни и с тест, но те също са за въпросните добавки.
Според мен не си заслужава.
Въобще не се наемайте да кандидатсвате в тази фирма , дори и да сте го закъсали по-добре ходете просете. Работих 5 месеца в тази фирма ,ако може да се нарече фирма. Главният им офис е в Стара Загора и каквото дойде от там се изпълнява . Говорят хора , които не са стъпвали в обекта не знаят какво се продава , как се продава , каква бройка , но звънят и казват от това 2 броя от това няма да поръчвате. Колегите..ох много трудно. Там като дойде нов и те гледат като мишленце което трябва да им пирува и да им върши всички задължения . Ако нещо не свършиш бъдеш казван на регионалния или на магистъра. Жени на по 40 години клюкарят като 15 годишни. Идват изтъжават се на работа , сядат на тел или на компютъра и почва едно висене в сайтовете за мода и дрехи.. и тея отгоре си мислят , че стока оправят. А тези новите имат да учат , да учат само дето ги учат на 2 шкафа и им казват останалите сам .. а как те е научил .. НИКАК..
Обожават да говорят зад гърба на всеки служител , но пред него е мазнене в очите. Ако нещо не трябва да се чуе от тези в Стара Загоре се излиза отвън и се плюе цялата верига. За съжаление нито регионалния в пловдив става , нито нескалъпените служители. Плащат ти на час взимаш мижави 1000 лева , които в другите аптеки ги дават и повече . Язък че е най-скъпата аптека . Влизаш за лопедиум 10 лева , в Марешки 6 лева.. но нали не тея дето ги мислят цените не обслужват клиенти и не ги питат ,, каква е тая безбожна разлика в цените,, не им дреме на .. :)
Моля всеки който уважава себе си да не кандидатства.
Изказвам се като бивш служител - отидете, ако сте в безизходица. Голям плюс е за майките с малки деца, тъй като болничните се приемат без проблем.
Но за съжаление има много хора, които се считат за велики и за шефове. Достъпът до истински шефове, администрация и т.н. е ограничен, определени хора снасят нужната информация на шефовете, така че те решават дали ще наложат добро или лошо мнение за теб. Всеки се счита за велик и всеки е в правото си да крещи и обижда останалите. Никакви социални придобивки, отношение и цялост няма във фирмата. Никой не счита служителите за важни, обиди и крясъци, че всеки лесно може да бъде заменим. Заплатата се повишава със стотинки на година.
Търсят постоянно хора, които да им вършат работата буквално без пари. В медеицински отдел плащат 3,80 на час. Освен това и имат огромни претенции спрямо вършенето на работата. Персоналът изобщо не е ниво. Общо взето само използват хората за без пари. Изобщо не се занимавайте, няма едно добро мнение за тях ;)
Неуважително отношение-(работодател-работник)!!!Работи се за беЗ пари,бонуси НЯМА,пълно безхаберие!!!Не се залъгвайте да започватв работа тук,само в краен случей,ако сте в адска безизходица.Надявам се да съм помогнал на поредната фрамарска жертва!!!Ии последно,като служител трябва да получа униформа....дават ми една стара манта,която трябва Non-Stop да е изпрана и изгладена.Сами си преценете що за рабородатели са!!!
Абсолютно некоректен работодател, изключително пренебрежително,неуважително, непрофесионално и отвратително отношение към персонала. Толерира се безхаберието и неграмотността. На позиции, за които се изисква специалност, се назначават хора без такова (в голяма част от аптеките няма никакви фармацевти, което е противозаконно). Набляга се на печалбата, а не на професионално отношение и грижа за здравето на пациентите. Заплащането е смешно, а заетостта е голяма.Работното време е ... ако може без почивка. Създават се предпоставки за неуважение и интриги между персонала.Развитието е никакво.
Като бивш служител мога да кажа на всички, които се замислят да ходят там: НЕ ХОДЕТЕ! Събират ви пари дори за тоалетна хартия, бонуси - никакви, осигуряват на минимална заплата и дават пари под масата, а за капак отношението на ръководството е ужасно, Освен това има 2-3 връзкари, като например Димитрина Фенерова, които плетат интриги по цял ден и симулират работа. Стойте далеч от това място!