Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Пасомакс ЕООД https://www.google.com/maps/api/staticmap?key=AIzaSyDTo5pSNCbE0DW8tvZj8hGdttXLKd2WO4M&size=255x160&zoom=13¢er=Варна,Район р-н Приморски, ул.Мадара, 28, бл. 7, ет. 5, ап. 24&markers=Варна,Район р-н Приморски, ул.Мадара, 28, бл. 7, ет. 5, ап. 24

Пасомакс ЕООД

Напишете мнение
5 3 0
3 точки от 3 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-3 от общо 3


бивш служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Крайно съм възмутена от написаното от тези двама служители,ако са двама,защото имам чувството,че са написано от точно определен човек!Работила съм три години за посочената фирма и познавам много добре собственика той е един.Един от малкото в днешно време който мога да нарека Човек! За три месеца и половина изкарвах над 4000лв общо и бях много доволна.Вярно е че след дъжд се налага да почистим но това е два пъти за сезона или ако ти откраднат нещо да си го платиш.Всичко останало си е една голяма измислица на един доста мързелив работник,меко казано.Ако някой иска да се свърже с мен на драго сърце бих му обяснила всичко.Много жалко че има такива подли хора които от яд и слабост се опитват да съсипят реномето на толкова добър човек.ШЕФ номер едно за мен.Чест е за мен ,че го познавам.


бивш служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Мога да кажа абсолютно същите неща за въпросната фирма. Работих едно лято при тях и останах до последно под предлог, че ще си получа парите които са ми обещани.Големи измамници. Обещават много добри пари, а в крайна сметка работиш за слава. Накрая на сезона се намират един куп загуби при положение, че на ревизиите всеки път всичко ти е излизало. Имаш 1 ден почивка, който ако си го вземеш ти се скапва живота на предния ден да правиш ревизия на толкова много стока сам. Нищо хубаво не мога да кажа за тази фирма. И на най-големия си враг не бих препоръчал да работи тук.


бивш служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Като бивш служител на въпросната фирма ще изкажа огромното си разочарование. Набират млади момичета и момчета с обещания за високи заплати и приятна работна среда, привидно уникалната работа за лятото. Реалността обаче е друга. Работиш 12 часа всеки ден. Можеш да почиваш веднъж седмично ако решиш, но като видиш че трябва да правиш ревизия на цялата си стока за да почиваш ти се отщява. Ако нещо е откраднато- плащаш. Ако банските им са избелели- плащаш. Ако има нещо счупено дори да не е по твоя вина- плащаш. Работиш месец и половина без една стотинка да получиш. Когато накрая ти платят е нещо минимално от сорта на 100-200 лв. И отново робски труд без заплата цял месец. Ако кажеш че напускаш ти казват че няма да платт и те задължават да останеш за да си вземеш парите. Накрая когато вече успееш да напуснещ ти връчват една торба със стоки за които са ти удържали 200 лв и ти дават още 150-200 които си си заработил. На всичкото отгоре те мотаят адски много. Ако случайно сезона е дъждовен - КОШМАР. Ставаш мокър докато прибереш цялата стока, минимум се разболяваш, но си на работа и чистиш цялат стока от калта на следващия ден. И така по мое мнение смятам че тази фирма нищо хубаво не може да даде на никого. Ако сте решили че това е вашата работа, по добре се насочете на друго място. Тук ще си загубите и времето и парите и нервите.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?