Пасомакс ЕООД https://www.google.com/maps/api/staticmap?key=AIzaSyDTo5pSNCbE0DW8tvZj8hGdttXLKd2WO4M&size=255x160&zoom=13¢er=Варна,Район р-н Приморски, ул.Мадара, 28, бл. 7, ет. 5, ап. 24&markers=Варна,Район р-н Приморски, ул.Мадара, 28, бл. 7, ет. 5, ап. 24

Пасомакс ЕООД

Мненията от 2016 са валидни и до днес. Ако желаете да си изгубите времето, нервите, лятото, а насреща да получите единствено робско отношение - то това е точният работодател за вас. Абсолютно непрофесионално, несериозно и неуважително отношение от "шефовете" към вас. В началото като ви извикат на интервю, така наречената "шефка" ви приказва сладки приказки, колко много пари ще получите + бонуси и % накрая на сезона, нищо, че в договора пише съвсем различна сума, убеждава ви, че работата не е нищо особено, много лесно се работило, било приятно. Тогава като е толкова приятна защо за един месец се сменят поне 4 души? Всяка сутрин трябва да нареждате цялата стока и вечерта да я прибирате, занимавате се с катинари и вериги, трябва да пъхате цялата стока в кашони от преди 10 години и това всяка сутрин и вечер. Отделно ако не сте готови с всичко това за по-малко от 45 мин. и "най-добрия шеф номер 1" като дойде да ви носи стоката, и види, че не е подредено всичко, ви се кара как може да не сте готови. Бива ли такова безобразие? Неговото отношение е покъртително, ако госпожата/госпожицата под моето мнение смята, че мъж на 50 год. е нормално да се отнася с 20 годишни момичета по такъв начин, то тя определено харесва да бъде унижавана. Ако решите да напуснете по-рано или, че работата не е за вас, то този господин(въпреки че не се води шеф на фирмата) ще ви звънне и започне да ви заплашва със съд, полиция, всичко каквото се сетите. Заплашва ви, че няма да ви плати нищо с уговорката да останете докрая. Не се подвеждайте, ще получите парите от договора(които са смешни за 6 - 1 смени) и куп загуби и стоки, които са "липсващи". Преди всяка ваша почивка трябва да броите стоката 1 по 1 и да я записвате, а след почивката да я броите отново, дали липсва. Не получавате фактури - както си е редът, а някакви писани на ръка листчета със стока. Дори тези велики работодатели нямат списък със всички стоки и техните цени- трябва да записваш всичко 1 по 1 или да помниш. Правят ти някакви измислени ревизии, на които ти даже не присъстваш, а ако някой пояс е спукан - излиза от джоба ти. В интервюто великата шефка не споменава абсолютно нищо за това, дори и думичка, то кой би почнал работа ако знаеше, че ще плащаш за всяка стока, дори и да нямаш вина. Ако закъснееш с повече от 20 мин. ти се карат. Ако ти се налага да тръгнеш по-рано - не може по-рано от 15 мин. ще загубят милионния оборот. Нищо хубаво не мога да кажа за тая фирма и "шефове". Не ви препоръчвам да започнете работа там, не правете огромната грешка, да им работите за смешни пари, а те да се отнасят с вас като с роби. Ако толкова ви трябва работа, то по-добре да сте безработни, отколкото да си изгубите времето. Надявам се повече хора да поглеждат в сайтове като този и да не се подлъгват от разни измамници като тези двамата.

Крайно съм възмутена от написаното от тези двама служители,ако са двама,защото имам чувството,че са написано от точно определен човек!Работила съм три години за посочената фирма и познавам много добре собственика той е един.Един от малкото в днешно време който мога да нарека Човек! За три месеца и половина изкарвах над 4000лв общо и бях много доволна.Вярно е че след дъжд се налага да почистим но това е два пъти за сезона или ако ти откраднат нещо да си го платиш.Всичко останало си е една голяма измислица на един доста мързелив работник,меко казано.Ако някой иска да се свърже с мен на драго сърце бих му обяснила всичко.Много жалко че има такива подли хора които от яд и слабост се опитват да съсипят реномето на толкова добър човек.ШЕФ номер едно за мен.Чест е за мен ,че го познавам.

Мога да кажа абсолютно същите неща за въпросната фирма. Работих едно лято при тях и останах до последно под предлог, че ще си получа парите които са ми обещани.Големи измамници. Обещават много добри пари, а в крайна сметка работиш за слава. Накрая на сезона се намират един куп загуби при положение, че на ревизиите всеки път всичко ти е излизало. Имаш 1 ден почивка, който ако си го вземеш ти се скапва живота на предния ден да правиш ревизия на толкова много стока сам. Нищо хубаво не мога да кажа за тази фирма. И на най-големия си враг не бих препоръчал да работи тук.

Като бивш служител на въпросната фирма ще изкажа огромното си разочарование. Набират млади момичета и момчета с обещания за високи заплати и приятна работна среда, привидно уникалната работа за лятото. Реалността обаче е друга. Работиш 12 часа всеки ден. Можеш да почиваш веднъж седмично ако решиш, но като видиш че трябва да правиш ревизия на цялата си стока за да почиваш ти се отщява. Ако нещо е откраднато- плащаш. Ако банските им са избелели- плащаш. Ако има нещо счупено дори да не е по твоя вина- плащаш. Работиш месец и половина без една стотинка да получиш. Когато накрая ти платят е нещо минимално от сорта на 100-200 лв. И отново робски труд без заплата цял месец. Ако кажеш че напускаш ти казват че няма да платт и те задължават да останеш за да си вземеш парите. Накрая когато вече успееш да напуснещ ти връчват една торба със стоки за които са ти удържали 200 лв и ти дават още 150-200 които си си заработил. На всичкото отгоре те мотаят адски много. Ако случайно сезона е дъждовен - КОШМАР. Ставаш мокър докато прибереш цялата стока, минимум се разболяваш, но си на работа и чистиш цялат стока от калта на следващия ден. И така по мое мнение смятам че тази фирма нищо хубаво не може да даде на никого. Ако сте решили че това е вашата работа, по добре се насочете на друго място. Тук ще си загубите и времето и парите и нервите.