Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Охранителна фирма Дорс 55 ООД /img/frontend/nomap.png"

Охранителна фирма Дорс 55 ООД

Напишете мнение
5 3 0
3 точки от 3 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-3 от общо 3


шубе го/я е и не казва!

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Гледайте по господари на ефира ги тават тези.Никога никога не давайте пари за нищо - нито курсове, нито документи нищо!Това, което трябва да се дава от служителите е само и единствено труд!!!


0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Това е точно така. Свекър ми беше ужилен по същия начин. Даде си парите и бу дадоха една хвърчаща бележка с уверение, че ще му върнат сумата когато получи първата си заплата. Повече от месец го разиграваха като маймуна. Веднага след като разбрах, че са му искали пари ми се стори съмнителна работа, но той вече ги беше дал преди да успея да го спра. Дано да има справедливост за тия, които печелят на гърба на хората търсещи работа и даващи последните си пари с надеждата да намерят такава.


кандидат за работа

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Охранителна фирма Дорс-55 гр,София е напълно измамническа,Пазете се от управителката на фирмата Мария Йорданова Георгиева която пред всеки се представя с различни имена,Същата Мария Йорданова Георгиева иска предварително от всеки кандидат за охранител от 150 лв, на горе пари за униформенно облекло като при първата заплата същите пари ще ни бъдат върнати,Много пари хвърлихме за документи които са нужни за постъпване за работа и парите които дадахме предварително за униформенното облекло ,Тази управителка започна да ни лъже всеки ден че започваме работа от другият понеделник,Много понеделници минаха от нейните обещания че започваме работа,Никой кандидат за работа не започна работа в тази охранителна фирма /Ако се каже че е охранителна фирма /и никой не взе някакви парцаливи униформени дрехи от тях,Мария Георгиева ни лъжеше за някакви обекти които на практика не съществуваха никаде,Всеки ден звъняхме за да разберем от кога ще започнем работа ,Телефоните на тази фирма започнаха да не се обаждат повече,Разбрахме ние ужилените от тази фирма Дорс-55 че офиса който се намира в София на ул Хан Крум №14б е запечатен от Столичното 5 РПУ на МВР,Екипа на охранителната фирма Дорс-55 е била привикана на разпит в Национална Следствена Служба на Г,М,Димитров-София,В момента очакваме същите господа от Дорс-55 да бъдат съдени за измама и ние потърпещите да си получим парите,

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?