Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

БГ Маркетинг 2010 https://www.google.com/maps/api/staticmap?key=AIzaSyDTo5pSNCbE0DW8tvZj8hGdttXLKd2WO4M&size=255x160&zoom=13¢er=Пловдив,ул, "Бетовен" 1&markers=Пловдив,ул, "Бетовен" 1

БГ Маркетинг 2010

Напишете мнение
5 3 0
3 точки от 22 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-10 от общо 22


шубе го/я е и не казва!

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Последната коментираща госпожа/ца твърде леко сипе хвалебствия относно фирмата, та реших да внеса малко яснота.

Заплащането във фирмата може и да сравнително ок на първо четене. Тук обаче следва голямото НО - всъщност повече от 1:
Първо, макар и добра (не че е чак толкова добра сумата от 600, с всички условности) идва с голяма уловка - фирмата ВИНАГИ осигурява новите служители на минимална работна заплата. Не че на младите хора много им дреме, ама все пак е добре да се има предвид, защото все пак от осигуровките зависят немалко неща. Тук е добре да спомена, че има хора на които се плащат пълни осигуровки - всички стари служители + тези, които просто знаят как да мрънкат на правилните хора получават привилегията да взимат пълна осигуровка. За останалите има вариант да се осигуряват на взиманата сума, обаче тези пари идват директно от тяхната заплата. Е не е ли абсурдно?
Второ, колкото и пари да взимаш на хартия, в тази фирма просто никога не може да си сигурен дали ще ги получиш. Има някакви неясни уговорки, че в началото и в края на месеца в ден сряда се получават едни пари, ама колко и дали наистина ще се получат, НИКОЙ не може да ви гарантира.
Трето, като всяка уж модерна фирма, и тази си има бонусна система. Ура ... ама не. Бонусите се изплащат само и единствено когато фирмата е в мнооооооого добро положение. На хората в кол центровете им дължат толкова много, че просто не ми се говори. Жалко е, че всичко е нерегулирано и го няма подписано, за да могат хората да си потърсят правата.
Трето, случи ли ти се да отсъстваш по време на раздаването на пари в сряда, просто забрави да си ги получиш когато се върнеш (освен ако не е пак ден сряда - ден на повсеместно раздаване на пари). Просто заделените пари потъват някъде! Представете си, че боледувате и не сте на работа. Ако ви трябват парите, хващате се и отивате на място, щото после няма. Разбира се, това значи пак да имате информация, че ще се дават пари в деня. Абе луда работа ...
Четвърто, вдигането на парите често е мираж. Преди време имаше повишения на заплатата веднъж годишно, дори и 50 - пак нещо. Сега хората го карат на лични договорки - ако мрънкаш на правилните хора, може и да вземеш нещо, което често се оказва за сметка на възможността на друг служител. Освен това се е стигало до сценариите, където служител иска да напусне и те му вдигат заплатата. В един момент се оказва, че това е най-сигурен начин да се случи.
Пето, ако си служител и решиш да напуснеш, не се и надявай да си получиш дължимите пари в кратък срок. На някои хора ги бавят с месеци, макар и да им плащат всичко. Представете си обаче тези пари да ти трябват, а фирмата по документи не ти ги дължи - колко приятно...

Толкова по темата за парите.

Искам да коментирам и как стоят нещата със сигурността. Имаше период в тази фирма, когато не знаеш дали отивайки на работа няма да те привикат при шефа, за да ти кажат, че няма да работиш там повече. Буквално - имаше хора, които минаваха обучение, наскоро започнали, и ги минаха по тази процедура. Какво ти гледане на задължения и гафене. Фирмата беше раздута като балон, който по едно време просто се спука - кадърните хора си хванаха чукалата, заменимите и не толкова полезни ги врътнаха по някакви съкратени процедури, и останаха само старшите служители и държанките. Филма обаче не свърши - някои хора се осъзнаха, че не може в тая фирма да се шири произвол, и видиш ли шефчетата решиха да се правят на админи от Биг Брадър и почнаха да гледат на камерите кой си говори с колеги и кой си гледа телефона. Имаше привикани хора, които уж не си вършеха работата. Каква ти сигурност, щом бе необходимо повече от половината хора на фирмата да си тръгнат или да бъдат освободени.

Възможностите за развитие са напълно нулеви, независимо колко се напъва човек. След извоюването на пълна осигуровка върху заплатата и някава сигурност, че ако се наложи ще уволнят друг вместо теб, няма начин да се развива човек. Работата е винаги една и съща, освен ако не те накарат да вземеш длъжността на някой друг, който е напуснал. Очевидно за кол центъра няма как да стане, но в другите отдели се случва. Не само ще останете незабелязани, но и награда за усърдие няма да получите. То не може да получите уж договрените придобивки, пък какво остава за издигане и въобще някакво развитие. Такова получават само хората, които са държанки на фирмата и на ръководството.

Уважението на мениджърския екип липсва. Човек никога не знае какво точно ще му стоварят на глвата всеки един момент. Имаше случаи, в които хора се водеха по документи в неплатена отпуска за месец и повече, макар да си идваха на работа. Разбира се това беше направено без никакво знание от страна на служителите. Въобще не бих се впечатлил шефа да ми държи вратата на асансьора, когато е готов да направи някаква такава простотия.

Въобще, тази фирма е на доизживяване и на довършване на далаверите в нея. Аз не мога да си обясня как в продължение на месеци заявките за услуги ще се преизпълняват, а пари за хората няма, други се уволняват и се правят някакви простотии, каквито описах по-горе. Къде потъват парите???

Всички стари служители си натискат местата и чакат до последно, защото така ги устройва - лежат си на индивидуални договорки или пък просто вече са загубили толкова време в тая фирма, че в друга по-смислена видиш ли няма да взимат.

Съвета ми към всички, които тепърва се сблъскат с тази фирма е: не влизайте там, освен ако наистина не можете да си намерите работа другаде, а парите много ви трябват. Това е място без особен потенциал.


настоящ служител

34 точки

виж подробна оценка
Заплащане
4
Уважение
4
Привилегии
3
Фирмена сигурност
3
Натоварване
3
Потенциал
2
Местоположение
5
Колеги
5
Работна среда
5

Работих във фирмата година и половина, за този период плюсовете, които БГ Маркетинг 2010 ми донесе са ,смея смело да заявя, двойно повече от минусите.
Заплащане - За град с размерите на Пловдив и ограничените работни места, които се предлагат тук - смея да твърдя, че заплащането въобще не е зле. Заплащането варира в зависимост от отдела, в който работиш, но е съобразено и с натовареността на работата и смените, които човек взима. Има два варианта или попадаш в Call center-a където за разлика от други подобни в града под нощна смяна се разбира смяната до 22 или в най-лошия случай 23 вечерта, или си със стандартно работно време от 9-18. При всички положения опитът ми по интервюта показва, че фирмата е напълно конкурентно способна от гледна точка на предлагането заплащане - единственият минус е, че понякога вместо заплатата може да бъде разкъсана на три - т.е да получиш аванс в началото на месеца и след това в последните две седмици остатъка. Което в последните няколко месеца не се случва толкова често.
Уважение - Чета в другите ревюта, че нямало уважение, ако не си от "богоизбраните". Ами, да, ама НЕ! За периода, в който работих тук към мен никой не се е отнасял с неуважение. Всички винаги са били любезни, зачитали са мнението ми, когато се е изисквало да го дам, имала съм възможност да разговарям очи в очи с хора от всяко едно ниво в йерархията и никога към моята личност не е било проявено непрофесионално отношение. Да, шефът не ми е честитил рождения ден, но пък за сметка на това ще задържи вратата на асансьора, ако види, че тичаш към нея.
Привилегии - За мен най-голямата привилегия, която човек може да получи на работното си място е - свободата да планира времето си. Тук не само ще може да си вземете отпуска с 1 седмица предизвестие през лятото, но и ще може да разполагате с времето си. От вас не се изисква да оставате извънредно след работа, никой няма да ви се обади от днес за утре, че има промяна в графика ви и винаги когато ви се наложи да почивате извънредно, желанието ви ще бъде удовлетворено (стига причината да е уважителна).
Фирмена сигурност - Освен ако не прекрачите границите на офис етикета, не изпълнявате задълженията си, шансовете да бъдете уволнени са минимални.
Натоварване - Много зависи от от позицията, която заемате. В зависимост от сезона call center-овете са постоянно на телефона, а на останалите служители се поставят различни задачи, които трябва да бъдат изпълнени в срок.
Потенциал - Възможност за развитие има, но няма да бъде предоставена на всеки един служител. Не може всеки да е мениджър на отдел, но въпреки това, ако покажете потенциал и желание - няма да останат незабелязани.
Местоположение - Офисът се намира в центъра на града, ще бъдете заобиколени от хубава храна, кафе и угодийки, а и ще може да стигате лесно до работа с автобус или пеша.
Колеги - Тук работещите са на възраст 19 - 30 и малко години - тоест шансовете да се впишете в колектива са огромни. Тук намерих най-позитивните и уникални колеги, за които дори не съм си и мечтала. Не просто ще ви е забавно и приятно да работите с тези хора, но съм убедена, че може да завържете и приятелства (поне при мен беше така). За мен хората, с които работех станаха и хора, с които мога да прекарвам свободното си време - безброй много са моментите в офиса и извън него, които тези хора направиха неповторими.
Работна среда - Мисля, че колегите определят работната среда - така, че може просто да прочетете 1 ред по-нагоре и ще разберете, защо давам 5 звездички и тук.


бивш служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Ще коментирам по всяка от категориите, поставени за оценяване и ще се постарая да обоснова оценката си, разбира се, според собствените си възгледи.

Заплащане- сложих -5 - на първо четене парите са добри, спрямо естеството на работата, което в повечето случаи е постоянно повтаряне на едно и също нещо до механизиране на процеса и елиминиране на почти всякаква мисловна дейност.... доста бързо това спира да има значение, тъй като тези пари не се плащат. В един момент, какво значение има, че ти "взимаш хубави пари" като една месечна заплата ти я дават...разсрочено... в рамките на около 2 месеца. По-лошото е, че до последно не се знае тази седмица ще има ли пари, няма ли да има, колко ще са, за всички ли ще има (последното да се чете като- за хората, които по една или друга причина в този ден не са на работа, е по-вероятно да няма пари)

Уважение- тук не става въпрос за отношението от колегите, които са на същото "ниво". Управляващите фирмата не поздравяват, държат се надменно, подават информация към институциите, че хора са в неплатен отпуск за поне месец, без тяхно знание (същите тези хора са на работа, уж им се плаща, но за заплащането вече обясних). "На много малко хора в тази фирма държим толкова, че да се опитаме да ги задържаме" е само една от класическите реплики. Мисля че ви става ясно....
За жалост, мениджърите рязко преминават границата между лични и професионални отношения, но и това е обяснимо, тъй като никой от тях няма мениджърско образование или предишен опит. Фирмата не помага- обучения не се търсят, планират или осъществяват.

Привилегии- няма! Осигуровки на минимална заплата, освен, ако не сте се "доказали"= близък сте на някое "доверено лице" или някакси имате нерви да работите там продължително време, въпреки условията. Социалните придобивки са тема-табу. Единствено, може да си позволите да си вземете половин почивен ден, но не е желателно и често трябва да давате отчет защо ви трябва този половин ден.

Фирмена сигурност- точно никаква. Само няколко месеца са необходими да се ориентирате в обстановката- доходът на фирмата е по-скоро сезонен, правят се (често необмислени и недалновидни) промени почти всеки ден, принципът "проба-грешка" е ключов. Откакто осъзнаха, че са наели твърде много хора, спрямо реалния обем работа и приходи, започнаха и да уволняват. В един момент нещата стояха по такъв начин, че вече не можеха да решат кого да уволнят, защото разполагаха с "доверени лица" и хора, чието предизвестие за напускане към момента тече.

Натоварване- пояснявам, не става въпрос за сложност на работата, в повечето отдели тя е механична и не изисква твърде много мисъл и креативност (дори уеб дизайнерите и content writer-ите работят по почти идентични шаблони). Психическото натоварване, от друга страна може да бъде съсипващо- не се плаща, "доверени лица" се месят в проекти и отдели, които съвсем не са им отговорност, ФИРМЕНИ отношения и пробеми се решават с крясъци и сълзи с повод, или без.
Да, мениджърите също са хора, но никой от работещите не прави чак такива грешки (основно поради естеството на работата), които да предполагат всеки ден да се разиграват гръцки трагедии. За отворен диалог, който води до резултати не може да стаава дума, дори и мениджърите да имат желание- управляващите ги попарват с гореща вода (освен ако не лобира някое от "доверените лица" или не се проронят сълзи)

Потенциал- Хората, които имат реална полза от практическия си опит, са тези в контактните центрове. За всички останали, опитът тук служи по-скоро като доказателство за здрави нерви, постоянство и сполучлив живот в офис среда и се изисква голяма доза въображение и убедителност, когато стане дума за настоящата ви работа на някое интервю с потенциален работодател.

Местоположението е повече от добро, но това е единственото нещо, което е отговорност на фирмата, с което са се справили успешно.

Колегите идват ентусиазирани и позитивни, тръгват си "сдъвкани и изплюти", огорчени и обидени. Прочетох в предишни коментари, че колективът е бил причина да се удължава агонията- така е, само заради тези хора си струва, но и това е до време.


Оценката за работната среда, смятам, е обоснована от всичко, споменато по-горе.


кандидат за работа

-45 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
-5
Колеги
-5
Работна среда
-5

Тази фирма си е сменила името.Вече се казва Рокет Онлайн ЕООД.Внимавайте.


бивш служител

-25 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
5
Колеги
5
Работна среда
-5

Коментара е излишен... лошо управление, некомпетентни във почти всяко отношение (освен в лъжите), лошо отношение, никога не изслушват хората, никога не се чувстваш полезен... Наемат те да вършиш нещо за което не те слушат, накрая наемат фрилансери които го вършат същото за което теб са те наели и не са те послушали. Управителя на фирмата се опитва всячески да изкара фирмата на повърхността и в същото време собственика се стреми да е закопае.
Много интриги между колегите в които ми беше последната причина да остана но от злоба всички се дистанцираха един от друг. Никаква сигурност и бъдеще дори и за по-старите служители и мениджъри.


бивш служител

-12 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
1
Потенциал
-4
Местоположение
4
Колеги
5
Работна среда
2

Работната среда беше добра, хората които работят там бяха доста мили и търпеливи. Работата не беше натоварваща или напрягаща. Атмосферата беше спокойна.
Заплащането... с една дума ЗЛЕ и като казвам зле имам предвид: постоянно забавяне на заплатите 2 или повече месеца. Никакво зачитане на минимални човешки права или нужди, имахме кафе машина в офиса, но нямахме кафе, същото се отнасяше и за тоалетната.
От доста време не работя вече в тази фирма и все още не съм си получила парите (колкото минимална пенсия).
За това моят съвет е по-добре избягвайте тази фирма, както казваха тя вреди на вашето здрави и качество на живот.
Надявам се че бях полезна.


бивш служител

15 точки

виж подробна оценка
Заплащане
2
Уважение
-3
Привилегии
-3
Фирмена сигурност
2
Натоварване
4
Потенциал
1
Местоположение
5
Колеги
4
Работна среда
3

Като работила в тази фирма, бих искала да споделя мнението си, за да помогна на тези, които тепърва обмислят да кандидатстват там. Ще разгледам основните критерии, които се оценяват тук, а също и допълнителни неша, които може да се сетя.
Първо малко за фирмата и нейната структура. Това е английска фирма за извършване на различни услуги свързани с дома - основно хамалска дейност и почистване по домовете. Реално тази фирма в България е маркетинг отдела, който се занимава с това да се правят огромно количество сайтове, които да излезнат да възможно най-добро място в Гугъл и по този начин да се привлекат клиенти. Има няколко отдела създадени в тази връзка - кол център, който приема заявките; отдел с дизайнерите, които "създават" сайтовете (реално те са абсолютно идентични, просто трябва да се слагат различни надписи и текстове); отдел с хора, които правят регистрации на тези сайтове в различни сайтове с директории (от типа на Yellow Pages) и SEO отдела. Работата в кол центровете е на смени поради часовата разлика с Англия, късната смяна е до 10 часа. Иначе работата е от 9 до 18 часа. Това, което е голям плюс е, че винаги може да си изтеглите почивката в определен час, в случай, че имате някаква работа. Потвърждавам и това, което беше написано по-долу, отпуската можете да си я пуснете и същия ден направо. Нямат грешка в това отношение. Момичето, което е офис мениджър и отговаря за неща като отпуски, болнични и каквато и да е документация свързана с работата Ви там, е един от малкото хора, които си вършат работата както трябва. Винаги е усмихната и приятелски настроена и ще ви помогне с каквото може. В пълна контрадикция с нея, HR отдела въобще не знаят къде се намират и какво правят. На такава малка фирма има две момичета, които се занимават с това да подбират персонал, като едната е асистентка на другата, реално не съм я виждала да прави друго освен да се усмихва. Не говори добре български.

Относно критериите:

Заплащане - Преди стартовата заплата беше 600 лв., което за страната е добра начална заплата. Ако се справяш добре ти се вдига на 650 лв., като в интерес на истината трябва да се отбележи, че понякога се вдига и преди 6-тия месец. Тук има голямо разделение във фирмата, тъй като хора, които са от много време там взимат по 1000 лв. и са осигурявани на тези пари, а тези, които са нови взимат 600 лв. и са осигурявани на минимална работна заплата, което не е редно. Все пак осигуровките засягат неща като болнични и майчинство. Истина е и че заплатите РЕДОВНО се бавят и то понякога с по 2-3 седмици, но винаги си плащат до стотинка. Бонуси има, но са относително рядко и не са сигурни.

Уважение и привилегии - отново голямо разделение, има хора, с които се говори, но те са малко, останалите са абсолютно заменими. Както беше написано по-долу: "Има си хора, които шефовете познават и такива, които дори не искат да познават. Вие ще сте от вторите." Това е абсолютно вярно. Но ако сте умни няма и да искате да се запознавате с тях, тази фирмичка не е за да се заседявате, ще обясня какво имам предвид по-надолу. Иначе относно привилегии, работейки в тази компания няма да имате абсолютно никакви отстъпки в някакви близки места за хранене или нещо такова.

Фирмена сигурност - Там не се уволняват хора, защото са сгафили. Ако успеете да свикнете с монотонната работа и сте коректни и не правите проблеми, в общи линии няма от какво да се притеснявате.

Натоварване - Никакво. Буквално. Освен ако не сте в кол центъра. В другите отдели просто трябва да вършите еднотипна, монотонна и затъпяваща работа. Което е натоварващо също по свой собствен начин, но има хора, на които не им прави проблем.

Потенциал - Никакъв. Там не се работи на някакво професионално ниво. "Дизайнерите" правят абсолютно едни и същи сайтове с минимални изменения, в "SEO" отдела шефа е абсолютно некомпетентен и нищо не разбира, прилагат се отдавна неизползвани методи, за да се вдигнат резултатите на сайтовете, което така или иначе не се случва, много често хора отиват да го питат за нещо и накрая сами му дават някакъв отговор на въпроса си под формата на предположение, за да има какво да им отговори и да се приключи разговора. Пълна трагедия. В отдела за регистриране на сайтовете, положението е по-стегнато, момчето, което отговаря за хората там е по-сериозно и не търпи особено лиготии, а и е по-наясно с нещата, в резултат на което има по-висок авторитет сред хората там.

Местоположение - мястото е едно от най-добрите в целия град. Намира се съвсем близо до пл. Съединение, т.е. ако си ползвате колата само, за да ходите на работа, направо я продавайте ;) Реално в който и квартал да живеете ще можете да ходите на работа с градския транспорт, което си е сериозно намаляване на разходите. Друга положителна страна е, че в обедната почивка можете да си свършите доста работа, защото реално се намирате в центъра или просто можете да се разходите по главната в обедната почивка.

Колеги - Хората, които работят там са основно на възраст между 20-30 год., т.е. съвсем млади хора. Всичките ви колеги ще са приятелски настроени, а и тъй като не се работи чак толкова много, това е предпоставка да има време за доста весели моменти :) Има различни групички естествено с различни интереси, но стига и Вие да сте приятелски настроени, ще намерите своето място и хора, с които денят ще минава по-леко. :)

Работна среда - Силно непрофесионална. Весела и приятна в общи линии.

В заключение, ако току-що сте завършили, студент сте, искате да се преквалифицирате (и имате добър английски) или сте майка с дете, тази работа би била много подходяща за вас. Там не се иска кой знае какъв опит, защото работата не е особено сложна и времето, което сте там ще ви послужи добре, за да имате добро CV и да си намерите по-добра работа след известно време.


-9 точки

виж подробна оценка
Заплащане
1
Уважение
-3
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
1
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
3
Колеги
2
Работна среда
2

Пиша мнение за фирмата единствено за да помогна на кандидатите да решат дали да започнат работа там. Ако сте млад човек, който току-що е завършил образованието си, и си търсите нещо, което да ви носи приличен доход, тази фирма е добро начало. Атмосферата е повече от приятелска, което на моменти може и да е проблем, по-нататък ще обясня какво имам предвид. Отпуска ти дават от днес за утре, което също не е никак зле. В началото дори може да сте възхитени къде сте попаднали. С течение на времето, както е при всяка работа, започвате да виждате разни неща, които може да ви се сторят не много приятни, но само ако искате да ги видите. Доста хора там си затварят очите. Ако търсите само приличен доход, приятелска атмосфера и да нямате проблем при вземане на отпуска, сте попаднали на правилното място.
Ако обаче сте от онези по-амбициозните хора, които искат да се издигат, не сте попаднали където трябва. Няма обучения за повишаване на квалификацията и си има една група от хора, които са си разпределили горните позиции и оттам нямат мърдане дори и да сгафят сериозно. Има си хора, които шефовете познават и такива, които дори не искат да познават. Вие ще сте от вторите. Постоянно се набира персонал за всички длъжности, което значи, че всеки отделен човек е лесно заменим, затова и няма проблем да си вземете отпуска, когато си искате. Не са опрели до вас, има кой да ви свърши работата. Относно приятелската атмосфера – леко разпуснато положение, спокойно може да се скатавате. Не ми се говори за професионализъм, защото такъв липсва. Ако искате да изкачвате йерархия в сериозна фирма с установени стандарти на работа, тук това няма как да стане. Главната причина поради която се напуска е защото ти писва да вършиш една и съща монотонна дейност като знаеш, че не отиваш на никъде. Преценете си сами кое ви устройва за момента.


кандидат за работа

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Аз съм човека, който написа коментара за 50-те безплатни статии малко по-долу и бях оплюван. И да, знам, че като сложиш текст в "" ти излиза дали ти е постната някъде статията. Да, не е постната никаде (засега).
Относно долния коментар от 11.11.2015, мога да кажа, че 1$ за 500 думи ако предложиш във freelance.com, ще ти се смеят и ден и нощ. Последния проект, по който работя, е за БГ сайт, в който се пише на английски и ми даваха по 5$ на статия до 600 думи. За англичанин съм писал за 10$ на час. Да точно така - 10 долара на час, да - англичанин. И вие сега ще ми обяснявате, че не мога да пиша и че не съм достатъчно добър, за да ви стана freenacer. И да, 6 лева за 600 думи са малко. Поне 1.20лв на 100 думи е минимумът. Лека вечер!


-5 точки

виж подробна оценка
Заплащане
1
Уважение
-3
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
-5
Местоположение
5
Колеги
1
Работна среда
1

чета тука коментарите на някакъв служител на фирмата, който я защитава и ми идва да му кажа да си мълчи, че още повече се забатачва положението. хората са се разочаровали вече, кометарите са написани, а и случаят не е единичен. това с учтивия имейл, просто няма да го коментирам, хората са ви разкрили. hr отдела има още много, ама много да учи. явно я карат на метода проба/грешка. работил съм там за кратко преди време, когато имаше проблем с закъснение на заплатите. чувам, че сега е по-добре положението. иначе в тая фирма се работи някаква работа за някакви пари, не се влага много мисъл, въвеждаш разни данни, копи-пейст, гугал сърч. писачите на статии вършат най-сложната дейност май. ок е, ако ти трябва месечен доход, не е ок, ако искаш да се издигаш.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?