Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

ИВ МИ ТРАНС ЕООД /img/frontend/nomap.png"

ИВ МИ ТРАНС ЕООД

Напишете мнение
5 3 0
3 точки от 1 мнение
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-1 от общо 1


бивш служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

На 18.04.2012 г. започнах работа във ИВ МИ ТРАНС ЕООД , на длъжност "Технически Сътрудник". Управителката на фирмата г-жа Цветанка Лазарова от село Белащица, след многобройни позвънявания и настоявания по телефона да започна работа при нея, в тяхната фирма, аз приех. След лично проведен разговор и лична договорка, че ще ми бъдат осигурени 800 лева заплата. осигуровки на 600 лева и служебен телефон (скойто се върши работата на фирмата), аз започнах работа. След известно време (една седмица) ми направи впечатление публикуван отзив в сайта СПЕДИТОР.НЕТ където съответната фирма ИВ МИ ТРАНС ЕООД ,синът и Иван Лазаров и госпожа Лазарова, бяха описани като некоректни хора, некоректна фирма. Техните бизнес партньори бяха написали много негативни примери, като основното беше че не ЗАПЛАЩАТ своите задължения към тях, изключват телефоните и се крият като мишки. Ползват се с изключително пренебрежение от страна на останалите транспортни фирми в Пловдив. За този един месец ми направи впечатление че всеки ден се уволняваха и се назначаваха нови шофьори за тяхните камиони. Направи ми впечатление, че нямам достъп до служебния е-мейл, като такъв ми се осигуряваше след разговор със г-жа Лазарова (основно работата на спедитора се осъществява чрез електронна поща, скайп, телефон и специализирани сайтове за спедиция и транспорт). Преди около една седмица г-жа Лазарова ми съобщи че не желае повече да работи с мен, без да ми посочни основателна причина за това. Съответно от 30.05. ме освободи от работа, по непонятни причини. Разбрахме се че ще ми бъде заплатено оговореното месечно вънаграждение от 800 лева от 1-10 този месец. На 7.06.2012 година г-жа Лазарова ми се обади да отида да си взема парите. Изненадах се когато получих от нея 450 лева, като ми заяви че ми са удържани осигуровките и служебния телефон.
ФИРМА: ИВ МИ ТРАНС ООД СА ИЗКЛЮЧИТЕЛНО НЕКОРЕКТНИ СПРЯМО СВОИТЕ РАБОТНИЦИ И СВОИТЕ ПАРТНЬОРИ. НЕ ПРИЕМАЙТЕ РАБОТА ОТ ТЯХ, СЪВЕТА МИ И КЪМ ПАРТНЬОРИТЕ ИМ Е ДА ПРЕУСТАНОВЯТ СВОИТЕ ЗАИМООТНОШЕНИЯ С ТЯХ, ПОНЕЖЕ ФИРМАТА НЯМА НИКАКВИ СРЕДСТВА ДА СЕ РАЗПЛАЩА, КАКТО И КОПЕТЕНЦИЯ ЗА РАБОТА В ТАЗИ СФЕРА.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?