Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

МЕРК БЪЛГАРИЯ ЕАД /img/frontend/nomap.png"

МЕРК БЪЛГАРИЯ ЕАД

Напишете мнение
5 1 0
1 точка от 2 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-2 от общо 2


бивш служител

-16 точки

виж подробна оценка
Заплащане
1
Уважение
-5
Привилегии
-1
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
5
Колеги
4
Работна среда
-5

Най-лошото място, на което съм работила през живота си. Липса на морал, професионализъм, организация, ценности, принципи. Съкращават се хора на килограм, не можеш да бъдеш сигурен в утрешния ден, а на тяхно място се наемат познати и приятели, естествено, на тройна заплата. Изгониха изпълнителния директор Штефан Шлосарик заради финансови злоупотреби (това е публична тайна в бранша) и в момента фирмата се оглавява от Ана Цакова - една изключително нерешителна, подмолна, лицемерна хитруша, която докато ти се усмихва, ти забива ножа в гърба. Съветвам никой да не припарва до тази фирма, която през 2009, когато започнах, беше едно наистина добро работно място, от което отдавна няма и помен. След 2012-2013 година нещата рухнаха. През ден се сменя организационната структура на компанията, не знаеш утре кой ще ти бъде шеф и дали ще си на работа. Абсолютна каша. Премахнаха всички социални придобивки, които преди предлагаха. Нивата на бонусите са минимални за бранша, а преди се взимаха по 3 заплати годишно, сега едва и една ти дават - винаги намират какво да си изсмукат от пръстите, че не си направил и постигнал като цел, за да не ти дадат пълната сума. Българският клон на най-старата фармацевтична компания в света е на дъното в момента. Моите лични подозрения са, че скоро ще го закрият. Не си губете времето в тази фирма. Ще съжалявате горчиво.


бивш служител

-25 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
3
Колеги
1
Работна среда
1

И така ето го и първото мнение за фирма Мерк България тук.
Като бивш служител на фирмата не препоръчвам на никой нормален човек, самоуважаващ се и способен да работи тук.
Мерк изгониха много от хората си, включително и мен с лошото си отношение. Заплащането е смешно за натоварването и напрежението, на което почти всеки служител е подложен. Много позиции са редуцирани и сега всеки колега там работи там на около 3 позиции.
Нека ви споделя и две думи и за "висшия" пилотаж на фирмата - ръководството й. Мерк се ръководи от свръхамбициозен словак,та чак смахнат, за който ние служителите сме роби - роби на Мерк.
Търговската директорка не става за нищо горката - въздух под налягане. Няма собствено мнение и позиции.
С лошото си отношение и заплащане и този мениджмънт на местно ниво Мерк няма да стигнат далече.
Аз се отървах. Надявам се да съм предпазил някой наивник, залитнал по лъскавата фасада на Мерк.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?