Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Варнапак ЕООД https://www.google.com/maps/api/staticmap?key=AIzaSyDTo5pSNCbE0DW8tvZj8hGdttXLKd2WO4M&size=255x160&zoom=13¢er=Варна,ул. Девня&markers=Варна,ул. Девня

Варнапак ЕООД

Напишете мнение
5 2 0
2 точки от 39 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 21-30 от общо 39


бивш служител

21 точки

виж подробна оценка
Заплащане
2
Уважение
3
Привилегии
4
Фирмена сигурност
4
Натоварване
-3
Потенциал
3
Местоположение
-2
Колеги
5
Работна среда
5

Нека и аз си изпиша мнението като бивш служител.
Ми, идеална фирма няма. Вие гледате от гледната точка на служители - Василев на работодател. Вие искате от Василев да ви плаща, той иска от вас да работите. Важно накрая е кой обезпечава по - добре семейството си. В случая - той! Значи той е печелившия!
Василев бил ужасен Мениджър.....ужасен или не, факт е че менажира фирмата около 20 години. И то успешно!!! Фирмата работи, наложила се е на пазара, хората купуват продуктите и благодаение на това, вие сте си получавали заплатите.
Ако вие се смятате за по - кадърни от Василев, ми давайте - напуснете ужасната фирма, намерете си по - добре платена работа, или пък си основете собствена фирма..... Успех!!!
Основете ли своя фирма, ще имате достатъчно отговорности и задължения, и няма да имате време да пишете негативи по бившите си работодатели във форумите.
Аз съм доволна от работата си във Варнапак/Сакмаркет. Напуснала съм по лични причини, независещи от работодателя.
Пожелавам Успех на фирмата и не изключвам възможността един ден пак да работя там!


шубе го/я е и не казва!

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Имам познат, който започна преди няколко години. Наблюденията ми са съвсем косвени, но изводите ми са, че от финансова гледна точка и от страна на привилегии фирмата е доста добре. Въпросният човек дори израстна в йерархията скоро. Както и да е, това само е моето мнение като страничен наблюдател.


настоящ служител

36 точки

виж подробна оценка
Заплащане
4
Уважение
4
Привилегии
3
Фирмена сигурност
5
Натоварване
4
Потенциал
5
Местоположение
2
Колеги
5
Работна среда
4

Абе ееееейййй Вие да не сте от конкуренцията бе? Не мога да проумея, че може да имам такива колеги!!! Било то и бивши ,ааа?
Трябвало е да Ви изгонят по-рано!!!
Завиждайте колкото искате!


бивш служител

-30 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-3
Уважение
-5
Привилегии
-4
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
-1
Колеги
3
Работна среда
-5

Потвърждавам напълно истинността на написаното от „анонимен настоящ служител“ на 14.05.2016год., но той дори не е изложил всичко. Докато работех във фирмата - Началник цех или организатор производство се сменяха на всеки 2 месеца.
За този работодател не само аз, а едва ли някой, който работи и е работил в негова фирма би казал нещо хубаво. Работещите казват истината, но след като не работят във фирмата и не са зависими от него. Защо ли в тези фирми има постоянно текучество и постоянни обяви от тях в jobs.bg !!???
По отношение на написаното за мен - бившия началник КАТ Варна-В. Борисов, „господин анонимен”, много си „умен и смел”! Критикуваш и хвалиш смело, храбро и безапелационно, като още по умело се криеш зад анонимност. Перфектно! Браво!
Всичко е „точно, както си го описал” с малки корекции.
„Случайно“ имам копие от заповедта и тя не е подписана „лично от министъра на вътрешните работи Цветан Цветанов.”
Информацията изнесена от някои от медиите, която ти „господин анонимен” изби-рателно си подбрал със съдебни актове на Районен съд Варна - оправдателна присъда по НОХД и решение по ВНОХД на Окръжен съд Варна, което я потвърждава е доказано невярна. Ако желаеш, направи си труда и провери, сайтовете на съда са публични, достъпни и сам ще се увериш, както и всеки който се интересува от въпроса.

Благодаря също за квалификацията „този крадец Валери Борисов”, както и за: „……но се чудя като открадне нещо и от там ще го уволнят ли така гръмко (със статии по вестниците) и кога. ”. За твое съжаление уволнението не успя, напуснах. Добре е написано, но едва ли е много умно.
Може би ще се замислиш защо? Обяснявам:
Ще припомня, че съобразно Наказателния кодекс на РБ. Раздел VII Обида и клевета и разглеждано от позицията на съдебни актове на ВРС и ВОС, деянието ти е съставомерно по чл.148 от НК, а именно:
Чл. 148. (1) (Изм. - ДВ, бр. 28 от 1982 г., бр. 10 от 1993 г., бр. 21 от 2000 г.) За обида:
1. нанесена публично;
2. разпространена чрез печатно произведение или по друг начин;
наказанието е глоба от три хиляди до десет хиляди лева и обществено порицание.
(2) (Изм. - ДВ, бр. 28 от 1982 г., бр. 21 от 2000 г.) За клевета, извършена при условията на предходната алинея, както и за клевета, от която са настъпили тежки последици, наказанието е глоба от пет хиляди лева до петнадесет хиляди лева и обществено порицание.

Навярно си мислиш, че няма как да те открия. И тук си „прав“, макар че вече знам от сигурни източници, а и стила на изразяването издава автора си, както и всички служители и работници, които са чели писанието ти и ме уведомиха за него, изобщо не се усъмниха в самоличността ти и те наричат с името В….. А за установяването ти, пак пропускаш малки подробности.
1. Знаеш къде съм работил и че са ми известни способи и начини за оперативно -издирвателна дейност, пък имам и позиции;
2. Няма да те издирвам и установявам аз ;
3. IP адрес се проследява и установява, защото винаги оставят незаличими следи в кибер пространството ;
4. Оперативната информацията ще се легализира, след издаване на съдебно разпо-реждане, защото администраторите на сайта ще бъдат задължени да предоставят исканата информация на съда.
За да се осъществят тези събития, те уведомяват че ще подам искова молба и образувам съдебно дело.
До скоро „господин анонимен” или В……….. ще се видим в съда!

Поздрави: Валери Борисов


настоящ служител

35 точки

виж подробна оценка
Заплащане
5
Уважение
3
Привилегии
3
Фирмена сигурност
3
Натоварване
3
Потенциал
5
Местоположение
3
Колеги
5
Работна среда
5

Бившият началник на КАТ във Варна Валери Борисов е бил уволнен заради злоупотреба със служебно положение, съобщиха от пресцентъра на МВР.

Заповедта за освобождаването е подписана лично от министъра на вътрешните работи Цветан Цветанов.

По информация на БГНЕС Валери Борисов зареждал гориво в личния си автомобил със служебна карта на МВР. Освен това се разхождал до къщата си в село Климентово със служебното „Порше” на КАТ в почивни дни. Следствието разполага с видеозапис на провинението.

Един от малкото недоволни във Варнапак е същият този крадец Валери Борисов, който работи нещо средно между шофьор, поддръжка и организатор производство във Варнапак, но се чудя като открадне нещо и от там ще го уволят ли така гръмко / със статии по вестниците/ и кога.


настоящ служител

34 точки

виж подробна оценка
Заплащане
5
Уважение
3
Привилегии
1
Фирмена сигурност
5
Натоварване
3
Потенциал
5
Местоположение
2
Колеги
5
Работна среда
5

Хвърлям по едно око на коментарите за Варнапак. Ясно е, че доволен човек трудо ще пише, защото ние си запълваме времето с по-приятни неща, а не със злобни и завистливи коментари.
Работя от някъде 4 години и половина. Имах договор, който изтече. След това подписах втори, остава ми около година от него. Бих искал да се разберем със шефа и да подпиша трети. Аз лично нямам тези средства за да си платя сам. На мен обученията са ми полезни и необходими.
Относно платения отпуск, и в други големи фирми в града почиват фиксирано.
Оставането след работа не е практика. Да налага се, но и на мен ми се налага да ида на зъболекар или да си тръгна по-рано за родния ми град и го правя, само предупреждавам и примерно в 3 часа съм си тръгнал.
Отделих много време, но гарантирам, че недоволните ще пишат след 2 месеца за следващата фирма, в която работят.

Радвам се, чеми имат доверие и залагат толкова пари и време в мен. Сигурно ще има такива, които ще ме нападнат с коментари, но това е моето мнение. На мен ви харесва. харесват ми договорите, чувствам се сигурен, коректно заплащане. колегите са чудесни, работата не е монотонна.


настоящ служител

-34 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
-1
Колеги
1
Работна среда
-4

Всички кандидати за работа във фирми ВАРНАПАК ВАРНА и САКМАРКЕТ, собственост на Васил Василев известен с прозвището „Васко торбичката”, ПОБЪРЗАЙТЕ!, не пропускайте шанса да работите в тези толкова добри, предлагащи: „чудесни условия за работа, добро заплащане и стабилно бъдеще фирми. ”
Защо ли ?
Ами имате следните „ПРЕКРАСНИ ” възможности:
- да работите в пълна мизерия при примитивни, първобитни условия на студ и мраз през зимата и в сауна през лятото с техника от средата на миналия век, включително всяка събота, а през седмица и в неделя, без да ви плащат извънреден труд;
- да не бъдете осигурявани на заплатата, която получавате;
- да бъдете постоянно навиквани , обиждани и нагрубявани по всяко вре-ме, без ограничения от „Васко торбичката” или както са го кръстили ра-ботниците - „Василий Българоубиец” , като същевременно имате „огром-ната” привилегия да бъдете постоянно глобявани с различни парични суми, a както сам той казва, трябва и да му се плаща за честта да се работи в неговите фирми и че ви учи;
- огромна чест е да си Организатор производство в тези фирми /На-чалник на цех/-ръководен персонал. Какво означава това ли? По няколко пъти на ден да слушаш колко си некадърен, да бъдеш нагрубяван и обиж-дан, да си виновен за всичко, отдушник и боксова круша на Васко тор-бичката, респективно Василий Българоубиец да си човек за всичко: ха-малин, монтьор, общ работник и какви ли не още „удоволствия”. И освен това ако издържиш 2 месеца да бъдеш изгонен. Интересно защо ли има постоянно обяви за служители на тези длъжности в Jobs.bg. Е ясно е защо!;
- Сегашни и бъдеще кандидати за работа, погледнете в Jobs.bg и си задайте въпроса: Защо ли има постоянно толкова много обяви за работа от тези две фирми ВАРНАПАК ВАРНА и САКМАРКЕТ? Е няма да е лошо да прочетете и останалите отзиви, сред които ясно ще разпознаете тези, които Васко торбичката, респективно Василий Българоубиец си пише сам;
- Всички в тези фирми са подложени на жестока експлоатация и психи-чески терор с изключение на некадърния Производствен директор, бивше ченге, което не пипа нищо, не може и не прави нищо и когото Васко торбичката”, респективно „Василий Българоубиец” държи само за да му ближе задника и да поддържа егото му;
- И накрая, огромно предизвикателство, ако искате да участвате в този СЪРВАЙВАР - ВАСИЛЕВ , както са го нарекли работещите в тези фирми ВАРНАПАК ВАРНА и САКМАРКЕТ, собственост на Васко торбичката, респективно Василий Българоубиец, в който до момента печеливши и оцелели няма и ако имате склонност към мазохизъм ПОБЪРЗАЙТЕ! да постъпите на работа в някоя от двете фирми. УСПЕХ !!!
За да не приемате всичко на доверие, моля намерете някой бивш или настоящ работник или служител в тези фирми на когото вярвате и разговаряйте с него за: „чудесни условия за работа, добро заплащане и стабилно бъдеще фирми. ” !


44 точки

виж подробна оценка
Заплащане
4
Уважение
5
Привилегии
5
Фирмена сигурност
5
Натоварване
5
Потенциал
5
Местоположение
5
Колеги
5
Работна среда
5

Започнах от скоро и съм много доволен.


настоящ служител

45 точки

виж подробна оценка
Заплащане
5
Уважение
5
Привилегии
5
Фирмена сигурност
5
Натоварване
5
Потенциал
5
Местоположение
5
Колеги
5
Работна среда
5


настоящ служител

38 точки

виж подробна оценка
Заплащане
4
Уважение
4
Привилегии
3
Фирмена сигурност
4
Натоварване
3
Потенциал
5
Местоположение
5
Колеги
5
Работна среда
5

Фирмата си заслужава.
Хубава нова база и млади хора...работата е динамична и интересна...едно от малкото перспективни производства във Варна.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?