Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Варнапак ЕООД https://www.google.com/maps/api/staticmap?key=AIzaSyDTo5pSNCbE0DW8tvZj8hGdttXLKd2WO4M&size=255x160&zoom=13¢er=Варна,ул. Девня&markers=Варна,ул. Девня

Варнапак ЕООД

Напишете мнение
5 2 0
2 точки от 32 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-10 от общо 32


-35 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
-5
Колеги
5
Работна среда
-5

"тъй като вече неработя във фирмата" - и защо не работиш вече там? Ако е хубаво работно място защо ще напускаш!!!!!!
"и това което напиша няма да прозвучи като подмазване си позволявам да напиша няколко реда . "
"Хора това е може би е една от малкото фирми в българия която- плаща/ облича/осигорява транспорт /осигорява условия за работа" -МНООООООООООООГО фирми осигуряват работно облекло.Закона казва така. Транспортът във Варнапак е всяка седмица под въпрос, защото всяка седмица някой напуска. " и има нужното отношение към персонала си безначение от статоса които заема" - ДА, Василев вика на всички и обижда всички еднакво
"/някой ще каже кво пише тоя бе къде го има това- да ама го има.Пиша всичко това незаради друго а защото сега оценявъм нещата по трезво а и защото когато си доволен от нещо просто го кажи" - От кое си доволен? Че ти дали раотно облекло както закона изисква или че се бръкнал за транспорт? Ами ако не се бръкне за транспорт нали фабриката няма да работи и да генерира печалба на Василев? Машините още сами не работят :). Трябват хора около тях за да произвеждат. А тези хора се нуждаят от облекло и транспорт и работодателя е ЗАДЪЛЖЕН ДА ГИ ОСИГУРИ.


-35 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
-5
Колеги
5
Работна среда
-5

Ниска заплата
Осигурява на минимума
Не се изплаща заплатата нарвеме
Не се изплаща цялата заплата наведнъж
Работното време е от тъмно до тъмно и събота и неделя
Един чоек върши работата на 15 различни професии
Мръсно, прашно и с мишки са работните помещения
Шефът се кара за всичко
Шефът не дава да се включва топлото
Шефът не дава да се яде на обяд
Шефът поради незнание пречи на производствения процес
Шефът обижда
Не се спазват официалните празници
Шефът те пъди от работа, ако кажеш -ЧАО- те уговаря да се върнеш обратно
Вечни ххх за това ще има ли транспорт до работа ( Игнатиево )


-35 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
-5
Колеги
5
Работна среда
-5

1. Къде е връзката на дискаунтъра с Варнапак?

2. Да като крадеш ти се случват неприятни срещи в "медицинската стаичка".

3. И Василев често е в тази стая. Във Варна й казваме Инспекция по труда,за по-кратко НАП.....
Но наистина няма нужда само защото работите там и вие да сте посетител на "медицинската стая".


шубе го/я е и не казва!

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Редовен читател разказа за неприятно изживяване в магазин "Кауфланд" в пловдивския квартал "Тракия". Ето и емоционалния му разказ:

"Привет, уважаема редакция. Чудех се дали да се занимавам въобще, но след загубата на почти три часа ценно време и унижение от страна на служители в магазин от веригата "Кауфланд" в "Тракия" в Пловдив, реших да ви пиша, и да предпазя евентуално други хора от подобни главоболия.

На 08.05.2016 г. около 17 ч. със семейството си влизаме да пазарим във въпросния магазин. Бях със съпругата си и бебе на 11 месеца. Напълнихме количката и се отправяме към касите.

След поставянето на продуктите на касовата лента ми направи впечатление първо, че касиерката умишлено отдели всички плодове и зеленчуци за накрая. След което ги взе, маркира ги един по един и нищо не каза.

Вдигна слушалката и се обади някъде. Плащам покупките на обща стойност 109 лв. и напускаме касите. Малко след тях изскочи младо момче, може би скоро навършило пълнолетие, и се представи за служител ''следкасов контрол".

Помоли ме да се отбием встрани и да ни провери покупките. Започна се едно ровене и вадене на неща от торбите в количката, като че ли талибани минават митническа граница на ЕС.

Момчето извади само зеленчуците и плодовете и започна да ги мери на контролна везна в коридора на "Кауфланд". Отчете дребни разлики в различните торбички плодове и зеленчуци - на обща стойност 6 лв.

Според тяхната везна аз съм злоупотребил и съм се опитал да ощетя дружеството. И ме привика да го последвам през врата с код за достъп и да поговорим насаме! В този момент дадох ключовете за колата на съпругата си и я изпратих с детето да отиват в колата, понеже то има своите нужди (кърмене, преобличане и т.н.).

След като те тръгнаха, момчето, представящо се за ''следкасов контрол", ме привика през врата по едно коридорче, с цяла количка с продукти и въпросните плодове и зеленчуци и ме въведе в една стая, наричана "медицински кабинет". В нея имаше медицинско легло-лежанка, което беше мръсно, цялото в петна и следи от пръсти кръв около подглавника на леглото.

На това легло постави всичките 6-7 различни артикула плодове и зеленчуци. И започна едно изнудване. Изнудване за това, че аз съм нарушител според тях и искаха да платя наказателна глоба в размер на 150 лв.

При което аз възразих, разбира се, и попитах къде е проблемът. Тогава дойде и втори човек охрана при нас в стаичката и започнаха двамата да ме убеждават, че аз съм страхотен нарушител и трябва да си платя глобата.

Попитах дали не мога да си платя разликата, щом има такава, или просто да върна въпросните продукти - "Не", отрязаха те и продължиха да настояват за глобата в минимален размер от 150 лв.

Които освен това искат да извадя и платя сега и веднага! Обясняваха ми как много хора си патили всеки ден и всички си плащали, само аз съм се запъвал, при положение, че съм виновен.

Казвам им "Господа, нека да си платя разликата и да се разберем", но те "Не! Глобата може да я намалим малко, примерно на 100 лв., но глоба ще има". В този момент разбрах, че с тях явно няма да изляза на глава и помолих да извикат управителя на магазина.

След около 2 минути се появи той, като само си подаде носа през вратата и попита какъв е случаят. Почвам направо аз да му обяснявам какво е станало, той първо въобще не се представи и с абсолютно пренебрежение само повдигна глава и с отработен лицев жест даде знак на момчето с думите "Максималното" и си тръгна.

Момчето и охранителят с него продължиха да ме изнудват да платя глоба, като вече дори не можело да е 100 лв., както преди малко ми казаха, а направо 150 лв. На мен вече ми падна батерията на телефона и се наложи да отида до колата да взема телефона на съпругата си и да й кажа поне тя и детето да се прибират и да не ме чакат.

Върнах се в магазина. Момчето трябваше да ме чака пред въпросната врата до касите, но него го нямаше. Попитах най-близката служителка на касата дали може да извика служителя "следкасов контрол". Тя с учудване ме изгледа и каза: "Няма такива служители. Сигурно имате предвид охраната".

И повика охраната. Дойде отново въпросното момче, отвори ми вратата с кода, през която минаваме и където бяха количката с продуктите ми и "медицинската стаичка".

Влязохме пак вътре. И момчето на свой ред ме пита дали съм успял да намеря парите? Казвам му, че не съм и не съм търсил. В този момент разбрах, че с него на глава няма да изляза, и го питам "Добре, кажете ми какъв е вариантът да си тръгна оттук, ако нямам при в себе си? Какво става?". Той: "Ами звъните на роднини, приятели и намирате сумата. Иначе ..... няма как".
"Добре, казвам аз, тъй като вие нямате право да ми взимате личните данни, за да си попълните формуляра, според който искате да ви платя 150 лв., повикайте полиция, да ми вземат данните, да си взема нещата и да си тръгвам, защото нямам време да се занимавам с глупости".

И така, след мое настояване извикаха дежурен екип на МВР, след дълго чакане пристигнаха двама служители, които заедно с мен, момчето (касов контрол) и управителя влязохме в "медицинския кабинет".

Там пред полицаите обясних всичко и помолих пред тях дали мога да снимам условията, в които ме задържат, и мръсната кушетка, оцапана с кръв, върху която слагат хранителните продукти, които консумират хората (в случая и бебе).

Служителите на МВР на свой ред ми отговориха, че не е редно в частен обект да снимам. Разправиите продължиха, управителят изведнъж стана по-нисък от тревата и думичка не каза. Аз на свой ред го питам:

"Господин управител, преди малко не ми се представихте, а нямахте и бадж с името Ви първия път. Кажете моля сега как да се разберем?".

Предложи ми вариант, опитвайки се да се направи на мъж, да оставя продуктите си вместо обезщетението от 150 лв., без да ми връщат парите.

Аз отказах, разбира се. "Откъде на къде ще ми вземе покупките и няма да ми върнете парите? И на всичкото отгоре погледнете в какви условия ме държите и уж ме проверявате!".


бивш служител

-35 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
-5
Колеги
5
Работна среда
-5

"Незнам защоса ви такива мненията," -ами и ти пишеш мнение тук очевидно сайта си е необходим
"аз работя там заплатата е супер както и отношението от страна на шефовете" работиш да като управител , нали Василе? :) Всички положителни мнения са написани САМО ОТ ВАСИЛЕВ!!!!!!!
"това че са изгонили двама трима е затова че наистина не спазилиработния процес"-никой не е гонен, хората сами искат да си тръгнат даже си бягат от там след 2-рия ден или максимум 2-рия месец.Всички колеги останали във фирмата повече от 2месеца са си подавали молбите за напускане няколко пъти.Прекратили трудовите си отношения там хора не са 2-3 а са 2-3 ВСЕКИ МЕСЕЦ
" .... Нормално за голяма фирма да искат да се спазва добре работния процес туко така никой не ти дава заплата .. "- фирмата НЕ Е ГОЛЯМА. Малка е.
"Ходете работете бакшиши за по 300 лв като не ви харесва, но не лъжете хората.." - като не работиш във Варнапак Варна не значи че ще работиш за 300лв.
"Вие искате по цял ден развеи и брак до дупка... ии накрая 1000 лв заплата ее сори няма как да стане .."- да няма как да стане да получиш зплата от 1000лв в тази фирма. Нито ще Ви я обещаят, нито ще е я получите, нито ще Ви я изплати цялата наведнъж навреме. Имайте впрдвид че Василев иска да му работиш много повече часове и работа от това за което ти е казал на интервюто или те е наел.
"работата ти става живота колкото даваш толкова взимаш,"-е ако умреш за фирмата КОЛКО ЩЕ ПЛАТИШ ВАСИЛЕ?
"фирмата не е за всеки ;)" - Да не е за всеки, а само за онези които иската да :
1. да не слушат мнения за фирмата
2. да вярват на положителните оценки тук написани от шефа й
3.да не получават нормални заплати, да не им ги плащат навреме, заплатите да са без глоби
4. искат да целия им живот да минава във фирмените помещения на работа
5.могат да търпят обидите и викането на Василев


бивш служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

1. Заплатата НЕ Е СУПЕР. За подобни длъжности във Варна се предлагат с 20% по-високи заплати. Осигуровките по-добре да не коментирам.НЕ СЕ ИЗПЛАЩА ЗАПЛАТАТА НАВРЕМЕ. ЦЯЛАТА ЗАЛАТА СИ Я ПОЛУЧАВАШ НА КРАЯ НА ДРУГИЯ МЕСЕЦ. Всеки да си прецени дали енергото и банкита-кредитор може да чакат толкова.
2. Работата НЕ Е ЖИВОТА на един човек, а само начин да си осигуриш средтства за живота. Не е необходимо да си даваш живота за една фирма. Особено на някой си г-н Василев например.
3. Отношението от страна на шефа НЕ Е ДОБРО. Обижда крещи и смята че не си си свършил работата, защото обикновенно не разбира какво трябва да се направи.
4. Фирмата НЕ Е ГОЛЯМА. Даже обратното.


шубе го/я е и не казва!

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Незнам защоса ви такива мненията, аз работя там заплатата е супер както и отношението от страна на шефовете това че са изгонили двама трима е затова че наистина не спазилиработния процес .... Нормално за голяма фирма да искат да се спазва добре работния процес туко така никой не ти дава заплата .. Ходете работете бакшиши за по 300 лв като не ви харесва, но не лъжете хората.. Вие искате по цял ден развеи и брак до дупка... ии накрая 1000 лв заплата ее сори няма как да стане .. работата ти става живота колкото даваш толкова взимаш, фирмата не е за всеки ;)


шубе го/я е и не казва!

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

За лето ми отказа Ще и свия перките и крилцата на Фондацията на Иванка Шалапатова
Лично мога да и го гарантирам
За това че ми отказа работа и дори не си отваря и чете имейлите а ги дава от Човешки ресурси да и ги четат
Идея си няма на кой съм
Че имам връзки при бившия Социален министър Калфин и при Председателката на Нациионалния съвет на БСП


шубе го/я е и не казва!

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0тъй като вече неработя във фирмата и това което напиша няма да прозвучи като подмазване си позволявам да напиша няколко реда . Хора това е може би е една от малкото фирми в българия която- плаща/ облича/осигорява транспорт /осигорява условия за работа и има нужното отношение към персонала си безначение от статоса които заема/някой ще каже кво пише тоя бе къде го има това- да ама го има.Пиша всичко това незаради друго а защото сега оценявъм нещата по трезво а и защото когато си доволен от нещо просто го кажи


кандидат за работа

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Явно да почнеш работа е голяма шуробаджанащина. Към края на август отидох до офиса им, който се намира в нищото, и ако нямате кола забавлението става още по-добро, за да питам за свободна позиция, която е обявена в сайта им. Обаче може да се кандидатства само на място, разбираш ли. Отивам и въпросната Томова, която трябва да се търси за контакт, ми казва, че не търсят вече. Е, добре де, махнете я тази обява?! "Съжалявам, че се разкарахте", това ми отговори. Вчера влизам да видя има ли отново обява, защото миналата я махнаха - нямаше. Днес влизам - има. Пак отивам и пак въпросната Томова ми отговаря, че не търсят куриери. Е, как?!? Имате обява, която днес се появи. Не търсят хора. Явно местата се пазят за техни си познати, а обявата е само за протокола. Повече нямам намерение да се разкарвам, защото първия път отидох с такси, за да видя къде е офисът, и литнаха 15лв. Днес отидох с автомобил и фръкна горивото на вятъра и загубенето време.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?