Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

ет генто трейд-георги георгиев /img/frontend/nomap.png"

ет генто трейд-георги георгиев

Напишете мнение
5 2 0
2 точки от 2 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-2 от общо 2


кандидат за работа

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Някой може ли да ми даде повечко информация за фирмата?


бивш служител

-22 точки

виж подробна оценка
Заплащане
3
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
5
Потенциал
-5
Местоположение
0
Колеги
-5
Работна среда
-5

В тази фирма има два шефа. Легалния с който подписваш и един македоно-германски циганин. Циганина командва, а на двамата им е все едно за теб! За тях си магаре което снася пари и нищо повече! С парите може да се каже, че са коректни с малки изключения. Но това което ти казват, че ще работи, няма да е само това. Работиш в миризлива и прашна среда и с маска! На място във фирмата те карат да вършиш и други тежки и неприятни работи и това не ти се плаща! Не ти осигуряват работни дрехи и обувки, не ти плащат пътните от БГ до там, не ти плащат болнични, не плащат отпуска и горивото за работа!
Квартирата е мизерна, но най-лошото са българските клолеги. Пълни мизерници, клошари и крадци!!! Имаше свестни, но тях ги изгониха, защото не са удобни на "отговорника" - ПУРКО . А този "отговорник", ПУРКО е най-големия КРАДЕЦ И ИНТРИГАНТ! ПУРКО, КУРВАТА и ДЖУКАТА ги хвана полицията в един голям магазин да крадат! Снемаха им отпечатаци и снимки и се водят криминални лица. Чакат си наказанието от прокуратурата. Заради тях, след като ги хвана полицията във фирмта доиде внезапна проверка от Германската икономическа полиция "ЦОЛ"! Това е най-строго пазеното нещо от шефовете! Пурко е тартора на тази "света троица"! Той дори обича чесана да си открадне. Не краде ли се побърква! Другите които са там са приятели на тази "света троица"! Така, че които отива трябва да го знае! Общото между тази троица и двамата шефове е, че има нещо турско в тях!
Приликата с имената и лицата не е случайна! Които отиде ще го разбере!
Успех пичове!

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?