Това е най-неправилното място на което да започнете работа. “Управителките” на всякъде се правят на огромни шефки нищо че уж са управителки, а ги водят отговорници за да бе им се плащат високи осигуровки пари под масата им се дават в повече от на останалите. Обучението на персонал наистина не се заплаща може и месец да те викат и да не ти платят да не говорим че и ако те уволнят го пишат по взаимно съгласие и те принуждават да се по пишеш както и след това пари не виждаш от това което си имал да взимаш. Регламентирана обедна почивка няма ядеш ако имаш време понякога може да те извикат и в 6:00 сутринта защото ще има стока но допълнителни часове не се заплащат никога. Навсякъде има шуробаджанащина и по магазините им и във фирмата. Шефовете са от Русе т.е собствениците защото фирмата е русенска да не говорим че всички които работят там във фирмата също се държат ужасно за всичко се звъни крещи и се вика и естествено винаги продавачките са виновни. Следи се всичко на камери освен в Пловдив там са с привилегии. Това беше на кратко за това отвратително място. Съжалявам за всеки един работен ден в тази ужасна фирма. Не ви препоръчвам дори на интервю
Да отидете най-много да се изгаврят с вас.
Много изисквания имат а насреща нищо! Вършиш работа всякаква, а накрая си просто един роб! Не стават! Голямо физическо натоварване, вечно се съобразяваш с някой, а с теб никой! И заплащането не отговаря на изискванията им.
Изключително неуважително отношение от страна на „управителката“, искаща поне месец да ходя на обучение без да се заплаща, разбира се. При все, че не се заплаща ходенето на него,както се изрази г-жата, „не е концерт пожелание“. Некомпетентност по отношение на обучението, тотална липса на качества. Липса на уважение към отсрещния човек. Ако имате възможност не започвайте в тази фирма. Работния ден не предполага почивка и се яде, когато няма клиенти, ако има такъв момент. За почивка по други човешки нужди ще спестя коментара. Разговорите пред нов човек по време на обучението за колегите от други магазини на фирмата са стряскащо грозни.
Подробна оценка от Имализначение
Здравейте.Фирмата е чудесна,но работната среда в Софийските магазини е непоносима.Никой не обучава персонала а при възникнал проблем се крещи директно.Взимат се всякакви хора колкото ,,да има кой да работи,,.Това ощетява клиента както и останалите служители а фирмата губи печалби.Управителката просто имс договор но всъщност не извършва никаква дейност.Винаги трябва да се справяте сами с всичко тъй като тя дори не вдига телефона.Шуробаджанащината е крайно изявена.Едната ,,продавачка,, едъщерята на ,,управителката,, а друга е нейна племенница и т.н.Дъщерята е вечнитеотпуски фалшивиболнични и т.н която натоварва останалите още повече.Каквото и да се случи те никога нямат вина.Изключително лицемерни и неприятни хора.Ако работите добре това ще бъде във ваш ,-, тъй като ще работитевместо всички други неможещи и незнаещи.Всичко е лично отношение а фирмата явно ще продължава да си затваряочите за ставащото вече толкова години.Ако започнете там ( закоето не се изисква нищо освен те да търсят хора а виеда отидете)сеправете на глупави и неможещи за да бъдете добре.Аз не можах!Стараех се много и много страдах.Буквално небях добре физически.Дано фирмата спре да бъде ,Социален фонд-издържаме сем. Бин..и и започне да се грижи за прекрасните си клиенти (те наистина са прекрасни) и служители и да печели да се развива и върви напред!Успех на всички :)
Zdraveite iskam da izkaja negativnoto si mnenie za tazi firma
.Bqh na intervu za rabota.Poiskaha ot men da hodq tri dena na proben period.Toest nishto ne ti se plashta.Nito putni nito nishto.Chetvartak ,petyk i ponedelnik.Za po tri chasa.Dnes mi se obajdat i mi kazvat che ne sym odobrena.Koi shte mi plati putnite vremeto nikoi.Stava vypros za poziciq prodavach konsultant.Za magazin v Plovdiv.Nqmam dymi.
Подробна оценка от Mir
Извикаха ме на обучение, ходих март месец за 10 дни( не се плащат) , казаха да си подготвя документите, защото ще започвам.Това се оказа лъжа. Мотаха ме дълго време ( над три седмици), обадих се да попитам какво става, всичко си беше уж наред, но работа не започнах.Не се обадиха изобщо, дори да кажат,че са се отказали от мен. Досега не ми се беше случвало такова нещо.Беше ужасно, пълна подигравка. За всичко е отговорна управителката на магазина Ренета и дъщеря й Деси, която е продавачка в магазина. Изключително жалка фирма относно ръководенето на персонала си.