Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Агро Резерв ООД https://www.google.com/maps/api/staticmap?key=AIzaSyDTo5pSNCbE0DW8tvZj8hGdttXLKd2WO4M&size=255x160&zoom=13¢er=Варна,Район р-н Одесос, ул. НИКОЛА ВАПЦАРОВ, 3, ет. 6&markers=Варна,Район р-н Одесос, ул. НИКОЛА ВАПЦАРОВ, 3, ет. 6

Агро Резерв ООД

Напишете мнение
5 1 0
1 точка от 2 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-2 от общо 2


бивш служител

-18 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-4
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-2
Потенциал
-5
Местоположение
3
Колеги
3
Работна среда
2

Фирма "Агро Резерв" се ползва с добро име в бранша със зърнени култури основно, защото работещите там ги е страх да не би да спрат да им плащат месечната заплата. Възнагражденията са повече от смешни и дори не се плащат редовно. Ако човек е от избраните малцина, може да получава заплатата си на вноски, по усмотрение на прекия си началник (Кремена). Всички останали изкарват месеци наред без заплащане. Същевременно шефовете (Ангел Бончев и Велимир Магурев) си строят луксозни къщи и ги возят в скъпи коли. При започване на работа те карат да подпишеш предизвестието си за напускане, за да не си им проблем в бъдеще. В случай, че на служител му се налага да отсъства, за да гледа болното си дете, се започват обвинения в лъжи. Работната среда е поносима в първият им офис. Във вторият са само жени, които се съюзяват срещу новодошлия и плетат интриги по цял ден. Изплащането на отпуски и обещетения за майчинство при напускане на фирмата клони към невъзможното - трябва да разпишеш в трудовата си книжка, че си ги получил (въпреки, че не си), за да не остане книжката заложник във фирмата. Ако искате да се отнасят с Вас добре, то това не е Вашата фирма.


клиент

-39 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
-2
Колеги
-2
Работна среда
-5

Страхотно текучество на персонала. Сами си направете изводите.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?