Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Бартер Клуб България /img/frontend/nomap.png"

Бартер Клуб България

Напишете мнение
5 2 0
2 точки от 1 мнение
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-1 от общо 1


бивш служител

-10 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-3
Привилегии
0
Фирмена сигурност
-3
Натоварване
-1
Потенциал
-5
Местоположение
3
Колеги
3
Работна среда
1

Здравейте,искам да споделя горчивият си опит като служител в Бартер клуб България с вас.Бях напуснал предишната си работа като търговски представител и търсех нова в този сектор най-вече чрез интернет.Пуснах CV на една обява за ТГ и бях поканен на интервю в агенция за подбор на персонала Ан-Мари след него имаше и второ интервю,което също преминах.След това имах вече среща с президента на фирмата Лачезар,който ме запозна с естеството на работа на фирмата и ми каза,че ще има обучение от 3 дни и практика от 2 седмици практика.
Предмета на дейност на фирмата бе следния,ние като консултанти трябва да намира фирми от какви ли не сфери да ги включваме в Бартер клуба,като влязат в него те трябва да си разменят помежди си свойте стоки и услуги.Например:резторант отдава вечери на стойност 3000лв. на месец и от други фирми взима например алкохол,тоалетни консумативи и т.н.След като преминах обучението,ми казаха 4е практиката се увеличава на 1 месец и ще сме на процент от сключените сделки,да не се притесняваме,ако нямаме сключени сделки това е нормалноза начало.Обещаха ни,4е след този един месец ще подпишем договор,със заплата от 1000лв. и 10% от продажбите или 500лв. и 30% от продажбите.Какво стана след практиката оба4е?
Казаха ми 4е нямат нужда от нас като консултанти и не ни дадоха никакви пари,а за нас останаха сметките ни за телефони от по 200лв. разходите за транспорт и срещи и загубените два месеца.
Никога досега не ми се е случвало да работа във фирма и вместо да взема заплата,да съм на минус 600лв,ако неискате и вие да сте в моето положение не започвайте работа в Бартер клуб България.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?