Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

АМК “Електрически машини и апарати” ООД – Габрово /img/frontend/nomap.png"

АМК “Електрически машини и апарати” ООД – Габрово

Напишете мнение
5 3 0
3 точки от 1 мнение
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-1 от общо 1


бивш служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Работих шест години и половина в тази фирма (в бобинажния отдел). Условията на труд и отношението към работниците са много добри. Когато има много поръчки се налага да се остава извънредно, но се заплаща по 1,5 от нормалния надник. Осигуровките се плащат върху това което получаваш на края на месеца. Общо взето това са добрите страни!
Лошото е, че както всички други фирми в България и тук се плащат малки заплати. Моята заплата беше около 430лв. чисто. А когато намалее много работата режат допълнителните премии и заплатата остава само на основната, т.е. 405лв. (или около 300лв. чисто). Така беше при мен и отдела в който работех. В механичния отдел и отдела на мотори "Искра", заплатите са по-добри. 700-800лв. се вземат чисто, а когато има по-вече работа и над 1000лв. чисто. Това е несправедливост във фирмата, която съществува и до ден днешен, за съжаление.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?