Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

ИНТЕГРЕЙТИД МИКРО-ЕЛЕКТРОНИКС БЪЛГАРИЯ /img/frontend/nomap.png"

ИНТЕГРЕЙТИД МИКРО-ЕЛЕКТРОНИКС БЪЛГАРИЯ

Напишете мнение
5 1 0
1 точка от 34 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 31-34 от общо 34


настоящ служител

-26 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-3
Натоварване
0
Потенциал
-3
Местоположение
5
Колеги
-5
Работна среда
-5

Има едни нагли Мездренчани работили преди да дойдат в EPIQ-IMI в БДЖ на гарата в Мездра всичките са се нагласили на добри позиции и заплати в IMI мислят се за много кадърни. Некадърниците от Мездра не бяха виждали през живота си електроника.Пред операторите дори един от тях беше истърсил, че нищо не разбира.Преставяте ли си по какъв начин се назначават хора в EPIQ-IMI. 
С течение на времето се понаучиха и свикнаха с лекота да получават без нищо да вършат. То тези Мездренчани къде ще намерят такава работа.Къде ще ги вземат.Като гледам какви са умствените им възможности.До сега никой не е дошъл от ТУ - София с специалност електроника или релевантна въпреки че фирмата се разнася на някакви си HR измишльотини - отчитат дейност.
Напълни се с прости и некадърни Врачани на различни позиции в цялата фирма.В HR отделът има Врачанка коята къса молбите от Ботевград и района.
Липса на всякаква преспектива в фирмата.


настоящ служител

-29 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-4
Фирмена сигурност
0
Натоварване
5
Потенциал
-5
Местоположение
-5
Колеги
-5
Работна среда
-5

Добре прикрита шуробаджанащина е в тази фирма.Има доста хора от така наречените инженери-повечето от тях дори нямащи и ценз, за да се наричат такива, а да не говорим за чужди езикови познания - протежета на този и на онзи.
Не се очудвам от липсата на организация в фирмата.
Обявите се пускат формално при предварително назначен човек дори и могат да ви поканят на интервю за да отчетат дейност и без това от HR отдела се чудят какво да правят за да им мине времето до взимането на поредната заплата.
Не знам Kicko за кой IT отдел пише - има някакъв от BAAN специалисти
или отделът на админите - само като погледнеш какъв хаос е комуникационите шкафове и ти става ясно какви са специалисти.Да не говорим за процесните (SMD, Soldering wave, Mantinance  и.т.н.)групичка от некадърници.
Липса на всякаква преспектива нямаш ли връзки.  
 


-2 точки

виж подробна оценка
Заплащане
3
Уважение
-2
Привилегии
2
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
-3
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
-2

В тази фирма единственото хубаво нещо е, че се плаща на време. Правят се опити за да има някаква организация, но неуспешни.
По лошото, е че няма никакви стимули за хората които с изпълняват съвестно работата си. На почит са некадърниците, подмазвaчите и интригантите.
Не съм съгласен с Коко, че причината са хората от Северозапада. Даже напротив има доста "шопи", които са окупирали цели отдели като например ИТ отдела. Имам в предвид Петър Петров(pdp) и Владо, чиито способности попадат в областта на отрицателните числа.
Заради тези "столичани в повече" няма нито една информационна система в IMI но и всичко друго е пълна имитация. На всичко отгоре простотията и наглостта им е безгранична, като тя е обратно пропорцинална на техният интелект.
Поради тези причини, има липса на квалифицирани специалисти, а тези които идват изкарват по някой друг месец и бягат.
Ако собствениците, разберят какво е положението(при това ниска призводителност, голям брак и неоправдани разходи правени заради накъдърност и лична облага) ще хвъчат глави. Освен това, не може непрекъснато да се лъжат клиентите, и не е далече времето, когато нещата ще изплуват.
 


бивш служител

-29 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-4
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
-5
Местоположение
0
Колеги
-5
Работна среда
-5

В тази фирма е отвратителна шуробаджанащина пълно е с всякакви парашутисти без подходящо образование завършили в последствие някакво си месно частно висше бизнес училище със съмнителна репутация за да могат да си оправдаят позициите които заемат. Това е още от времето на ЕПИК дава се шанс само на определени хора да растат в йерархията - бивши кметски синчета и месни протежета.Като ги назначът и започват да се учат тепърва в областта на електрониката. Чичови с гръб бутани за да може да стане нещо от тях. Липса на всякакъв професионализъм. Преди се казваше ЕПИК има доста отрицателни мнения за тази фирма в нета може да се уверите сами. Обявите са им пълен фалшименс предварително назначени хора пускат ги само за да отчитат дейност.От близо десетилетие работих в тази фирма и се убедих защо тази държава няма да прокопса никога. Работника е тъпкан, унижаван с много ниски доходи за този бранш.Просто за тази пенсионерска заплата не си заслужава човек да се трови с олово  и да ходи на три смени за да им изкарва големите заплати на богопомазаните взели се твърде насериозно без никаква компететност парашутисти спрягащи глагола мотам се.
Назначенията стават само по роднински от регионалната бивша кумонистическа номенклатура (бивши от ЗПП). Дава се шанс само на угодни за тях хора.Има цигани назначени на позиции примерно като началник-смяна и др. нямащи дори и средното образование за това. Началник смените се държат нагло, брутално и безскрупулно с всеки умело изполват тактиката "разделяй и владей" въртят интригите и за това им дават високи заплати.Те са некомпететни и некадърни с образование далеч от областта на елктрониката. Все едно аз да бъда доктор без да имам кфалификация и образование за това.
Ниските заплати са в резултат от нашествието на Врачани от Северозападнала  България.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?