Здравейте, аз съм бивш служител на Ксентио. Започнах преди 3 месеца и проекта беше много интересен. Като цяло колегите са невероятни хора които са готови да ти помогнат със всичко, винаги. Аз много, много харесвах да работя там. Единственият проблем за които искам да споделя е това че за целия изпитателен срок от 3 месеца аз не получих никаква обратна връзка за как се справям със самата работа, въпреки че питах как върви проекта и как са нещата като цяло. След това точно на самия край на изпитателния срок, ме извикаха за да ми кажат че искат да прекратят договора с мен, докато все още съм в изпитателен срок защото не съм бил достатъчно самостоятелен! Казаха че питам много въпроси, и не се справям сам със задачите ми. Но когато работих там, всичко изглеждаше добре, и не мога да повярвам че не получих дори едно предупреждение или някакъв знак че те очакват да съм по самостоятелен и очакват да задавам почти никакви въпроси и това защото съм Senior Developer. Това е ужасно, да работиш и да си мислиш че всичко е ок, и изведнъж да останеш без работа! Но като компания офиса им е не от най хубавите, но колегите са супер. Просто можеше поне веднъж да получа една критика, а не просто чао...
Подробна оценка от Мария
Не вярвам да се е случило, това което по-долу е описано от предишни кандидати или по-скоро ситуацията е преекспонирана.
Рабох в Ксентио около 2 години и считам, че фирмата е читава и коректна към служителите си. Има интересни и предизвикателни проекти,а шефовете и колегите - изключително приятелски настроени. Като цяло условията на работа са много добри, заплащането - сравнително конкурентно и липсва стреса и напрежението, които обикновено се наблюдават във фирмите с недобро управление на ресурси/проекти.
Подробна оценка от Ангел
Работя във фирмата от 4 години и като цяло мога да кажа само хубави неща. Работата е интересна и има потенциал за развитие, отношението на ръководството към всеки е много добро и колегите и средата са супер. Има доста работа и се очаква всеки да си изпълнява задълженията, но има и много свобода - работното време не е фиксирано и ако му се наложи на човек може да излезе по всяко време. Колегите са пичове и всички си помагаме. Ръководството е достъпно и се опитва да реши поставените проблеми в кратки срокове, а в случаите когато мненията се различават дава ясни обяснения защо. Средата е супер - фирмата има салон за почивка и забавления като на някой му бръмне главата, често се правят и фирмени партита и барбекюта.
Подробна оценка от някога кандидат
ХАХ. Не съм бил единствения явно. Опитът ми беше същия като на Ася 1 към 1, само че беше преди около година.
Подробна оценка от Ася
"Чудесна фирма" - предлагат ти работа, канят те на обяд "за опознаване на екипа", пращат ти договор и в последния момент се случва нещо и ОТТЕГЛЯТ ПРЕДЛОЖЕНИЕТО СИ! Междувременно, понеже са много "симпатични" и дават зор ти си подал предизвестие в настоящата фирма. Не знам дали някой е попадал в подобна ситуация, но тези сладури на мен ми врътнаха страхотен номер. Преди да се забъркате с тях много добре помислете!