АКВА ГРУП - В ЕООД /img/frontend/nomap.png"

АКВА ГРУП - В ЕООД

Как протича интервю в тази фирма или по точно как НЕ протича! В уречен ден и час отидох пред гаража в Кривина за интервю за работа като шофьор. Служителя ме увери, че ако случайно му се наложи да излезе до половин час се връща! Както може да се досетите той беше излязъл и чак на второто ми позвъняване през време около половин час благоволи да ми вдигне и увери, че ще се прибере по някое време да съм го изчакал ще ми звънне. Още го чакам да ми се обади, а иначе след два часа и половина от разговора ни си тръгнах с намерението всеки,който го интересува да прочете тези редове!

Бачка ли ти се си о.к,не бачкаш ли много трудно управителя г-н Колев добре и разбран но с тези под него внимателно парички добри и на време ако бачкаш като хората съжалявам че напуснах читавата фирма

измамници!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 без коментар

не се плащат заплати с месеци