Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Сноу Холидей ООД /img/frontend/nomap.png"

Сноу Холидей ООД

Напишете мнение
5 2 0
2 точки от 3 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-3 от общо 3


бивш служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Ресторант "Интрига" е ужасно място за работа. Управителят Тони Матеев е ниско интелигентен провинциалист ,който не уважава никого и не приема чуждо мнение.Силно комплексиран човек,който не позволява средата за работа да бъде приятна и допустима.Всички работници го мразят и говорят ужасни неща зад гърба му.Ресторантът е хубав,но с много ниско ниво на обслужване,тъй като никой не иска да работи там.Пари се изкарват,но с цената на тежък труд и много унижение.Напрежението,което управителят създава пречи на работата.Смените са по 15-16 часа.Персоналът седи гладен,дават се само остатъци от кухнята. Изводът е ,че когато дадеш власт в ръцете на селяка ,става страшно.


бивш служител

-22 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-3
Уважение
-5
Привилегии
-4
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
1
Колеги
5
Работна среда
-1

Тони Матеев е собственикът. Този човек може да ти направи живота ад. С колегите сме разговаряли и всички мислим, че е психопат. Точното описание на клиничното определение за психопат. Винаги гледа да използва хората без капка уважение. За него клиентите и хората въобще са животни, които едва ли не са му длъжни. Никой не се е връщал да работи при него. А голяма част от клиентите също.
Всякакви истории сме чували за него и в интернет могат да се прочетат доста неща за кражби на ток, данъчни измами, заплахи. Постоянно сменя имената на заведенията си, поради многото негативни коментари в интернет.
Винаги псува и вика, въпреки, че има 50 думи в речника си и като цяло всички му говорят зад гърба, че баща му го е изнасилвал като малък.


бивш служител

-13 точки

виж подробна оценка
Заплащане
1
Уважение
-4
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
4
Потенциал
-5
Местоположение
4
Колеги
2
Работна среда
-5

Какво да ви кажа....Под всякаква критика са."Управителя"-Тони е толкова мазна лисица,че като ви говори трябва да гледате небето...Винаги се гледа да се работи под напрежение,правилата се измислят на момента,без значение дали за дадено нещо има създадено правило вече-в зависимост от това дали и колко е нашмъркан"Управителя"се слагат нови,по негово усмотрение и с цена за неизпълнение.Той казва че е от 15 години в занаята-цитирам:"виждал съм вс. тарикати и вашите номера няма да минат при мен!"Разбира от всичко:Барманство,сервиз,кухня мениджмънт и т.н.-Аве Цезарю!-ако не чува това от вас-то няма да изкарате дълго!То за това няма никой там,който да се похвали с над 6 месеца стаж...При постъпване се удържа 10-12 дни депозит,в зависимост на кое заведение сте: на НДК-300лв. ; н интрига хиподрума-200лв.Пригответе се обаче при освобождаване на позицията която заемате,да се простите с тоя депозит.Познавам 2-ма човека които си ги взеха,но след мн. ходене и разправий,заплахи с жалби в институций или саморазправа.При започване се договаряте за дневно заплащане/след приключване на работа/,но и това не е така/късметлий сте ,ако си вземете парите 4-5 дни поред/.На въпроса защо е така-отговора е-ми колега някъде хората си взимат на края на месеца заплатите,а някъде и на аванс-заплата....!Като му напомните за уговорката за дневно заплащане -отговор:-така съм решил!!Ше ти ги оправя по-натам! И ако не му напомняте постоянно за дължимите пари-накрая пиете 1 студена вода и за тях...Да не говоря за отношението към персонала-все едно сте на работа в заведението на централен софийски затвор....Викове,обиди заплахи,че ако не е така каквото му е хрумнало на "THE Boss",ще ви изгони и няма да ви плати нищо нито ще ви върне депозита.За почти вс. има глоби за които сумите се измислят на момента...С 2 думи трябва да се седи мирно,ако нямаш работа без да се подпираш/подпирането струва 50 лв./Да не говоря какво е положението в кухнята....-няма да седнете да ядете в тия заведения посмъртно!!!Застояли меса-най-вече,хладилници и фризери не зная дали са чистени някога....-не ми се говори...Работих с един мн. свестен управител преди време...и на него му писна в крайна сметка и си би шута,та той ми каза че въпросния "главен мениджър и управител"Тони,го викнал и му казал,че трябва да се освободи настоящия персонал,без "неговите" хора разбира се, и да се наемат нови млади хора-до 20-22 год.,да работят 10-12 дни за да си заработят така наречения депозит и след това да се уволняват,защото фирмата нямала пари....НАПРАВЕТЕ СИ ИЗВОДИТЕ САМИ!Аз сам напуснах,след 3 месеца мъчения и дори и без хляб да остана не бих се върнал там!Вие си преценете заслужава ли си загубата на време и невъзвратими нерви там..На ентусиастите-успех :)

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?