Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Antelope Audio / Електросфера ЕООД https://www.google.com/maps/api/staticmap?key=AIzaSyDTo5pSNCbE0DW8tvZj8hGdttXLKd2WO4M&size=255x160&zoom=13¢er=София,бул. Цариградско шосе 7&markers=София,бул. Цариградско шосе 7

Antelope Audio / Електросфера ЕООД

Напишете мнение
5 3 0
3 точки от 236 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 61-70 от общо 236


бивш служител

-25 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-1
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-1
Потенциал
-5
Местоположение
-1
Колеги
2
Работна среда
-4

Във фирмата има два типа служители, такива за които работата е голям кеф, правят си партита и се веселят за продукти, за които нямат никакъв принос. Тях ще ги откриете да обитават предимно етаж 2. в офиса, най вероятно ще ги видите и в обичайното им състояние - не правейки нищо, имитирайки дейност или просто пречейки, на тези които им изкарват заплатите.

Вторият вид служители са тези, които се счупват от работа и изкарват заплатите на гореспоменатите, които за последната 1 година са се умножили в пъти, та затова и става все по трудно да им се изкарват заплатите и фирмата "леко" се задъхва. Единствената благодарност на работещите е да ги овикват, колко са закъснели, и че трябва да побързат понеже има един куп безполезни гърла за хранене, както некадърният ХР казва - фирмата се е разраснала, аз бих добавилa - като балон - растежът е предимно с познати на HR-a, които едва ли биха си намерили другаде работа, но тук стават мениджъри или поне "експерти" в нещо измислено.

Така че един съвет от мен, ако не ви се работи, но искате да изкарвате прилични пари и да си разхождате задните части по света, станете селс или "специалист" в маркетинга, в краен случай може и HR. Ще се забавлявате спор няма, засега има още кой да работи и да ви изкарва заплатите, всичко във фирмата ще е супер, ще може и някое положително мнение да напишете тук. Ако не се сетите сами, ще ви помолят "учтиво" или Игор или Цветомира. Ако пък откажете и имате поне малко достойнство, по-добре си търсете нова работа, защото влизате в черният списък на хейтърите, както тук се наричат хората, които не са съгласни с малоумните решения на мениджмънта или се опитват да мислят сами.

Като цяло всичко 50 на 50 за едни е фън, за други работа до дупка.



0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
-2
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
3
Потенциал
-3
Местоположение
1
Колеги
1
Работна среда
0

Интересно как така без печалба плащат на толкова хора. То се печели не от бутиковите устройства а от другите, които се продават по много то е близко до акъла но както и да е. Винаги съм смятал, че CEO-то е Игор Левин не някой друг а и според мен е и CTO и понякога се вживява и на тийм лийд (което му е един от недостатъците). Иначе това за жълтите лепенки по ключовете, които трябва да са включени и през деня е вярно. Няма как да се съглася, че Игор не разбира бизнеса защото очевидно си му върви въпросният бизнес. Фирмата си е негова да прави каквото ще на кой му пука.


бивш служител

-5 точки

виж подробна оценка
Заплащане
2
Уважение
-4
Привилегии
-1
Фирмена сигурност
-4
Натоварване
5
Потенциал
-5
Местоположение
4
Колеги
1
Работна среда
-3

Това е най-брутално нелогичната фирма с никаква печалба, където като единият месец си продал 1 бутиково устройство, а следващият 2 от същия вид, на мениджърска среща веднага плякаш, че си вдигнал продажбите на туй-от-никого-нетърсено нЯщУ със 100%. Разходите винаги са повече от приходите и хората се чудят га ще мре най-накрая тоз бизнес, който дори не е бизнес, а някаква извратена игра наопаки на правилата. Тук можете да чуете със собствените си уши - "Ако не накарате youtube да си изтрият коментарите под нашето видео до петък, сте уволнени!", "Най-големият ни клиент в Германия го уволняваме в понеделник!".

Тук получавате гневен мейл, ако случайно не всички лампи със жълта удивителна на ключовете не са светнати (да има задължителност на осветлението...). Криви погледи и предупреждения от секретарката на бившата "жена" на собственика, ако имате затворен шоколад на бюрото. Иииииии, разбира се мейл до шефовете за изработените часове с назидателното - "Във вашият отдел проблемен е служителят еди-кой-си с 8 минути ъндъртайм за месеца." Пълно е с такива безумици.

Ако искате да натрупате малко опит, да видите как не се правят нещата, а и да се нагледате на маймуни на мениджърски позиции, чиито управленски функции се изпълняват от асистентите им, за което всеки знае, ама си трае. Ако смятате, че можете да се развивате там - нъц. Всеки мениджър се наема отвън. Всеки ненапуснал мениджър до няколко седмици, след като е нает, се оказва тотална греда и някак по чудо се научава как да взима заплата и да се разхожда по стълбите, цъкайки с любовницата по вайбър или говорейки с децата, комбинирано със сериозен професионален поглед тип - върша работа, защото си ходя с тефтерчето под мишница.

Защо си тръгват професионалистите и то толкова бързо? Ами като започнем от дребните неща... Един новонает supply and chain manager го сложиха леко до вратата на кенефите... Продължим със стандартните - взеха един там лежал някакви години в затвора за финансови измами (даже и не бяха проверили), свикнал на достатъчно пари, дето дребния месечен оборот на фирмЕтО не мож' му покри златните жилки на кенефната хартия. Еми... тръгна си човекът. И стигнем до голямото и истински значимото:

1. CEO-то, Веселин Лазаров, бившата на шефа, което е работило само в тая фирма, живяло е в буркан, ама още не може да разбере, че стените му са обли и къде се намира, твърди, че са квадратни и туй то... Бе, хора, тоя нищо не знае! Ходи с една тетрадка на срещи, писал там що че у чичо Гугъл избягва теми, за които не е чел в книгите на Робин Шарма, затворил се в стая на последния етаж, където поръчал табелка за нея - Do Not Disturb - на графичния дизайнер... Ама то това не е хотел, бре, не е място за къпане и чукане, че да не влиза камериерката...

2. Собственикът - човек, летящ сред еднорози, розови езичета и нежни малки ръчички... което не ви пречи пряко, ама... в края на краищата тоя безпардонен негов характер и невъзможността му да усети логиката на бизнеса го кара да прави простотия след простотия. А главната му цел е да покаже на всеки читав нает нов мениджър, че нищо не зависи от него. Ем... ще си ходят едните, ще остават другите.

Все пак има и хора, от които ще научите нещо и това ще са колегите на вашето ниво, с които ще поседите, ще поработите въпреки това, че всячески ще ви пречат, ще си тръгнете заедно (макар и леко обидени), ще бъдете облагодетелствани да виждате хубавото, където и да отидете след това. Най-ценното е, че сами ще се научите, защото там само неволята може да ви научи.

Успех, зайченца работливи и скокливи!

Скатавки - за вас има уж високи позиции на доста дебели заплати, ама няма да ви е лесно. Аз лично такава скука за 4-5-6-7-8 бона (щот и там не се знае какво ще си уговорите) пак не бих могла да изтърпя. Едно ежедневно омекотявяне на сфинктера на собственика със свежа слюнка и после - нищо... Ама нищо... Ако работите, просто ще ви махнат.


43 точки

виж подробна оценка
Заплащане
5
Уважение
5
Привилегии
4
Фирмена сигурност
5
Натоварване
4
Потенциал
5
Местоположение
5
Колеги
5
Работна среда
5

Колегите са много готини. Свежи, надъхани. Често обядваме заедно и винаги се забавляваме. Деня минава бързо. Преди няколко седмици фирмата направи купонче в кафетерията да отпразнуваме Орион 32 ХД, колегите от тех съпорта импровизираха рок групичка (имаме страхотни музиканти в отдела),пихме бира и вино, а инженерите играха на джаги. Супер.


45 точки

виж подробна оценка
Заплащане
5
Уважение
5
Привилегии
5
Фирмена сигурност
5
Натоварване
5
Потенциал
5
Местоположение
5
Колеги
5
Работна среда
5

Дано да си намериш фирма, където можеш да "показваш характера" си до дупка. Театър Иван Вазов е една такава възможност.


бивш служител

-19 точки

виж подробна оценка
Заплащане
1
Уважение
-5
Привилегии
1
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
5
Потенциал
-5
Местоположение
-1
Колеги
-5
Работна среда
-5

Много глупости са се изписали, но има и капки истина. Работих там 2 години, фирмата е една от най-добрите, спор няма! Заплащането е нормално, нито високо, нито ниско. Привилегии има, като повечето по-големи фирми. НО, винаги има едно НО... Колегите са зле от гледна точка на това, че са супер разделени на групички и както покажеш повече характер и се опитват да те смачкат. Който иска знания и опит - там е мястото! Поработете 1-2 години и изчезвайте! HR-рите още от години са номер едно, страхотен PR правят, но това е от първия поглед, от вътре нещата не са така... И обяви в jobs има постоянно по минимум 10 обяви, забележете и това не е само от растеж на фирмата, а от непоносимата обстановка там. Препоръчвам само за непокисти или асоциални хора!


настоящ служител

38 точки

виж подробна оценка
Заплащане
4
Уважение
4
Привилегии
4
Фирмена сигурност
4
Натоварване
2
Потенциал
5
Местоположение
5
Колеги
5
Работна среда
5

Привет на всички,

Благодаря за обратната връзка, наистина ценим всяко едно мнение.

Нека все пак не забравяме каква е целта на този сайт – да дава адекватна и релевантна информация за дадена компания на потенциални кандидати за работа в нея.

За целта ето моите контакти:

Е-mail: [email protected]
LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/lyubenstaykov/

Не се колебайте да се свържете с мен.

Искам да споделя и няколко факта:

1. Няма добра или лоша компания, има само най-подходяща за вас в дадения момент.
2. В Antelope Audio имам 110 прекрасни колеги, които две години по-рано са били 55. Никой не е съвършен, но този ръст не би бил възможен с лош мениджмънт.
3. Това са хора, които имат истинска страст за това, което правят.
4. Компанията позволява да реализирате своите идеи, но се подгответе да работите здраво за това.
5. В Antelope Audio можете да видите ясно резултатите от добрата работа.
6. Компанията се променя всеки ден и можете да сте част от това.
7. Ние се учим, опитваме се и успяваме да надскачаме „възможното“ всеки ден.

С уважение,
Любен Стайков


45 точки

виж подробна оценка
Заплащане
5
Уважение
5
Привилегии
5
Фирмена сигурност
5
Натоварване
5
Потенциал
5
Местоположение
5
Колеги
5
Работна среда
5

Благодаря на всички, че сте загрижени за моето здраве. Добре съм, но ще се оправя.
Казах на внука да ти върне парите и да спре да цака минуси тука. Пуста му е главата на Аврам, нито университет завърши, нито работа може да намери, кво да го правя?
Само седи вкъщи, играе видеоигри и цака минуси, па като го питам що го прави ми вика от скука.
Видях, че се подвизава като анонимен, а понякога и като Ивайло, но това не го скрива от мен. Дано му дойде акъла и му се опече главата, па да си намери жена (или мъж) и да уседне малко на дупето си.
Успех и здраве на всички!


45 точки

виж подробна оценка
Заплащане
5
Уважение
5
Привилегии
5
Фирмена сигурност
5
Натоварване
5
Потенциал
5
Местоположение
5
Колеги
5
Работна среда
5

Шалом Аврам. Как е жена ти Сара?

П.С. Кога ще ми се издължиш за сватбената рокля на дъщеря ти Сара?


45 точки

виж подробна оценка
Заплащане
5
Уважение
5
Привилегии
5
Фирмена сигурност
5
Натоварване
5
Потенциал
5
Местоположение
5
Колеги
5
Работна среда
5

Шалом, Авраме! Как я караш? Много поздрави на майка ти Сара.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?