Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Antelope Audio / Електросфера ЕООД https://www.google.com/maps/api/staticmap?key=AIzaSyDTo5pSNCbE0DW8tvZj8hGdttXLKd2WO4M&size=255x160&zoom=13¢er=София,бул. Цариградско шосе 7&markers=София,бул. Цариградско шосе 7

Antelope Audio / Електросфера ЕООД

Напишете мнение
5 3 0
3 точки от 236 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 221-230 от общо 236


кандидат за работа

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Кандидатствах за работа за Python разработчик. Имам 8 години опит в свободни проекти. Правя и проекти с отворен код ( доброволно и без заплащане ) основно на wxPython ( което е точно това UI дето търсяк в случай, че не са запознати ) и django. Обаче след като видях отговоран на НАЧАЛНИК ли е, СЛУ ЧАЙНИК ли е него знам. Трабва да кажа, че с такова селско отношение и 10 години да публикувате обяви нямате шансове да вземете някой кадърен.
Лично аз няма шансове да започна без значение от обещаваната заплата. Няма шансове и да се явя на интервю, а още по малко да им пратя готов написан код за крадене.
Open Source developers and freelancers are welcome! Не се търсят тук господа. Има си сайтове: Поставяш задачка, Определяш едни 10 000 лв. бюджет и токлова ( няма ъпдейти, няма нови версии, няма ангажименти )
Лека и със здраве!


0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Ако можехте, нямаше да наемате инженери - фактът че не можете без тях, говори достатъчно колко са безмислени длъжностите ви, и нямате реална мярка за производителност на труда.
Когато не можеш да отговориш на някого с аргументи - това е патология, и трябва да се лекува, другарю случайник!
Имам достатъчно самочувствие, за разлика от вас ( с малка буква ) защото когато не можете да представите нищо логично и смислено, тогава започвате с обиди, а това е патология!
 


0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Да живей инженера,
Той знае и може. Него го чакат в чужбина да му дават хиляди валути. И това все повече заприлчва на "аз съм ебати пича ама България не ме обича". Виж се първо в "огледалото" и ако установиш, че притежаваш нещо друго освен титла инженер наблегни малко и на него за разнообразие. Току виж си открил нов начин да стимулираш самочувствието си. И не забравяй ти можеш да вършиш на всички работата и никой не може да свърши твоята. Тя твоята е по-важна от на другите. Самият факт че си стигнал до тези заключения говори за това колко е малък мащаба в който живееш. 
С пожелания за индустриална автоматизация,
Слу чайник :)


0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Другарю случайник,
Сслед тази тирада - анти български инженери, мога само да ти напомня, че много квалифицирани хора в това число и инженери нямат проблем да отидат където и да е по света  и да продадат труда си на добра цена.
Другарят работодател в България непрекъснато реве за квалифицирани хора, и дори ЕС му е малък да си намери такива.
Кой от какво пълни гащите изобщо не е твой проблем, когато отидеш и станеш инженер, заповядай пак да коментираш както онова, което си учил, както и онова, което произвеждаш. Едно е да си завършил нещо, друго е да започнеш да произвеждаш реален продукт.
Прав си за едно - хубаво е да има осигурен пазар, но дейността на инженера е една и съща където и да отиде.
Виж да си намериш работа, на която да го докарваш само от PR и хвалебствени приказки - трудна работа. Всеки може да го прави, а ако някое девойче по - младо и по - добре излгеждащо трудна работа е да го пребориш. Нищо лично, не те познавам.А към инженерите се отнасяй с повече уважение, защото те ти вадят заплатата, ако и да е повече от тяхната. Без теб компанията няма да спре, ама без инженер бъди сигурен, че ще спре.
 


0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Искам да споделя моето скромно мнение относно високо квалифицираните инжинери, които имат тежка непоносимост към всеки, който няма да бъде заместен от робот или софтуер като тях самите. Мили инженерчета не знам защо се учудвате от Вашето заплащане. Когато Мама и Тате са Ви записвали в ТУ не са направили сметката правилно. Те не са знаели че като дойде време за интервюто Ви за работа ще напълните гащите вместо да се договорите заплатата. Вие можете да произведете но не знаете нито какво нито на кого ще го продавате и колкото и да не Ви се иска добавената стойност на Вашият труд се определят от персонала във Вашата компания, който Вие не ненавиждате. В България е пълно с антисоциални инженери, които освен да повтарят предварително научени операции друго не могат и не искат да правят. В техните завистливи очички всеки различен от тях, който взима по-голяма заплата е враг.
Завист! 


настоящ служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Здравейте, доста ми е тъпо, че пак трябва да пиша в този форум, но няма как да не го направя поради вродената ми ненавист към лъжата и клеветата. Няма да обяснявам моята сексуална ориентация, защото това по никакъв начин не засяга темата за това какъв работодател е Антелоп Аудио. Също така не мога да разбера как точно сексуалните предпочитания на един или друг индивид се отнасят към неговите професионални или човешки качества и за това няма да ги коментирам. Напълно съм против сексуалният тормоз на работното място или в каквато и да било друга социална среда, за разлика от prepatil, който е притеснен от "условията на сексуален тормоз от същия пол", очевидно непритеснен от същия между представители на двата пола. Последното го споменавам само, за да направя скица на моралния облик на prepatil. На същия този човек, който няма смелост да застане с името си зад нелепиците, които говори, с които обижда не само Игор, но и около 50 други човека, които си изкарват хляба в Антелоп.
По отношение на познанствата на Игор - да това е факт, той се познава с повечето редактори на големите международни меди от индустрията, както и с повечето големи инженери от водещите аудио компании, включително и преки конкуренти. Това, което мога да споделя от наблюденията ми по време на изложения е, че всички те се отнасят с изключително уважение към него. Това не е случайно, а се дължи на повече от 20 години работа в аудио индустрията и изграждането на имидж на изключителен специалист, който не следва тенденции, а сам ги налага. "Отвратителния джитер" на нашите клокове е толкова отвратителен, че тях ги ползват най-престижните аудио и пост-продукционни студия в света, а някой от най-големите имена сред аудио инженерите споделят, че не биха могли да работят без тях. Само като пример ще кажа, че скоринга и пост-продукцията на филми като Аватар и Черният рицар (последната серия на Батман) са правени с техника на Антелоп Аудио. За да не бъда голословен повече можете да прочетете тук - http://www.antelopeaudio.com/en/artists
А на иначе риторичния въпрос "Странно защо ли мнението на всички съвпада единодушно." бих искал да отговоря с въпрос - Кои са тези "всички" чието мнение "съвпада единодушно"? Защото аз не видях други постове освен тези на prepatil (между другото ние не трием "неудобни"постове - отговаряме им), инж., който очевидно няма нищо общо с фирмата и Седящ на удобен стол, който коментира неща в доста по-различна посока prepatil, на които също отговорих.
Ще ви бъда благодарен следващия път, когато решите да бълвате лъжи поне да застанете със собственото си лице, ако разбира се не ви е срам. Но имайте предвид, че веднъж излязъл от анонимност ще трябва да подкрепите всичко, което пишете с доказателства, в противен случай навлизаме в казус обрисуван в законодателството като клевета


бивш служител

-23 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
2
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Което не става с пари - става с много пари. Или със интимни отношения. Наистина е трудно да се намерят кадърни специалисти особенно ако се налага да работят без пари в условията на сексуален тормоз от същия пол. Нямам колега който да не знае що за птица е Игор Левин и как се отнася със служителите си. Във фирмата никой, подчертавам никой не се задържа без да има някакви лични отношения с шефа. Това, че г-н Лазаров работи във фирмата от 2 години може само да покаже каква му е ориентацията без да я коментирам или критикувам. Обикновенно Игор назначаваше гаджетата си на безмисленни позиции за да са край него и им даваше 2-3 пъти по високи заплати от тези на проектантите. По рано Електросфера се водеше по документи на един възрастен мъж с който Игор живееше. Сега не знам как е. После се появи един младеж танцьор - национален състезател по спортни танци който беше на 1500 лв заплата при 400-600 лв за софтуерист или хардуерист. Неговата работа беше да търси в интернет конкурентни продукти и да прави списък с тях по категории.
А що се отнася за клок генераторите - джитера им е отвратителен. В пъти по зле от вградения клок генератор на почти всички продукти на Алесис. Но на кой му пука. Всичко е реклама. Игор има приятели по аудио списанията по света. И там връзките са на интимна основа. И там нещата стават с пари и с друго.
В интерес на истината се радвам, че не могат да си намерят работници. Радвам се, че са го приели на вътре и са предприели стъпки по "изчистване" на името на фирмата чрез изтриване на неудобните коментари. Много от колегите са минали на интервю през Игор. Странно защо ли мнението на всички съвпада единодушно.


0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Това е което предстои да научи г-н Лазаров, и подобни като него псевдо-специалисти ( PR-и, секретари, и не знам още какви)  хора без професия. Не казвам че ще стане веднага - но хората започват да се надигат и да осъзнават, че с труда който полагат във компаниите има една камара назначен народ , като кърлежи, които само смучат заплати, и НЯМА реална производителност от техния труд, а са на това място само защото с шефовете са от едно село. Това е криетрия, според който се назачават хора без професии, но само с такива не става- затова трябва да вземем инженери , проектанти, сервизни специалисти, някой , който да има производителност на труда с добавена стойност.
Инженерът, или проектантът е такъв където и да отиде, и ще намери начин да продаде труда си на добра цена, независимо как се казва компанията.
В момента, в който видях, че в Испания, Белгия, и Фанция например за инженерна дейност се заплаща между 50 - 80евро час, съм прекратил взаймодействие с български работодатели.Които все реват за качествени кадри, и целия ЕС им идва малък да си намерят качествени и квалифицирани служители - така де, нали проблема не е в заплащането?
Другарят работодател назначил една камара секретарки, без значение женски или мъжки, и в един момент - ами то няма кой да бачка, я да вземем инженери.  И смятат, че като подхвърлят някакви си 1000 лева на инженера, той ще се втурне да им работи специализирана работа, при положение че на хора без професия им дава в пъти повече, които дори името си не могат да напишат. Мерси, но без мен. Мъчно ми е за всички които са съгласни да работят за без пари - така човек озверява и оскотява, докато шефовете му разправят как  имало "криза"...


кандидат за работа

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

  в чужбина дават 200-300 евро на ден зя подобни изисквания
каде отива разликата


-18 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-4
Уважение
-5
Привилегии
0
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
0
Потенциал
-4
Местоположение
2
Колеги
3
Работна среда
-5

Не си правете труда, г-н Лазаров , и да искате не можете да ми напишете нещо смислено - защото ддлъжността ви е абсолютно безполезна, никоя компания не е спряла поради липса на "специалист PR или какъвто и да сте там",
Това, че работодателя е решил да изпере някакви пари под формата на заплата за някой, който да му пише в публичното пространство хвалебствия си е негова работа.
И да искате, не бих приел желанието  да ме ограмотите - направо ме карате да се смея с глас. PR  да ограмоти  инженер - вие наистина имате нужда от помощ и ме забавлявате.
Съжалявам всички онези, които са съгласни да с труда си да вадят заплатите на такива като вас, и колкото и кавички да сложите около моята квалификация, аз където и да отида съм инженер, а вие ще си останете с килийното училище което имате, ако и само с големи букви да си пишете името. Ако наистина е вярно че подкрепили са мнението, което сте написали това е се е случило поради една единствена причина - да ви разкарат от главата си.
Заради такива като вас -  които някой трябва вечно да ги издържа, съм прекратил взаймодействие с български работодатели. Дано някой ден все пак разберете че в нормалния свят се плаща за истинска работа и реален продукт, тогава пак елате да говорим.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?