Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Antelope Audio / Електросфера ЕООД https://www.google.com/maps/api/staticmap?key=AIzaSyDTo5pSNCbE0DW8tvZj8hGdttXLKd2WO4M&size=255x160&zoom=13¢er=София,бул. Цариградско шосе 7&markers=София,бул. Цариградско шосе 7

Antelope Audio / Електросфера ЕООД

Напишете мнение
5 3 0
3 точки от 229 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 181-190 от общо 229


40 точки

виж подробна оценка
Заплащане
5
Уважение
5
Привилегии
4
Фирмена сигурност
5
Натоварване
4
Потенциал
5
Местоположение
4
Колеги
4
Работна среда
4

Обръщам се към г-н Бивш Бивш или който е там с хилядите си анонимни прякори (сиреч авторът на всички мнения съдържащи в себе си хомофобични нападки и скрити сексуални мечти на автора) .

Всичките ти изказвания за евреи, гейове и т.н. просто показват нивото ти на интелигентност, което за твое съжаление е поне 2 пъти по-ниско от това на макак с Алцхаймер ( ако имаш затруднения за това какво е макак, провери в Гугъл ).

Забелязах, че имаш особена привързаност към темите за хомосексуална ориентация - ако не я споменеш поне веднъж, два, три пъти в едно мнение, то това няма да е в твой стил. Мисля си, че може да имаш скрити сексуални фантазии свързани със същия пол ( в което няма лошо, разбира се, стига да не бъркаш реалността с фантазиите си ). Параноята ти също е доста комична - защо си мислиш, че някой изобщо би ти правил сексуални намеци? Моля те, погледни се в огледалото и осъзнай, че вероятността разгонен прилеп да се чифтоса с игуана е по-голяма от това някой да те сваля.

Не мога да разбера мотивацията ти ( сигурно е обвързана с нивото ти на интелигентност, което вече обсъдих ) - ако наистина си толкова недоволен от компанията, си намери друга. Нормалните хора не стоят по сайтове като Работодател да бълват безсмислени, хейтърски мнения през определени интервали от време, както ти правиш. Нормалните хора си имат работа и ангажименти.
Но ти, разбира се, като един "опитен" и "блестящ" инжИнер явно още не си си намерил нова работа, след като са те изритали от Електросфера преди десетина години, защото си некомпетентен. Тъжното е, че не само си некомпетентен, но и си психично болен (Препоръчвам ти да отидеш на следния адрес: "София бул"Цариградско шосе", 4-ти километър 1113").

Искрено се надявам пенсията на родителите ти да е достатъчна, за да покрие интернета ти и този месец. ( Иначе какво ще правиш, ако не можеш да изливаш клеветите си тук? )


бивш служител

-1 точки

виж подробна оценка
Заплащане
3
Уважение
-3
Привилегии
0
Фирмена сигурност
-1
Натоварване
-2
Потенциал
-3
Местоположение
3
Колеги
3
Работна среда
-1

Хайде сега както е казал някой в предния коментар да Ви питам и аз, като всичко е толкова супер в тази фирма защо в софтуерният отдел никой не се задържа за дълго време (или е голяма рядкост). Как така фирма на световно ниво не може да задържи 5 човека за по-дълго време. Това е факт въпреки, че заплатите са поне на средното ниво в бранша ако не и по-високи. Изводите си ги правете сами.


настоящ служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Здравей Бивш-бивш служителю,
Колегата Владо поне си е написал името под коментара, което му прави чест.
Ами ти "големият" "мъж" анонимен ли ще си стоиш цял живот? На сигурно зад клавиатурата, криещ се зад прякори от сорта на инж., бивш и тн. Истински клавиатурен боец и специалист няма що.
Да твърдиш, че развоят на Антелоп е от 5 човека е като да твърдиш, че продуктите на Епъл все още се правят в гараж лично от Стив Джобс. Информацията ти за всичко свързано с фирмата е меко казано невярна и цели да заблуди хората четящи работодател. Развоят наброява повече от 20 човека, голяма част от хората са на 4+ години във фирмата, има и такива от 7 и повече години, тук отново фантастичните ти теории идишат с пълна сила.
Пожелавам ти успех и дано си намериш друго хоби, нещо по креативно и градивно, от това да плюеш фирми, за които нямаш почти никаква вярна информация.


бивш служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Уважаеми г-н Владо,
много се радвам, че има поне 1 доволен служител в тази фирма за толкова години. Просто не може да не ми е смешно като започне някой да ми се фука коя "звезда" ползвала неговите продукти. Това ли е най-важното в една фирма? Ами аз сега произвеждам тоалетна хартия. Ако ти каже колко световни величия са ползвали моя продукт включително Меркел, Путин, Обама, Кралицата на Англия и поне 50% от холивудските звезди. Но това не ми вдига заплатата и не ми повишава оборота, нали ?
Простотията си е типично по нашенски. Всеки заблуден кандидат за работа може да попита по-старите в бранша и ти гарантирам, че няма нито 1 който да каже добра дума за фирмата. Защо в противен случай не можете да задържите 5 човека в развоя? За Дейзи ММ колкото и да се говори лошо имат над 100 човека. Вие нямате и 5. Говоря за инженери които реално вършат работа а не обща плява като маркетинг или ХР или каквото друго се сетиш.
Игор е голям специалист. Безспорно. Знае много. Идеята му за розовата едноканална платка беше страхотна. Но нали е тарикат съдружниците му в Аадварк не му позволиха да шава много. Реши да ги прецака, избяга в БГ и реши от тук да се прави на тарикат но загуби съдебната битка и загуби бизнеса. Тогава направи Електросфера и Антелоп с гаджето си. Май все още се води на него. Не е важно. Открадна мастър клок генератора на конкуренцията като отдели 3 чипа в един модул и го кръсти с гръмко заглавие. Пускаше реклами по 2-3 страници в големите списания още преди да има нещо готово за пазара. В някои списания си плащаше в други списания използваше сексуалните си отношения с техните редактори. Което също не е лошо. Тяхната ориентация си е тяхна работа. Игор обикаляше по света само и само да си пробута продукта. Даваше го безплатно на много студия само и само да го ползва някой. Е, добре. Браво. Наложи се на пазара. Малко по-некачествен е от конкурентите но на кой му дреме. Има добра реклама и се продава. В 99% от случаите върши работа и на никой не му пука дали реално си покрива параметрите или не. На който му пука си купува каквото трябва.
Но и това не е важно защото това е маркитингова политика на Игор.
Важното е, че той си остава с нестандартна ориентация който мрази мъже с нормална ориентация. Много е трудно хетеросексуален мъж да изкара повече от година при него. Максимално година и половина.
За заплатите също е подигравка. А и раздялата с фирата винаги е свързана с едни пари които Игор дължи и никога не издължава. От 7-8 колеги които са работили за него преди мен или след мен няма нито 1 който да е получил всички уговорени пари или да е останал в добро отношение с него. Той е лъжец и мошеник който цели робска експлоатация на персонала и ако може да не плаща. Няколко приятели се подлъгаха и взеха проекти "на парче" и всичките се отказаха на един етап. Кой в началото, кой в средата, кой го довърши и не си получи парите.
Колкото и доводи и хвалебствия да пишете вълка козината си мени но нрава не. Той е евреин. Обича да държи нещата под свой контрол и изкъсо. Не позволява никакви своеволия и не позволява на персонала да мисли. Персонала винаги трябва да се чувства виновен и длъжен на ръководството. Бонусите са на база лично отношение към шефа а не на база свършена работа.
Реално няма какво да се научи от тази фирма. Полето в което работи е много специфично и знанията няма да са полезно на никой никъде. Няма друга фирма в БГ която се занимава с подобни продукти. Дори да си загубиш 1-2 години и да станеш специалист (което е почти невъзможно) после няма къде да реализираш знанията си.
Това си е експлоататорска фирма в която няма никакво бъдеще, развитие или перспектива.
Капан за будали. Затова от години обявите стоят в джобс.бг и разни тарикати пишат положителни мнения по форумите току виж някой будала се е изглъгал и е пропилял времето и нервите си за без пари за да печели тариката евреин.


39 точки

виж подробна оценка
Заплащане
4
Уважение
4
Привилегии
4
Фирмена сигурност
4
Натоварване
5
Потенциал
4
Местоположение
5
Колеги
5
Работна среда
4

Реших да пиша за първи път тук, защото това което прочетох в коментара на "бивш служител" не само не отговаря на истината, но си е чисто хейтване, без никаква идея за реалните заплати и работа във фирмата в момента. Не знам кога е работил за Antelope, но 100% не е било в последните няколко години.

Целта ми не е да възхвалявам фирмата и не мисля да го правя, но ще кажа следните неща, които смятам за истина и според мен няма работещ във фирмата, който да ги отрече, ако е честен.

1. Сексуалността на някой, като довод против него или фирмата се изтърка доста, дори вече става жалко. Този довод би бил полезен само за почитателите на Волен Сидеров, но не и за нормалните и можещи хора. Или си свестен човек или не си, без значение пол, раса или сексуалност.

2. Заплатите посочени от анонимният бивш служител може да са били истина преди доста години, но в момента са в пъти по високи от посочените от него, факт който може да бъде потвърден от всички колеги на позициите, които е споменал. Също и от самите обяви в Jobs, където са посочени повечето заплати, нещо което малко фирми правят.

3. Фирмата плаща овъртайм, НЕ се работи събота или неделя, осигуровките са на пълната заплата и да, заплатите се изплащат редовно и навреме. За мен най-важният плюс обаче е, че дори и след толкова години прекарани във фирмата, работата продължава да ми е интересна, като плюс мога да добавя и местоположението на офиса.

4. Работа на развоя във фирмата смея да твърдя е на световно ниво. Доказват го десетките награди на международни изложения в Щатите, Азия и Европа, световно-известните звезди ползващи нашите устройства, а също и огромният брой публикации и ревюта в световната преса и форуми. Който се интересува може да прочете голяма част от тях на сайта на фирмата. Да се твърди, че развоя не е на ниво е доста наивно да не кажа, че е си е откровена лъжа и обида към колегите, които работят там. На година от фирмата излизат между 4 и 5 нови продукта, само за пример конкурентите фирми в Щатите изкарват по 1 нов продукт за това време. Само този факт според мен говори сам за себе си, на какво ниво е развоят във фирмата и това дали е зле или не.

Моят съвет към всички бъдещи кандидати за работа е да не вярват на всичко, което се пише, особено от анонимни хора които, нападат на лична основа, без да излагат някаква реална и актуална оценка за работата и заплащането във фирата. Нека не се заблуждаваме. Да, не всичко е идеално има още много какво да се желае, но ако някой не е доволен от фирмата, то поне да изложи някаква нормална и градивна критика за работата в компанията, така ще помогне и на нас и на хората които си търсят работа, а не детски простотии от сорта дали Игор бил господин или госпожа, което както и да го погледнеш си е жалък опит за обида на хомофобска основа, подхождаща само на ниско интелигентен човек. Относно Игор мога да добавя само, че не е типичният БГ бизнесмен, в добрия смисъл на думата. Няма да го видите в огромен черен джип или във вип сепарето на някой чалга клуб. Напротив ще го видите почти всеки ден в офиса да програмира на бюрото си или да помага в развоя.

И отново моят съвет е да се влияете по-малко от писаници по сайтовете, защото и едната и другата страна пречупва действителността през собственият си мироглед и имат своите лични причини да критикуват или хвалят фирмата. Елате на интервю, и вижте сами дали ще ви хареса или не, според мен нищо не губите, може би само малко време.

Мисля да не отговарям на последващи нападки срещу фирмата, казах каквото мисля и каквото имах да казвам, надявам се да съм бил полезен поне малко.

Поздрави,
Владо.


настоящ служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Господин бивш бивш,
Трябва да си доста бивш, за да пишеш така. Аз съм настояща служителк и работя в отдел Маркетинг. Лично познавам Даниел, макар и да не работя пряко с него и мога да те уверя, че той е консултант в Антелоп. И съществува реално. Не знам кой е имигрантът инженер, но мога да се досетя (такъв също имаме при нас).
Относно заплащането, мога да ти гарантирам, че цифрите, които цитираш са нереални. Заплатите са в пъти по-високи. Не бих искала да говоря за другите колеги, но аз съм доста доволна от заплащането.
Що се отнася до другия булшит, който описваш - сексуалната ориентация на този или онзи не ти влиза в работата. Но мога да те уверя, че фирмата изобщо не дискриминира, за разлика от много други. Аз съм жена, с малко дете и никой никога не го е правил на проблем. Никой никога не ме е третирал по-зле или по-добре заради пола. Никой никога не ми е правил забележка, че си тръгвам навреме (да, в много компании това е недопустимо). Никой никога не е изисквал от мен нещо повече от изпълнение на трудовата ми характеристика. Не знам за случай колега да се е сблъскал с нещо различно и съм склонна да вярвам, че такова няма.
Що се отнася до уважението - то е нещо, което трябва и да се заслужи. Не виждам как с твоето отношение и обиждане на лични предпочитания можеш да заслужиш такова.
И не, фирмата не е идеална. Няма идеална фирма, но:
- работата е интересна и предизвикателна
- имаш възможност да работиш със страхотни продукти и страхотни колеги
- заплащането е добро
- условията на труд също са добри
На който не му харесва - има и други фирми.


41 точки

виж подробна оценка
Заплащане
5
Уважение
5
Привилегии
4
Фирмена сигурност
5
Натоварване
5
Потенциал
5
Местоположение
3
Колеги
5
Работна среда
4

Казвам се Даниел Иванов и се занимавам със софтуер за мобилни устройства - пиша апликации и игри за мобилните операционни системи Android и iOS.

Работя почти 3 години като фрилансър, като клиентите ми са предимно чуждестранни компании ( най-вече от Великобритания и Америка ). До този момент български компании не ме бяха наемали като консултант, защото този начин на работа в България все още не е толкова разпространен.

Доста се зарадвах, когато се свързаха с мен от Антелоп, за да им помогна с няколко проекта. Посетих им офиса, който е огромен и просторен, запознах се и с някои от служителите, с които трябваше заедно да правим проекта - няколко софтуеристи и графичния дизайнер.

Мога да кажа, че останах с много добро впечатление - работната атмосфера, сплотеността на екипа, позитивното настроение по време на работа.
Хората там са дружелюбни и отзивчиви. Имат си дори специална зала за отдих с бюфет, дивани, джаги и т.н.
В момента все още довършваме проекта, за който бях нает - компанията съвсем скоро ще пусне няколко апликации за iOS и Android, а аз ще мога да се хваля с тях в своето портфолио.

Въпреки че работя като консултант и много харесвам почасовата работа, признавам, че Антелоп ме накара сериозно да преосмисля отношението си и към целодневната работа.

Поздрави на всички настоящи и бъдещи служители във фирмата.


бивш служител

42 точки

виж подробна оценка
Заплащане
5
Уважение
5
Привилегии
4
Фирмена сигурност
5
Натоварване
3
Потенциал
5
Местоположение
5
Колеги
5
Работна среда
5

Здравейте, аз съм бивш служител на фирмата и реших да споделя и своето мнение тук.

Работих като инженер в Електросфера почти 4 години, но се наложи да напусна, защото с жена ми решихме да се преместим да живеем в чужбина и да отгледаме децата си там.

Спомените ми от времето прекарано в компанията са предимно положителни - колективът беше сплотен, работата интересна и предизвикателна, но в същото време не прекалено натоварваща. В близост до офиса имаше хубави местенца за обяд, където ходихме често с колегите. Заплащането ми беше справедливо и не помня някой от моите познати във фирмата да се е оплаквал. Това, което ми направи положително впечатление в компанията, е че правеха оценки на персонала и в зависимост от вложените усилия и постижения вдигаха нивото на заплащане.

Една от останалите положителни страни на фирмата бяха, че работихме по интересни проекти и създавахме устройства, които известни личности използваха.

Ако трябва да съм честен, сега малко съжалявам, че напуснах Електросфера, защото условията ми в настоящата фирма са доста по-неатрактивни.
Ако се върнем от чужбина със семейството, със сигурност пак бих кандидатствал в компанията.


настоящ служител

32 точки

виж подробна оценка
Заплащане
3
Уважение
2
Привилегии
2
Фирмена сигурност
4
Натоварване
3
Потенциал
5
Местоположение
5
Колеги
4
Работна среда
4

Здравейте,

Казвам се Георги и вече повече от 4 години работя в Антелоп. Голяма част от колегите, с които работя са тук от поне 3 - 4 години, а не един и двама работят в компанията от самото или почти от самото начало. В последните няколко години компанията расте със сериозни темпове и съответно се наблюдава по-сериозно фокусиране върху дейността на отдел „Човешки ресурси“. Без да омаловажавам тяхната работа съм склонен да се съглася с предходното мнение, че не отдел ЧР определя политиките и дава перспективите за развитие на компанията.

Причините аз, а и много от моите колеги да работят за Антелоп са различни. За много от нас това е сигурността и фактът, че през всичките тези години компанията се развива във възходяща посока и никога до сега персоналът не е е усетил нестабилност или липса на средства. Напротив, всички получават навреме заплатите си. От опита ми до момента (а аз имам такъв и в публичния и в частния сектор), никога до сега не ми се е случвало да получавам заплащане за работа надхвърляща нормативно определените 168 часа в месеца. В Антелоп всеки час след 8-те работни часа на ден се заплаща и никой не е ощетен, ако в някой момент е натоварен с допълнително работа.

За много колеги решаващо да работят в Антелоп е спецификата на работата, интересните проекти, по които се работи и фактът, че в България няма друга компания, която да работи на такова високо професионално ниво в аудио индустрията. Сред клиентите на Антелоп са имена като Андреа Бочели, Джей Зи, Риана, Стиви Уондър, Корн... трудно ми е да изброя всички. Някой от най-големите студия и аудио инженери в света, както и почти всички високо-бюджетни холивудски продукции се доверяват на нашата техника, за да постигнат оптимално качество на звука. Това би трябвало да дава някаква бегла идея за професионалното ниво, на което се работи в компанията.

В последните две години създадохме 4 – 5 нови продукта, с които сериозно навлизаме на нови пазари и пред Антелоп и екипа се откриват сериозни перспективи за развитие. Някои наши нововъведения сериозно впечатлиха не само аудио индустрията (включително конкуренцията), но и водещи световни компании като Apple. Интересно е да спомена, че над 20 бройки от нашия 32-канален конвертор бяха закупени именно от Apple и работят в техните лаборатории подпомагайки усъвършенстването на техните USB драйвъри.

Със сигурност не съм изчерпал темата за Антелоп и за потенциала за развитие на компанията и на нейния екип и ще се радвам да отговоря на конкретни въпроси по темата.

Поздрави,
Георги


кандидат за работа

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Виждам, че последните коментари са все насочени към Човешките ресурси. Това е отдел, с който си имаш работа или при постъпване на работа или при напускане. Тоест, той няма отношение към самата работа на човек. Мен не ме вълнува дали е хубав или компетентен техния HR мениджър.
Искам да знам дали заплатата и условията на работа са добри. Дали фирмата се грижи за служителите си. Дали хората вътре са удовлетворени от работата си. Ще съм благодарна ако някой се включи по такива важни теми.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?