Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Antelope Audio / Електросфера ЕООД https://www.google.com/maps/api/staticmap?key=AIzaSyDTo5pSNCbE0DW8tvZj8hGdttXLKd2WO4M&size=255x160&zoom=13¢er=София,бул. Цариградско шосе 7&markers=София,бул. Цариградско шосе 7

Antelope Audio / Електросфера ЕООД

Напишете мнение
5 3 0
3 точки от 236 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 171-180 от общо 236


0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

По-малко от 10 минути минаха и психопатът пак отговори.

Нека направим кратък анализ на твоите гениални твърдения.

Първо твърдиш, че през нашата фирма са минали по-голямата част от инженерите в София и лесно могат да се намерят, за да си споделят отрицателното мнение. После твърдиш, че в даден момент в нашата компания има само 2 човека в развоен отдел.
Нека направя проста математика за теб, защото явно ти е тежко да смяташ.

Задача 1:
В София има колко, да кажем от 10 000 до 20 000 инженери.
В нашата фирма има само по 2-ма в конкретен момент ( според теб ). Един инженер се задържа във фирмата ни само по 1 година, защото му е гадно.
Въпрос: колко години е нужно нашата фирма да оперира, за да са минали инженерите на София през нас?

Отговор: нашата фирма според твоите твърдения е основана минимум преди 5000, а може би и 10 000 години. ТИ СИ ГЕНИЙ! Откри великата ни тайна! Докато си основавахме фирмата, гробницата на Тутанкамон тепърва се строеше.

Сега, след като и поредното ти абсурдно твърдение е разбито на пух и прах, не знам за какво ще се захванеш.

Относно стотиците излъгани души от компанията. Къде са? Ако са толкова много, защо не са завели дело срещу компанията? А ако са завели, защо не са спечелили? Защо само един луд психопат пише тук, а няма още 100 други разярени бивши служители?
Отговори си сам на въпроса.
И между другого, вече добре знам кой си. Благодаря, че ми помогна в търсенето. Продължавай в същия дух и ще се наложи да се защитаваш в съда.

И ако толкова се срамуваш, че си работил при нас, то защо в профила ти в LinkedIn си написал фирмата ни в предишните си работи?

Трагичен случай си.


бивш служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Край. Свърши. Затапихте ме. Вече знам какво е начален капитал и какво е актуално състояние. Знам и че е тайна имената на хората защото те се срамуват, че работят за вас. Знам и че малко бъркате мястото на десетичната запетая поставяте нули там където не трябва. Между 2 и 20 има една разлика. Преди година - две имахте цели 5 човека в развойният отдел. Не знам защо сега ги няма. Но мога да предполагам.
И за да ви улесня в откриването на името ми щом е от такова значение можете да направите следното:
В един списък подредете имената на всички които са уволнени поради некадърност. Сега от този списък извадете тези хора на които сте изплатили всички договорени и дължими суми и бонуси. Сега от оставащият списък изберете едно име. Хоп, май в този списък сме над 100 човека.
Какъвто и да съм аз обсъждаме некоректен работодател какъвто е електросфера. Аз и просяк да съм, най-големия боклук на планетата да съм няма никакво значение. Това не променя факта, че сте се подиграли със стотици хора които са ви се доверили и са загубили време и усилия във вашата фирма. Вие сте некоректен работодател и като такъв заслужавате да нямате персонал. Просто е. Аз ако съм кадърен - някой ще ми дава работа и заплата. Ако съм некадърен - ще ровя по кофите и ще прося край кварталния магазин. От мен не зависи никой и нищо. Вие лъжете хората. Експлоатирате ги и накрая ги мамите. За вашите грешки обвинявате тях. Нормално е да има лошо отношение към вас. Колко щеше да е просто ако си уважавахте служителите, организирахте си добре работата, създавахте им условия за работа, заплащахте честно изработеното от тях, приемахте си грешките и не ги преписвахте на друг, не издевателствахте над служителите си. Те са само инструмент. Не са проблемите ви. Нито решението на проблемите ви. Просто е. Договаряш, плащаш и толкоз. Ще забогатее ли великата фирма с 200-500-1000 лева като прецака някой? И какво печели от това служителя да се чувства виновен и репресиран? Но не може да бъде уволнен некадърният мениджмънт. По-лесно е да се уволни некадърният служител. И така с всички служители.
Ако при раздялата си плащахте може би щеше да има по-малко недоволни хора. Аз лично се срамувам, че съм работил някога в електросфера.


настоящ служител

43 точки

виж подробна оценка
Заплащане
5
Уважение
4
Привилегии
5
Фирмена сигурност
5
Натоварване
5
Потенциал
5
Местоположение
5
Колеги
5
Работна среда
4

Обръщам се към г-н Бивш служител.

Нека те оборя по всичките ти точки веднъж и завинаги, за да може да замълчиш и да спреш с клеветите си.

- Първо, никой не е длъжен да ти дава имена на инженери във фирмата, защото това е поверителна информация и фирмата трябва да я пази изключително стриктно в съответствие със закона. Също така, ако искаш имена, учтиво е първо да дадеш своето, нали? Ако толкова някой се интересува какви инженери има, то да дойде до офиса и сам да види 20-те човека в развоен отдел. Няма какво да крием и да лъжем за разлика от теб.

- Явно твоите икономически познания са по-зле и от твоето интелектуално ниво (видя ли вече какво е макак с Алцхаймер?).
Ти знаеш ли изобщо какво е начален капитал, за какво се използва и защо се нарича така? Не искам да ти давам уроци по икономика, защото няма да можеш да ми ги платиш с мизерната си заплата като консултант. Началният капитал на една фирма, основана преди 15 години по никакъв начин не отразява сегашното и бъдещо състояние на фирмата. Една фирма днес може да се регистрира и с 2 лева капитал, но да прави милиони печалба. А фактът, че фирмата поддържа 70 служителя и се помещава в новопостроена огромна сграда в престижен квартал, само показва, че твоите обвинения са кухи като главата ти. Провери в интернет какво е начален капитал и замълчи. Нито си инженер, нито разбираш от математика, нито си добър в икономиката. В какво изобщо те бива?

- Много неща могат да бъдат пропуснати на едно кратко интервю за започване на работа. Ето сега, ще трябва да те уча и на Управление на човешките ресурси.
Нещата, които могат да се пропуснат в началото включват: психични проблеми от различно естество, липсата на мотивираност за работа, липса на желание за научаване на нови неща, липса на морални ценности като уважения към колегите и други. Един лъжец например може добре да прикрие тези неща на интервюто. Визирам теб, ако не се досещаш.

- Не виждам какво има да се оборва тук. Казал ли си нещо обидно? Явно не мога да разбера начина ти на мислене. Ние сме на съвсем различни морални нива. Наистина ли си толкова повърхностен, за да мислиш, че това кой къде е роден, от каква националност е и с каква сексуална ориентация е, има значение? Явно си по-зле, отколкото дори съм очаквал и при това се гордееш и се биеш в гърдите като горила.
Интересно ми е също как така реши, че майка му и баща му са били брат и сестра. Просто ме разсмиваш. Ти явно си всезнаещ - експерт по заплати във фирмата, експерт по роднински връзки, експерт по това кой с кого си ляга, експерт по икономика. Вземайки твоите психологични проблеми под внимание, подозирам, че кръвосмешението е по-правдоподобно да се е случило в твоя живот.
Щом толкова харесваш да правиш персонални нападки срещу човека, който ни създава работа, то аз лично ще се заема да намеря кой си и ще публикувам всичката налична информация за теб черно на бяло. И не се съмнявай, ще я намеря, защото фирмата я има.

- Както казах вече, във фирмата има много жени, които се третират равностойно и с уважение. По-надолу дори няколко колежки са писали своето мнение. С твоето късогледство явно си пропуснал да ги видиш.

- Това какво се търси от фирмата не е загадка и тайна, а е публиччно достояние. Знам, знам, явно искаш да изтъкнеш, че имаш базова компютърна грамотност и можеш да намериш нещо в сайтове за работни места. Браво! А сега ще те разочаровам - естествено, че компания с голям ръст ще си търси нови кадри, от които се нуждае.
И колкото и да лъжеш, че нямаме кадри, то всеки човек, който дойде на интервю ще види сам с очите си - 5 етажа пълни с усмихнати и позитивни хора.

Знам, че каквото и да ти кажа, пак ще си мелиш едно и също, но хората, които прочетат всичките ти мнения, ще получат ясна картина за достоверността на лъжите ти. Колкото повече пишеш, толкова повече се разкриваш и дупките и противоречията в твърденията ти лъсват наяве.

Истината винаги възтържествува.


бивш служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Продължаваме да се въртим около моята личност а не около компанията. Колкото и лоши думички да сипете по мой адрес това няма да направи компанията ви по-добра. Кой съм аз и какъв съм няма никакво значение. В момента коментираме електросфера а не служителя Х.
Когато на човек му свършат доводите започва да обижда. До тук не защитихте името на компанията по никакъв начин. Дадох ви няколко начина като идея по които да го направите и това, че в отговора ви има само квалификации за моята личност говори достатъчно красноречиво, че думите ми са истина.

Не ми назовахте един от работещите инженери във фирмата. Явно ги е срам от това, че работят за електфосфера.

Не ми опровергахте факта, че фирмата има дялов капитал колкото заплатата на един работник от 5000 лева. Точно толкова ли струва цялата фирма с 5-те си етажа и 70-те си човека персонал ?

Продължавате да твърдите, че когато служител бъде уволнен поради некадърност то неговият началник е особено кадърен щом го е избрал на интервюто. Вие слепи ли сте когато назначавате служители? Колко човека биват уволнени поради некадърност? Има ли човек напуснал фирмата по друга причина освен уволнен поради некадърност или това е съдбата на всичките служители минали през вашата фирма?

Не оборихте фактите за вашият собственик:
Игор Левин, роден в Украйна от майка и баща които са брат и сестра. Има 6 пръста на дясната ръка. На 15 години заминава да живее в САЩ. Хомосексуалист. Преди да дойде да живее за постоянно в БГ фирмата се води на партньора му. Мисля се казваше Петър. Забравил съм. Пререгистрирана е през 2009 година като Игор става едноличен собственик.

Нямаше да има никакво значение собственика ако той постоянно не се бъркаше в работата на всеки един поотделно. Затова е хубаво да се знаят фактите около него и неговото поведение спрямо хората.
Хетеросексуалните служители които е са дискриминирани във фирмата са от женски пол. Само и единствено същества към които шефа не би имал интерес. Доказан факт. И по мое време имаше жени.

Нека съм хейтър, нека имам повод и причина да пиша тук. Значи фирмата ми е дала повод да го направя. Била е некоректна. Простичко е. Ако фирмата беше коректна щеше да има служители и нямаше да се говорят такива неща за нея или за собственика и. Щяхте да се радвате на персонала от 70 човека и той щеше да ви е достатъчен. Хора щяха да напират всеки ден пред вратите за да се молят да ги назначите. Но наблюдаваме обратното. Постоянно пускате обяви. Имате 10 обяви за работа за всяко едно от ключовите места.
Търсите двама хардуеристи, софтуерист, аналогов проектант, ръководител на софтуерния отдел, специалист по програмируема логика, тест инженер за производството. А какво имате? Ако имах този екип само с тях можех да изкарвам по 3 продукта на година от вашия калибър. Следователно или хората ги нямате и си търсите цял развоен отдел който да запълните двата празни етажа или са там за малко и много скоро ще бъдат уволнени поради некадърност и ще им трябват заместници.

Сега обяснете текучеството и постоянната нужда от инженери и постоянната смяна на целия развоен отдел. Не ми обяснявайте колко съм тъп, грозен, хомофоб, хомеопат, хомеотъп, и т.н. Обяснете ми за причината никой от инженерите да не може да се задържи във фирмата. Цяла София ли са некадърници? Обяснете ми за Дани Уитберг. Защо и той не желае да работи с вас? Откраднахте ли му оупън сорс труда за да си направите орион-а? Или му платихте жълти стотинки. Разкажете. Обяснете.
Доводи господа. Доводи. Не личностни квалификации. Като на някой му свършат доводите започва да обижда. Сега не обиждайте а обяснете. Конкретни и точни обяснения. Кои са ви сега инженерите. Защо ви трябва цял нов развоен екип. Колко човека са уволнени поради некадърност. Кой е некадърния - уволнения или тоя който го е назначил?
Но с тези думички по мой адрес ми дадохте добра идея. Май трябва да популяризираме електросфера или иначе казано антилоп аудио и по чуждите форуми. Когато си виновен и вместо да се извиниш продължаваш да обиждаш стимулираш засегнатата страна да ти подлива още вода. Да проверим колко ще спаднат продажбите с малко антиреклама по другите форуми. Все пак името на фирмата се гради на рекламата а не на качеството на продуктите. Не пречи да им разкажем за слабите страни. Ето сега вече е лично и злобно. Нали ?


настоящ служител

44 точки

виж подробна оценка
Заплащане
5
Уважение
4
Привилегии
5
Фирмена сигурност
5
Натоварване
5
Потенциал
5
Местоположение
5
Колеги
5
Работна среда
5

Бивш Бивш: "Има един лаф - едно ако колкото повече го човъркаш толкова повече мирише. "

Хубаво е, че се сравняваш с лайно. Едно от най-добрите сравнения, които си използвал досега.


45 точки

виж подробна оценка
Заплащане
5
Уважение
5
Привилегии
5
Фирмена сигурност
5
Натоварване
5
Потенциал
5
Местоположение
5
Колеги
5
Работна среда
5

Дами и господа, ето ви един пример за един истински заслепен от омраза хейтър - ти му навираш в лицето истината, даваш му свидетели, доказателства и той пак си дъвче същата помия. Отново същото - темите за заплати и сексуална ориентация.

Личи си, че си отявлен хомофоб и психопат. Отново бъркаш нещата - фирмата не дискриминира никого възоснова на етнос, пол или сексуална ориентация. Очевидно е, че повечето служители, които коментират тук, са хетеросексуални и не съм прочел нито един да се оплаква от нещата, които само болен мозък като теб може да твърди, че се случват във фирмата. Явно за теб най-подходяща би била фирма пълна с хомофоби, ксенофоби и комунисти.

Това, което си пропуснал да кажеш е, че ти самият си НЕКАДЪРЕН и затова не си получил "достойно" заплащане - затова и завиждаш на останалите колеги, които взимат от 2000 до 5000 лева, набеждавайки ги че спят с еди кой си. Моля те, събуди се и преглътни факта, че има хора много по-кадърни от теб и не е нужно да спят с когото и да било, за да изкарват тези пари.

Самият факт, че ръсиш такива простотии дело на болен мозък, е достатъчна причина да бъдеш уволнен. Очевидно трябва да работиш върху социалните си умения.

Ти си един отявлен хомофоб, психопат и откачалка.

Да не говорим, че имаш съвсем ясен личен мотив към конкретен служител от Електросфера и затова 4 години след уволнението си продължаваш да клеветиш тук всекидневно. Ти си истински екземпляр на жалък човек.

На запад щеше отдавна да бъдеш осъден - не само за хомофобия, но и за антисемитизъм, за клевета, изнудване и набеждаване.

Нека да си публикуваш името, ако толкова вярваш в правотата си. Ако казваш истината, то от какво се страхуваш?
Причината да си анонимен е, защото прекрасно знаеш, че твоите клевети и лъжи са подсъдими дори и в България.


бивш служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Да господа. Прави сте. Всеки който иска достойно заплащане за труда си е алчен психопат. Всеки който е хетеросексуален е "сексуално извратен".
Точно така е. Това се опитвам да кажа от 5 поста насам. Радвам се, че вече втори служител от фирмата потвърждава моите думи.
Просто в следващата обява за работа добавете 2 реда:
На изнудвания не се подаваме и пари не даваме.
Предпочитаме хомосексуални и всякакви други ориентации считаме за неприемливи. Освен ако не решите при нас да станете такива. Ние с радост ще ви обучим.

Много е хубаво да имате 2 етажа R&D отдел но кажете колко инженера работят там? Колко от тях са горди с работата си и са готови да застанат с имената си зад фирмата. Посочете ги поименно ако ви стиска. Мога да се обзаложа, че са Игор и още 2-3-ма. Говорим за хора които проектират а не чистачки, закупчици, мениджъри, снабдители на вода, снабдители на кафе, снабдители на препарат за почистване не прозорци и техните мениджъри.

Хубаво е да се фукате по форумите колко сте велики но всеки нормално мислещ човек ще направи следната справка:

1. Колко е дяловия капитал на фирмата в търговския регистър. От това може да се провери колко е сериозна фирмата, дали си плаща данъците и дали спазва законодателството. При 5000 капитал на ЕООД-то човек може да си направи изводи за колко велика фирма става въпрос.
2. Колко инженера с опит работят там. Това лесно може да се провери от Linkedin. Там пише и колко са бивши.
3. При това огромно текучество огромен процент от инженерите в София са минали от там. Може да се попита в произволен развоен отдел за мнение. Ще има поне 1 човек работил там. При нас имаме още двама. И те са женени така, че работата им там е била кратка. Тоест уволнени поради некадърност.

Има един лаф - едно ако колкото повече го човъркаш толкова повече мирише.


40 точки

виж подробна оценка
Заплащане
5
Уважение
5
Привилегии
4
Фирмена сигурност
5
Натоварване
4
Потенциал
4
Местоположение
4
Колеги
4
Работна среда
5

Работя в производството на фирмата и реших да пиша защото колежката ми каза, че тук вирее някъв алчен психопат който е бил уволнен заради сексуалните си извращения и сега пише всякви чудеса за шефа.

Оня ми написал че работил преди 6 години, после преди 4, изведнъж пък знае какви са ни заплатите и кой с кой си ляга в фирмата. Само малоумник може да повярва на тези измишлиотини.

Фирмата си е супер, шефът е пич и колегите са готини. Не е като в мои предишни фирми където не са ни плащали нито осигуровките, нито извънредните.


45 точки

виж подробна оценка
Заплащане
5
Уважение
5
Привилегии
5
Фирмена сигурност
5
Натоварване
5
Потенциал
5
Местоположение
5
Колеги
5
Работна среда
5

Моля те, анонимен бивш уволнен некадърен служителю ( ето ти идея как да кръстиш поредния си профил ), престани да се излагаш.

Единствената капка истина в твоите лъжи, е че си бил уволнен и то защото си некадърен и манипулативен патологичен лъжец. Което си личи и от стила на коментарите ти, които си противоречат.

Признак на психическото ти разстройство е вярата, че само ти знаеш истината и аз и моите 70 колеги в компанията сме слепи да я видим. Като всеки психопат, вярваш че само ти си единственият "просветлен".

Ако хапчетата ти са спрели да действат, помоли психиатъра си да ти ги смени.


-45 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
-5
Колеги
-5
Работна среда
-5

Колкото и да се опитвате да замазвате нещата вече ви е излязло "име". Във всяка лъжа има капка истина. Иначе няма да звучи достоверно. Антелоп аудио е един кенеф е тва е истината. Място където върлуват разни кретени на "ключови" позиции не правейки нищо. И самодоволни мазохисти, които прославят шефа. PR-кампанията ви е абсолютно безмислена. Няма вече кой да ви повярва.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?