Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Antelope Audio / Електросфера ЕООД https://www.google.com/maps/api/staticmap?key=AIzaSyDTo5pSNCbE0DW8tvZj8hGdttXLKd2WO4M&size=255x160&zoom=13¢er=София,бул. Цариградско шосе 7&markers=София,бул. Цариградско шосе 7

Antelope Audio / Електросфера ЕООД

Напишете мнение
5 3 0
3 точки от 236 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 151-160 от общо 236


45 точки

виж подробна оценка
Заплащане
5
Уважение
5
Привилегии
5
Фирмена сигурност
5
Натоварване
5
Потенциал
5
Местоположение
5
Колеги
5
Работна среда
5

Миналата седмица всички служители бяхме на тиймбилдинг. Успяхме да си изкараме незабравимо и да си съдействаме в отборните игри.Освен, че се забавлявахме, също така играхме по екипи. Всеки един взимаше участие в различните предизвикателства, пред които бяха изправени отборите.


45 точки

виж подробна оценка
Заплащане
5
Уважение
5
Привилегии
5
Фирмена сигурност
5
Натоварване
5
Потенциал
5
Местоположение
5
Колеги
5
Работна среда
5

Добре дошъл отново, психично болен перверзен маниако под прякор Бивш.
Виждам, че пак си дъвчеш същите лайна, които от край време си захапал. Няма лошо, дъвчи си ги, само внимавай устата ти да не завони още повече.
Вече разбрахме, че си голям философ, велик инженер, поет и гений. Явно си наистина недооценен, щом за толкова време не си си намерил друга работа, та стоиш тук и сееш бисерите си.

Виждам, че още те е шубе ( защото си женски полов орган, както каза нашият колега Райчо ) да си разкриеш името. Нищо, аз мога да ти помогна и да го направя вместо теб.
Разбрах, че във фирмата е имало един бивш служител ( Ф. ) , който е бил уволнен преди 9-10 години. Без висше образование, психично болен, спал е в колата си, избягал от Пирогов и се появил на работа още със системите закачени по ръцете (само си представете колко болен мозък трябва да си). Уволнен заради сексуалните си фантазии, заплахи, тормоз на служители и жалък опит да изнудва шефа на фирмата с безпочвени сексуални обвинения.

Не е за вярване, че такъв ненормалник продължава да пише 10 години след като е уволнен, но нали знаете, че луд умора няма.


-16 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-4
Уважение
-4
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
-4
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
-4

Уважаеми Райчо,
пожелавам ти да се задържиш още дълго при Игор. От него има какво да се научи ако те влече аудиотехниката. Безспорно е страшно интелигентен човек. И като всеки такъв е вдетенен и много често губи връзка с реалността. Можеш да прочетеш постовете му по-долу. Включително постовете на имигрант и кокиче са негови. Ако не вярваш се разгледай по другите подобни форуми и ще прочетеш същите неща писани преди 5 и повече години.
Мога само да изразя съболезнованията си към теб, че Игор те е накарал да пишеш коментари тук. Както и, че те е накарал да пишеш втори път защото първото мнение не е било достатъчно "правилно".
Виждам си изкарал известно време при Ники Даскалов. И с него трудно се работи. Явно ти е дало тренинг. Виждам, че и трудно си намираш работа. В днешно време ако си по-креативен обикновенно така става. Ако се абстрахираме от личностните нападки можеш ли да кажеш кое от думите ми не е вярно? Игор не си назначава гаджетата за мениджъри? Игор не ти се бърка в работата? Игор ти дава свобода да реализираш твои идеи? Игор не те тормози за работно време? Игор не те кара да оставаш след работа? Или не те карат да се чувстваш виновен за чужди грешки? Сравнено с колегите си в други фирми на подобна позиция заплатата ти колко пъти е по-малка? А получаваш ли редовно обещаните пари? Бонуси, повишения? Те имат ли връзка с личното ти отношение към шефа и неговите леко неуместни понякога шеги? Или вече е спрял да се шегува с работниците? Искал ли е от теб нещо извън работата? А получавал ли го е? Още много мога да напиша но съм сигурен, че ако трябва да си искрен ще бъдеш уволнен поради некадърност независимо дали това ще прецака някой проект.
Игор е страхотен специалист и ако не бяха личните му качества щеше да изгради страхотна фирма с много продукти и страхотен екип. Много кадърни хора са минали през него. Просто не трябваше да си вади оная работа във фирмата и да плаща добре. Сега щеше да има поне 30-40 добри продукта на пазара и няколко стотин човека персонал. Но фирмата си е негова и както той казва може да прави каквото си иска с нея и с хората в нея. Щом им плаща заплати те му принадлежат. Съгласен ли си ?


45 точки

виж подробна оценка
Заплащане
5
Уважение
5
Привилегии
5
Фирмена сигурност
5
Натоварване
5
Потенциал
5
Местоположение
5
Колеги
5
Работна среда
5

Във фирмата работят истински професионалисти. Това са хора, които си съдействат помежду си и оказват подкрепа на новите служители в компанията.


16 точки

виж подробна оценка
Заплащане
3
Уважение
2
Привилегии
1
Фирмена сигурност
2
Натоварване
-1
Потенциал
-1
Местоположение
3
Колеги
4
Работна среда
3

Абе направо ми писна да го дъвчеш тоя Игор. Не знам какво ти е направил. Аз за една година дето съм си имал вземане даване с него моето мнение е такова: Игор е един добродушен човек на средна възраст с интелигентност доста над среданата. Силно се съмнявам , че той би си губил времето да пише тук ( и аз си го губя ) ама при положение, че явно ти е бил работодател не виждам как имаш наглост да го плюеш непрекъснато.


9 точки

виж подробна оценка
Заплащане
2
Уважение
2
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
3
Колеги
2
Работна среда
0

Понеже много знаеш а и още миналата година ти казах, че си женски полов орган (който не вярва да си превърти съобщенията до преди 20-ти Август 2014) си заставам зад името и изобщо не ме е срам, че съм работил за Antelope Audio. А и не виждам защо да ме е срам. Аз тук съм работил с кадърни хора, от цялата фирма не съм видял нищо лошо или някаква некоректност. Като във всяка голяма фирма сигурно има още какво да се желае обаче не виждам смисъл да се разсява злоба по форумите.


-25 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-4
Уважение
-4
Привилегии
-4
Фирмена сигурност
-4
Натоварване
-4
Потенциал
-4
Местоположение
2
Колеги
1
Работна среда
-4

Виждам Игор и Ейч Арката му пак са се развихрили.

Уважаема Нели,
да ви е живо и здраво детенцето. Да му се радвате дълги години.
Знаете ли какво различава фирма електросфера от една пекарна за хляб? И в двете фирми има доставки и в двете фирми има производство, логистика, Ейч Ар, фактури, заплати и т.н. Квалификацията на работниците в производството е сходна. Различава я продукта. Единият се прави по рецепта от 2 листа и технолог с малко опит може да произвежда хляб. Докато за да направиш продукт като този на електросфера си трябват много години учене. Затова инженерите са кът. И когато ти си инвестирал 5 години в университет и после още 5-10 работейки и учейки се за да достигнеш ниво необходимо за да можеш да правиш такива продукти и тогава се намесват едни тарикати евреи на които им е заложено в кръвта да те мамят. Тяхна е идеята, техен е бизнеса и ти ако искаш се хващаш на хорото. Така е, но когато не ти платят дори парите които ти обещаят става неприятно. Когато се намесят лични отношения става неприятно. Когато егото на шефа пречи на свършването на работата става неприятно. Когато шефа назначи малоумните си гаджета за твои началници става неприятно. Когато шефа иска да спи с теб а ти не си ... става неприятно.
Това е и причината да има постоянно обяви за инженери. Не искам да подценявам труда и на производството и на доставки и на счетоводство. Просто такива хора има много повече и дали ще работиш електроника или производство на хляб или дрехи няма значение. Работите честно и си изкарвате честно заплатите. Проблемите са в развойният отдел и то изцяло заради личността на управителя. Напълно е възможно да се е намерил някой читав началник производство който да е сложил нещата в ред и да може да ви опази от Игор. Тогава наистина ще сте добре. С ниски заплати но другото ще е наред. На всякъде има простотии и твоето ниво на търпимост на простотията може да е много високо.
Ако наистина си изчела мненията по-долу ще видиш какви абсурди пишат Игор и неговите подчинени (приятели). Вързване с вериги, уринатори, бой и т.н. Това нормален човек би ли го помислил дори?
Някой иска да прави фирма. Наема си хора. Плаща им заплати и те вършат някаква работа. От другата страна хората си търсят работа. Отделят си от времето и посредством способностите си заработват заплата за себе си и печалба за фирмата. До тук добре. Когато в тези двустранни отношения започнат да се намесват незаконни или неморални действия от която и да е от страните възникват проблеми. Странно е толкова много служители да бъдат уволнявани поради некадърност. Не е чак толкова странно на много служители да не бъдат плащани дължимите суми. Все пак сме в страната на беззаконието. Явлението е масово. Просто когато искаш квалифицирани кадри трябва да се отнасяш добре с тях и да им плащаш подобаващо. Тях не ги интересува твоето его, твоите гаджета, твоя личен живот и желания. Те са дошли за да работят и да взимат заплата. Те не желаят да работят по 12 часа на ден защото и те имат жена, деца, семейство и нужда от личен живот. Те не желаят да бъдат обвинявани за грешките на други хора както и не желаят да бъдат принуждавани да се чувстват виновни за грешките на други хора. И когато другите хора спят с шефа е нормално засегнатата страна да си тръгне и да бъде уволнена поради некадърност. И така следващия и следващия и следващия. Вече 10-15 години. Още от Аардварк е било така. Тогава хората не можели да си тръгнат до 12 вечерта защото Игор ги държи на скайп/айсикю или каквото там е ползвал. А като закъснееш сутрин те наказват.
След като скоро си раждала кажи колко си плати на доктора? Този доктор е учил 6 години, специализирал поне 3 и работил като младши поне още 5 за да стане доктор. Той работи на заплата от няколко стотин лева. Ако ти не му плащаше допълнително той дали щеше да е доволен и мотивиран да свърши тази работа? А ако на всичкото отгоре Игор му беше шеф дали тоя доктор щеше да бъде уволнен поради некадърност? Да, на доктора работата е много по напрегната и отговорна и изисква подобаващо заплащане. Но и за двете професии си трябват 10-15 години здрав труд за да станеш добър и когато ти плащат колкото на чистачка...
Лекарите избягаха, инженерите избягаха а нашият любим Игор не може да осъзнае, че хората работещи в електросфера не му принадлежат по никакъв начин. Нито духом нито тялом. Те са там за 8 часа на ден да работят това което е в трудовата характеристика и искат достойно заплащане.
След толкова писаници поне представители на фирмата публикуваха тяхното виждане за бъдещето на фирмата и как желаят да третират бъдещите си работници в развойният отдел.

Ако имигранта и другите мнения бяха истински щяха да застанат с името си зад фирмата. Никой не застава с името си зад тази фирма. Никой от сегашния развоен отдел не желае да застане с името си. Хората се срамуват, че работят там.


45 точки

виж подробна оценка
Заплащане
5
Уважение
5
Привилегии
5
Фирмена сигурност
5
Натоварване
5
Потенциал
5
Местоположение
5
Колеги
5
Работна среда
5

Фирмата предлага възможности и на младите хора без практически опит да се учат,и реализират чрез стажанските си програми. Важно е да се дава шанс на хората, които завършват своето образование и искат да живеят,и да се реализират в своята страна.


настоящ служител

30 точки

виж подробна оценка
Заплащане
3
Уважение
3
Привилегии
3
Фирмена сигурност
3
Натоварване
3
Потенциал
4
Местоположение
4
Колеги
4
Работна среда
3

Нели Георгиева не просто е "истинска" тя е един от стойностните и важни за фирмата служители. Качествен специалист, който е професионалист в областта си.

Нели не е единствената, всеки служител си има своите качества, заради които е част от Antelope. Във фирмата работят професионалисти, хора с възможности и потенциал.

"Естественият подбор" отхвърля недобронамерените и некачествени специалисти.


бивш служител

40 точки

виж подробна оценка
Заплащане
5
Уважение
5
Привилегии
4
Фирмена сигурност
5
Натоварване
3
Потенциал
5
Местоположение
4
Колеги
5
Работна среда
4

Постът ми се затри надолу, заради постоянен спам и реших отново да го публикувам, за да могат хората да видят някакво полезно мнение все пак.

Здравейте, аз съм бивш служител на фирмата и реших да споделя мнението си.

Работих като инженер в Електросфера почти 4 години, но се наложи да напусна, защото с жена ми решихме да се преместим да живеем в чужбина и да отгледаме децата си там.

Спомените ми от времето прекарано в компанията са предимно положителни - колективът беше сплотен, работата интересна и предизвикателна, но в същото време не прекалено натоварваща. В близост до офиса имаше хубави местенца за обяд, където ходихме често с колегите. Заплащането ми беше справедливо и не помня някой от моите познати във фирмата да се е оплаквал. Това, което ми направи положително впечатление в компанията, е че правеха оценки на персонала и в зависимост от вложените усилия и постижения вдигаха нивото на заплащане.

Една от останалите положителни страни на фирмата бяха, че работихме по интересни проекти и създавахме устройства, които известни личности използваха. Усещането, че работата ти е оценена високо и чувството за престиж не могат да се сравнят.

Ако трябва да съм честен, сега малко съжалявам, че напуснах Електросфера, защото условията ми в настоящата фирма са доста по-неатрактивни.
Ако се върнем от чужбина със семейството, със сигурност пак бих кандидатствал в компанията.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?