Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Antelope Audio / Електросфера ЕООД https://www.google.com/maps/api/staticmap?key=AIzaSyDTo5pSNCbE0DW8tvZj8hGdttXLKd2WO4M&size=255x160&zoom=13¢er=София,бул. Цариградско шосе 7&markers=София,бул. Цариградско шосе 7

Antelope Audio / Електросфера ЕООД

Напишете мнение
5 3 0
3 точки от 229 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 131-140 от общо 229


настоящ служител

-1 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-2
Уважение
-5
Привилегии
1
Фирмена сигурност
-4
Натоварване
5
Потенциал
-5
Местоположение
5
Колеги
3
Работна среда
1

Ето толкова сме умни в Antelope Audio, че едно мнение не можем да направим като хората:

?? ??? "??-????? ?????????"...

????????? ??????????, ?????? ?? ?? ???? ? ??????? ??????? ????? ?? ?????????? ???????. ??? ?????????? ???? ????, ?? ?? ?????? ????????? ???? ? ??????? ??? ?? ??????, ? ?? ??????, ?? ??? ? ????? ???????????? ???????? ???????.
"??, ???? ????????, ????. ???? ????????."

?????? ?? ????? ??????? ???????? ? ????????, ????? ?????? ???????? ?? ? ?????? ? ????? ?? ???????? ??????? ??????????? ????????? - "?????? ?? ? ??????!" ????? ????? ? ?????????? ??????? ?, ?????? ????? ?? ??????????? ??-???? ???????? ???? ?? ?? ????????? ???? ?????????? - ??????? ??, ??? ?? ?? ????? ???? ?????.
"?????? ??????, ??? ?? ?? ?????? ?????? ?? ????"

????? ?? ? ???? ?????? - ???? ???? ??????? ?? ?? ??????, ??? ??? ???????? ??? ?????? ? ??????????, ?????? ???? ?? ?? ?? ????.????? ?? ?????????? ???????? ? ????????? ?? ??????????? ?????? ? ??? - ????. ? ???? ?????? ?? ??????? ??????? - "????? ?? ?????? ?? ????? ?? ???? ?????, ?????? ???? ??????? ?? ?? ??????????, ?? ???? ????? ???? ??? ?? ?? ?????? ?????? ????? ????? ?????? ???? ????, ????? ????????, ?? ?? ?????????? ???????? ??? ??????? ?????????? ????????"

??????????, ???????? ? ???????? ? ??????? ?????? ? ?? ?? ?????????????.


настоящ служител

45 точки

виж подробна оценка
Заплащане
5
Уважение
5
Привилегии
5
Фирмена сигурност
5
Натоварване
5
Потенциал
5
Местоположение
5
Колеги
5
Работна среда
5

За всички онези, които се съмняват в качеството и потенциала на компанията само искам да кажа, че в последните две седмици представихме три нови продукта, които се приемат с изключителен интерес от клиентите ни и медиите. Утре в Ню Йорк започва едно от най авторитетните изложения в нашия бранш и тези продукти за първи път ще бъдат показани пред публиката.

Тази година представихме общо четири нови продукта, а нашият развоен екип работи по поне още два, които ще излязат януари. Това говори достатъчно добре за темповете, с които се развива компанията.


клиент

-1 точки

виж подробна оценка
Заплащане
2
Уважение
-5
Привилегии
1
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
1
Потенциал
-4
Местоположение
3
Колеги
5
Работна среда
1

Не доумявам как и кой може да пише така, още по-малко, колко трябва да е прост, тъп и неадекватен! Явно стадото расте!
Колко сте жалки всички - знаете ли, можете ли да разберете? Едните псуват, другите са неграмотни, третите са очевидно под
диктат! Хайде малко да се осъзнаете всички! Пишат се нерелани глупости от нереални хора и се лее помия до гуша и от двете
страни! Срам и позор! А уж образовани хора били, трябвало им години образование и умение на едните и другите - къде се
намирате, жалки сте! Кой ви бие по главата да се излагате като доли цигани, кой? Да бяхте курви на повикване, да ви
разбера, но това е прекалено. Ще си правите черен или бял PR ли? И какво се постига? Смях!!! Лично аз се чувствам
унизен от простотията и неграмотността на бивши и настоящи служители пишещти във форума. Това е като увод. Някой
надолу беше писал, че: "Анонимен 15.09.2015 Във фирмата работят истински професионалисти. Това са хора, които си
съдействат помежду си и оказват подкрепа на новите служители в компанията.". Моляяя?
Във фирмата работят истински професионалисти - да! Десетки на брой - 30-тина от общото 70-те служителя! Съдействат си?
Да бе, да! Съдействат си работещите, другите гледат как да се изтъкнат, за да си вземат заплатите и да насерат другите!
Боклуците във фирмата са така наречения "мениджерски екип". Пълна сбирщина от некомпетентни малоумници
("Хвани единия, удари другия!"). Имат начело една бивша курва на шефа! Незнайно защо назначена да управлява всичко и всички.
С малки изключения разбира се! Развойната дейност не му е подвластна, но пък може да ги цака и дразни с парко места и ябълка
на бюрото. И като говорим за дребнавост на изоставената курвичка - незнайно защо тя седи на власт? С какво и как държи
собственика? Та той не е малоумен да не вземе един апартамент и кола на бившата и да я натири на село, откъдето е дошъл?
Та това същото се захваща и слуша до гроб, защото не са го натирили! Нали трябва в такава фирма да имаш мениджър, който да се
грижи за парите ти? Да, ама не! Ще направим мениджери на всички нива. Добре! Идеална идея, за да се неутрализира! И какво става?
Наема се курва от селото на бившия! В последствие се наемат стадо некадърници, които загробват фирмата с пари или просто, нищо
не правят. По-лошото - пречат! Съпротива - има. И какво от това, те са великите! Велики ли? Доколко, та те не могат да си
вържат и връзките сами, камо ли да се занимават с управление на процесите, маркетинг, продажби, доставки. Всичко е на парче,
на косъм, на късмет. Има светлина в тунела! Най-накрая собственика да се сети да разкара "бившата" и всички псевдо мениджери и
псевдо работници, иначе краят е неизбежен. Велик ум, велик потенциал и да го оставиш в ръцете на неук селяк - безценно!


бивш служител

-10 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
5
Колеги
0
Работна среда
-5

Фирма Електросфера е един от най-некоректните работодатели с които съм работил в качеството си на консултант.
Приеха проект, приеха стойността на работата, приеха и изпълнението, но нещо забравиха да си разплатят сметките.

3 месеца след имплементация да заявиш "ами не виждаме добавена стойност и ще унищожим всичко" и това да е предтекст да не платиш за извъшрена работа е смехотворно.
Нервите ми са по-скъпи от сумата която ми дължат (макар да е четирицифрена) и това е единствената причина да не ги подведа под съдебна отговорност.

За жалост тази фирма е типичен БББ (Беге Бизнес, Батка), макар и с претенции за световни величия.


45 точки

виж подробна оценка
Заплащане
5
Уважение
5
Привилегии
5
Фирмена сигурност
5
Натоварване
5
Потенциал
5
Местоположение
5
Колеги
5
Работна среда
5

Като част от тази фирма мога да кажа, че не само са ценени усилията на хората, професионалните им качества и умения, но те са и развивани. В момента част от служителите са обучават по бизнес английски. Това е възможност те да подобрят своите езикови умения. Не всяка компания предоставя такава възможност.


настоящ служител

40 точки

виж подробна оценка
Заплащане
4
Уважение
4
Привилегии
4
Фирмена сигурност
5
Натоварване
4
Потенциал
5
Местоположение
5
Колеги
4
Работна среда
5

Филипе, или който и да си там озлобен драскачо, започнах да се уморявам да чета брътвежите ти, които очевидно не почиват на факти, а само на клевети и измислени, несъстоятелни обвинения. И в предишни постове бях писал, че работя във фирмата вече повече от 4 години, както може би и около 20% от персонала. Имайки предвид, че имаме ръст на персонала от 30% годишно, явно доста от хората се задържат за дълго тук. Няма да се опитвам да убеждавам теб или когото и да било друг, че нямам сестра и няма да говоря за това колко големи или малки са заплатите - повечето са анонсирани в обявите за работа.
На смешните твърдения за това колко успяла или не успяла е нашата фирма само ще кажа, че вече три години подред наши продукти са номинирани за TEC Awards. Тъй като ти най-вероятно не си запознат, ще ти кажа, че тази номинация в нашата индустрия е равностойна на номинация за Оскар в киното. Между другото, ние сме единствената компания с три номинации в три отделни категории тази година. Това нямаше да се случи без кадърни и мотивирани хора в R&D, в хардуерния и софтуерния отдел, в производството, логистиката, маркетинга, продажбите и администрацията.
Тъй като очевидно пишеш за неща, които не знаеш и не разбираш бих искал да те поканя в новия ни офис в Лозенец на пл. Папа Йоан Павел II, за да се запознаеш лично ти, а и който друг има желание, с фирмата, колегите и обстановката, в която работим. Ако все пак решиш да продължиш да се криеш зад маската на Анонимен Бивш, която явно ти дава сила и смелост, можеш да изгледаш едно кратко видео, което направихме наскоро - https://youtu.be/AqE_RCLNE1M

И за да завърша с още нещо положително - гледай това видео и ми кажи, колко "неуспели" собственици на фирми познаваш, които се срещат лично и по покана на звезди от ранга на тази, която ще видиш във видеото.

Приятно гледане - https://youtu.be/RCiD6SomnRA


45 точки

виж подробна оценка
Заплащане
5
Уважение
5
Привилегии
5
Фирмена сигурност
5
Натоварване
5
Потенциал
5
Местоположение
5
Колеги
5
Работна среда
5

Господин Бивш,

Условията във фирмата като заплащане са много добри. По-добре не давайте мнение и оценка по въпроси, по които не сте компетентен.

Освен да се трудим усърдно, ние можем и да се забавляваме добре. В момента организираме група на служители от фирмата, които ще посещаваме уроци по народни танци.


-28 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-4
Уважение
-5
Привилегии
-4
Фирмена сигурност
-4
Натоварване
-3
Потенциал
-4
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
-4

Г-н Райчо,
ще ти отговоря на точка 6. Това е принцип в управлението на тази фирма. Персонала винаги да се чувства виновен и некадърен за да не иска пари. И от кога 1200 лева са средни за бранша? Масово стартова заплата 2-2.5к на всякъде. Само в електросфера - дай 6 месеца да видим какво можеш на 1000-1200 пък после ще видим. Е, като дойде после и човека си тръгва.
Добрия мениджър съумява да повиши квалификацията на служителите си и по този начин да успее да печели повече пари от тях. Същевременно им дава по-висока заплата отколкото заслужават за да не отидат в друга фирма където ще им платят повече. Но тук не търсим добър мениджърки подход. Тук търсим балами които да експлоатираме и в крайна сметка да не им платим. Ако мине.
Единственото което видяхме до тук е как персонала е виновен за положението на фирмата. Единия клошар уволнен преди 10 години и отворил фирма за карбуратори във Варна. Другия пък очилат с 1000 недъга уволнен преди 5 години направил не знам си какво. Със сигурност има още много бездарни некадърници ламтящи за пари които с труда си изкарват парите на фирмата и вместо уважение получават унижение и подигравки. И жълти стотинки за заплати, да не забравяме. Сигурно и моята некадърност е допринесла за краха на великата империя електросфера. За година и половина съм нанесъл щети за милиони или може би милиарди. Какво е една неплатена заплата от почти 2000 лв в тази сметка. Малко ми е било. Щом не съм свършил продукта на време и в него е имало няколко грешки. И е добре грешките да бъдат преписани на некадърният работник отколкото на великият мениджър който между другото спи с шефа. Но и това е без значение.
Продължавам да питам след като фирмата е толкова велика така ли за 15 години не се намери 1 кадърен инженер който да се задържи в тази фирма? Как може в цялата държава всички да са некадърници? Това май е първата фирма която за неуспехите си обвинява работниците.

След всичко изписано поне кандидатите за работа ще знаят какво ги очаква и щом са го приели и са се съгласили с това е сигурно, че ще останат дълго време във фирмата. Ако не бъдат уволнени поради некадърност. (Както Райчо каза за по-високото заплащане и по-висока квалификация)


43 точки

виж подробна оценка
Заплащане
5
Уважение
5
Привилегии
5
Фирмена сигурност
5
Натоварване
4
Потенциал
5
Местоположение
4
Колеги
5
Работна среда
5

Аз съм служител в "Електросфера". Искам да споделя своето мнение относно заплащането.В "Antelope Audio" няма закъснение на изплащането на заплатите, за разлика от предишната фирма,в която бях. В "Електросфера" съм доволна и от отношението към нас служителите - тук се оценява труда и приноса на всеки един от нас.


0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Г-н Бивш, който и да си ти,
1) Не работя в Антелоп и напуснах сам никой не ме е уволнявал.
2) Не виждам как Игор ще ме накара да пиша коментари или каквото и да било където и да е.
3) Не видждам с какво кариерата ми в други фирми има общо с темата само да отбележа , че в MMS аз съм работил много повече с Ангел Иванов не с Николай Даскалов.
4) Не виждам защо изобщо продължаваш да се занимаваш с глупости
5) Не виждам как реши, че си намирам трудно работа :)
6) Заплатите в Антелоп са поне равни на средните в бранша вярно е има и доста по-платежни но се иска по-висока квалификация :)

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?