Подробна оценка от Todor
Не ме учудва негативното мнение на бившия служител. Преди време кандидатствах за работа и даже не ми звъннаха да кажат, че не са ме одобрили. Професионално? Не мисля. Щом с кандидатите за работа се отнасят така, представям си със самите служители. Горките играчи на покер кинг, с такъв озлобен съпорт и фрод. :)
Подробна оценка от Мениджмънт на В-онлайнсистемс ЕООД
Уважаеми анонимни колега /бивш или настоящ/,
В-онлайнсистемс ЕООД винаги е била фирма, в която за разлика от други компании в България, мнението, идеите и препоръките на служителите винаги са били и са добре дошли. За нас човешкият потенциал и ентусиазмът на служителите ни,в които влагаме и инвестираме в обучение и възможности за реализация, са топ приоритети.
Прекратяват се договори на служители само по една или повече от следните причини: поведение, което не отговаря на корпоративната култура и ценности, неспособност за справяне със служебните задължения, липса на качествено представяне, свързано с работните процеси, отсъствие на работка етика и нарушение на фирмените правила за вътрешния ред, с които всеки служител е запознат преди да постъпи на работа.
Изпитателният срок на всеки един служител е свързан с атестиране на способностите му, свързани със заеманата от него длъжност. Служители, които не полагат необходимите усилия да усвоят спецификата на работата си и/или нямат желание да се стремят към подобрение след неколкократни дискусии с мениджмънта на компанията, не получават постоянен договор след изтичане на съответния изпитателен срок. Служителите, които не преминават успешно изпитателния срок, не получават предложение за постоянен договор.
Фактът, че лицето, коментирало и започнало тема за В-онлайн Системс ЕООД, не е разкрило самоличността си и е предпочело да остане анонимно ясно показва, че съответният бивш или настоящ служител реагира ядосано или защото е загубил работата си по някоя от горепосочените причини или в даден, конкретен и единичен случай не е получил това, което очаква като отношение и/или привилегии. В случай, че нашият бивш или настоящ колега (В-онлайнсистемс третира всеки един член на екипа преди всичко като колега, а не служител.) избере да разкрие своята самоличност, всяка една компания, която възнамерява да наеме дадения служител, може да се свърже с мениджмънта на В-онлайнсистемс и да получи информация за представянето на дадения служител в рамките на нашата компания и причините за нейното отстраняване и/или преразглеждане на представянето й, обвързано с корпоративните ценности и целите на В-онлайнсистемс в дългосрочен план.
Като компания, която оперира на висококонкурентен пазар и наема най-добрите служители с необходимите качества или такива, които имат желание за работа и им се предоставя отлично обучение, намираме изводите на съответното лице са фактически необосновани.
В тази връзка, ние се гордеем, че В-онлайнсистемс регистрира под 10% текучество на служители. Този процент е в пъти по-нисък от средната стойност за повечето кол центрове в България, включително и фирми, чиято дейност е свързана с поддържане на собствен контактен център за обслужване на клиенти.
Гордеем се, че В-онлайнсистемс ЕООД се грижи за отличната работна атмосфера, която е полуофициална и предразполага към отключване на творческия потенциал у всеки един колега, който идва на работа с удоволствие и усмивка. В-онлайнсистемс ЕООД предлага и социални придобивки, поощрения, материални и нематериални, с които показва, че държи на човешкия потенциал, с който разполага и цени усилията, качествата и целите на всеки един колега. Нашите служители работят съвестно с желание, работата им носи удоволствие и най-вече удовлетворение. Всеки един допринася за развитието на корпоративната философия, основата в която е взаимното уважение и личностни качества.
Екипът на В-онлайнсистемс ЕООД приветства всеки, който желае кариера, изпълнена с предизвикателства, възможности за развитие и резултати, надминаващи дори собствените му очаквания. Ако желаете да се развивате с нас, моля, изпратете CV на имейл [email protected].
П.С. В качеството си на работодател, В-онлайнсистемс изразява неутрално отношение към долупосочените оценки и оставя на кандидатите да дадат своите оценки.
Подробна оценка от служител
Отвратително отношение към служителите от страна на мениджърите. Хората биват унижавани, порицавани без основание, и т.н.
Обещанията, които бяха дадени в началото относно бонуси, заплати и развитието на фирмата, се оказаха лъжи.
Има изключително субективно и несправедливо оценяване на служителите в зависимост от това, "как са се харесали" на мениджърите: случвало се е, че е трябвало от двама служители един да се уволни. Обаче в крайна сметка уволняваха човека, който просто по някакви субективни критерии не им е допаднал, независимо от това, че се справя с работата много по добре от колегата му.
Непрекъснато се добавяха все повече и повече нови задачи на служителите, които не влизаха в пряките ни задължения, но и не се заплащаха допълнително.
Общо взето, служителите на тази фирма се третират едва ли не като животни.
Няма един човек, който да е доволен от рабоата си във фирмата; всеки, който работи там сега си търси нова работа. Изобщо никой никога не се задържа там повече от няколко месеца.