Отвратителни автобуси! Не бих си купила билет пак след няколко възмутителни пътувания!
Пътувах по направление Казанлък->София в 5:30 ч. Оказа се, че плащам 17 лв за микробус, който е толкова тесен, че през целия път ми се удряха коленете в предните седалки... Да не говорим за шофьора... Говори 10 мин по телефона на натоварена магистрала... Кумакс, хайде вече да дойдете в 21 век а?
Подробна оценка от Мария
На 3.7.2016г. пътувах от Слънчев бряг до Казанлък. Още на автогара Слънчев бряг шофьорът покани свой познат на първата седалка и започна разговор с него. След повече от два часа пътничка го попита няма ли да има почивка. Поведението на шофьорът беше изненадващо за мен. Не можех да повярвам "По-нататък ще спра. Ти ли ще ми казваш кога да спирам. И Не ме ядосвай защото ей сега ще видиш какво ще те направя". Още повече се изумих когато обясни, че си говори с пътника до него за да не заспи. След това започнаха да си прехвърлят един мобилен телефон и да уговарят среща със свой познати, които да качат по пътя. Така спря да чака на разклона за Мъглиж да дойдат приятелите му и да се качат. Какво тук значат разписание, отношение към пътниците, правила за движение?
Между другото в Слънчев бряг качи един пътник, който му плати на ръка до Сливен и трябваше да го закара до "Къде да ти спра"?!?
Подробна оценка от Радост
В момента се прибрах от София до Казанлък /200-250 км./ с обслужван от Кумакс ...микробус за скромната сума от 17 лв. Микробусът беше крайно неудобен, с малки седалки като за деца или юноши. Хората стояха притеснено, по-едричките и снажни българи - като на тоалетна чиния. Няма място нито настрани, нито за удобно разполагане на краката. Благодарение на по-малките си габарити и на стратегическото място на единична седалка излизаща на вратата за отваряне и на това - простор! за краката ми - оживях. Но споделям заедно с всички пътници на иначе пълния автобус безкрайното си възмущение. Ако някоя причина е наложила замяната на нормален автобус, то най-малкото което трябва да направи една фирма е да намали цената на билета, заради влошеното качество на услугата, което са предложили. Не че някой ще забогатее с 2-3 лв. отбивка от нормалната цена, но чувството за справедливо и съпричастно отношение на фирмата донякъде ще компенсира неприятното усещане за лошо и неуважително отношение към клиентите.
Шофьорът без вина,но явно изнервен от забележките на хората, ме прати на влака, щом не ми харесва микробуса. Всъщност такъв няма.
Подробна оценка от Иванова
Изключително нелоялно отношение към клиента.Шофьора Петко по линията София Казанлък на 16 март в 17.30 часа спира на Гердеме разклона на Павел баня и казва:слизай ще слезнеш надолу(Павел баня) с микробуса.Казвам му че сам си платила цял билет.а не до разклона.той подава на другия шофьор пари и се обръща към мен:никой досега не се е оплаквал бе госпожо. През целия път изпуши около 6-7 цигари.Не аправи така полагащата се почивка.В района на с.Труд направи изпреварване на място където осовата линия не позволява такава маневра.Изключително нагъл тип.Целта му беше да престигне колкото се може по рано в Казанлък.това е .пази боже от повторно пътуване с този шофьор.Сеекърва му пътува по често от мен и споделя същата ситуация не еднократно.
Подробна оценка от мария
Възмутена съм от шофьора, обслужващ линия Казанлък- София на 15.09.2014 г.13.00 ч.Не слезе да прибера багажа, сигнализира с клаксона да побързаме, а съпруга ми прибираше сам багажа.Чу се шум от включване на скорост, преди дъщеря ни да се качи.Като ви е трудно не спирайте на спирка " Абаята "или си потърсете друга работа.
Подробна оценка от andreew
Днес ме поканиха да започвам работа,след 20 дневно разглеждане на документите ми.
Но изненадващо след 4 часа ми съобщават че не съм одобрен ,без никакво обяснение за решението.
НА ВСИЧКИ КОИТО ЩЕ ХОДЯТ ДА ЗАПОЧВАТ РАБОТА ,ДА ЗНАЯТ ЧЕ СЕ ПОПЪЛВА МОЛБА ЗА НАПУСКАНЕ ПРЕДИ ВСИЧКИ ДОКУМЕТИ,В ПРОТИВЕН СЛУЧАЙ НЕТИ ПРЕДВИЖВАТ ДОКУМЕНТИТЕ ДОсобетвениците.
нека всеки да сподели мнението си тука.